Sezonul rece pune capăt excursiei prin Bucureşti. Linia turistică „Bucharest City Tour” încheie sezonul 2016

Sezonul rece pune capăt excursiei prin Bucureşti. Linia turistică „Bucharest City Tour” încheie sezonul 2016

Începând cu data de 27.10.2016, linia turistică “Bucharest City Tour” va fi suspendată, având în vedere că sezonul rece nu asigură condiţii favorabile călătoriilor cu autobuzele supraetajate.

În acest an, linia a atras 54.611 de turişti plătitori, la care se adaugă şi copiii în vârstă de până la 7 ani, care călătoresc gratuit. Suma încasată de RATB din vânzarea legitimaţiilor de călătorie s-a ridicat la 1.279.895 lei, în creştere faţă de cea înregistrată în anul trecut. De altfel, numărul călătorilor care au utilizat linia turistică a crescut de la an la an, astfel că, de la 27.000 de turişti înregistraţi în anul 2011, anul lansării proiectului „Bucharest City Tour”, la finalul sezonului 2016, numărul lor s-a dublat.

„Acest fapt ne determină să continuăm proiectul şi să optimizăm serviciile oferite turiştilor dornici să facă un tur al Bucureştiului cu autobuzele supraetajate“, potrivit unui comunicat RATB.

Linia turistică este deservită (în perioada primavară - toamnă) de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri, care circula pe traseul Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei.

Ne puteți urmări și pe Google News