Editura Evenimentul si Capital

Un medic LEGIST face lumină în cazul MORŢII lui Dan Condrea. De ce nu au fost găsite URME de SÂNGE la locul ACCIDENTULUI

Dan Condrea
Autor: | | 30 Comentarii | 8489 Vizualizari

Cei mai mulţi dintre cei care au văzut imaginile de la locul accidentului lui Dan Condrea s-au întrebat de ce în locul şoferului sau pe piesele maşinii nu a existat sânge. Se pare că teoria este simplă şi nu are nevoie de explicaţii ştiinţifice sau SF.


CITEŞTE ŞI: Anunţul OFICIAL al Parchetului în cazul DECESULUI lui Dan Condrea. Probele ADN confirmă că ŞOFERUL maşinii a fost patronul Hexi Pharma. CIFRA MORŢII care l-a urmărit pe Condrea în ultima oră din VIAŢĂ. De câte ori a fost văzut în locul GROAZEI | UPDATE


Accidentul lui Dan Condrea a fost discutat intens pe posturile de televiziune din România, iar un lucru interesant care le-a atras atenţia celor care au văzut imaginile de la tragedie a fost lipsa sângelui.

Mulţi au invocat teorii conspiraţioniste sau SF, care au ridicat şi mai multe semne de întrebare.


CITEŞTE ŞI: IMAGINI SENZAŢIONALE cu Dan Condrea. UNDE A FOST FILMAT patronul Hexi Pharma. Înregistrări neaşteptate cu Dan Condrea, declarat mort într-un accident rutier extrem de controversat | VIDEO


Dar se pare că toate pică în faţa explicaţiilor date de un medic legist, care arată cum a fost posibil ca la locul accidentului să nu fie prezentă o cantitate mare de sânge, potrivit ziariştilor de la Ring.

Medicul legist dr. Gheorghe Alexandrescu a declarat pentru publicaţia de mai sus amintită faptul că, din cele ştiute de el, este foarte uşor de explicat lipsa sângelui.

„Se comentează prosteşte pe la mai toate televiziunile. La un moment dat se încurcă singuri în explicaţii. Au datele, destul de multe, unele răsuflate chiar de la noi (n.r. - de la legişti), care spun clar: craniul şi cutia toracică erau făcute zob. Craniul - atât neuro, cât şi viscerocraniul - era fărâmiţat complet. Cu fracturi la coloană, coaste rupte complet, turtite toate, de nici nu s-au putut face radiografii. Era ca un sac de nuci zdrobite, era ca şi cum ai fi dat cu un baros mare şi l-ai fi făcut terci. Cum să mai pompeze inima?”, explică celebrul legist.

Acesta a arătat în detaliu cum s-a realizat procesul prin care sângerarea lui Dan Condrea nu a fost posibilă. Simplitatea răspunsului dat de legistul Alexandrescu înlătură teoria conspiraţionistă.

„Omul (n.r. - Condrea) a luat motorul în faţă, dar «ghiuleaua» fiind mare, i-a prins şi toracele. Şi, în acea clipă, i s-au rupt instantaneu şi inima, şi aorta. Din cauza presiunii pe torace. Imaginaţi-vă o băşică plină de sânge care s-a spart (n.r. - în interiorul toracelui). Şi de unde să mai vină sânge dacă şi cordul, şi aorta au fost rupte? Cum să mai pompeze inima? Când conductele mari sunt terminate, pompa ce să mai bată, ce să mai împingă dacă nu e amorsată? Asta explică lipsa sângelui la faţa locului. E atât de simplu şi de clar: în momentul în care pompa, respectiv inima, şi aorta, vasul cel mai mare care pleacă din inimă, au fost rupte, orice contracţie încetează să se mai transmită în periferie, în sistemul circulator. Deci, orice plagă pe care o mai avea persoana accidentată nu mai sângera decât pasiv. Dacă mai picura puţin sânge din ţesuturile capilare... De altfel, au şi fost găsite pe ierburi ceva urme mici de sânge”.


Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate