LIGA CAMPIONILOR. Steaua - Manchester City. Vicecampioana Ligii I joacă cel mai important meci al anului, contra echipei lui Pep Guardiola / LIVE Text de la ora 21.45

LIGA CAMPIONILOR. Steaua - Manchester City. Vicecampioana Ligii I joacă cel mai important meci al anului, contra echipei lui Pep Guardiola / LIVE Text de la ora 21.45

Steaua evoluează, în această seară, de la ora 21.45 (în direct la Pro TV și Dolce Sport 1), în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor, contra englezilor de la Manchester City.

Steaua întâlnește, în această seară, de la ora 21.45, pe „Arena Națională”, formația Manchester City. Partida contează pentru prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor, iar trupa lui Pep Guardiola este mare favorită pentru calificarea în grupele celei mai importante competiții intercluburi. „Roș-albaștrii”, vicecampionii ultimului sezon al Ligii I, vor afla în față o echipă care s-a clasat stagiunea precedentă pe poziția a 4-a.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a încercat să-i elibereze pe jucători de presiune și a spus că meciul nu este cel mai important din cariera sa. „Pentru mine nu este jocul carierei. Vreau ca în fiecare an să ajungem în grupe. Vreau ca echipa să crească. Meciul vieţii mele va fi sâmbătă, când sper să batem Dinamo. Partida de mâine este una de calificare, sper ca de partea noastră să fie o diferenţă mare. Glumesc! Calificarea nu se va juca mâine. Se joacă în dublă manşă. Dacă vom reuşi să avem o diferenţă de un gol sau două, trebuie să fim mulţumiţi. Dar asta nu înseamnă că suntem calificaţi. Orice rezultat se poate întoarce la acest nivel. Vorbim de o echipă cu jucători de zeci de milioane de euro. Sperăm la un rezultat pozitiv pentru noi.”

Pep Guardiola, tehnicianul care a preluat-o pe City în acest sezon, a oferit câteva declarații protocolare la adresa Stelei. „Am văzut suficient de multe meciuri ale Stelei. Am foarte mult respect pentru modul în care joacă Steaua. O să încercăm să marcăm mâine pentru că în Liga Campionilor să înscrii este foarte, foarte important, gândindu-ne și la faptul că mai avem un meci de jucat săptămâna viitoare, la Manchester. Este important ca jucătorilor mei să știe cât de frumos este să joci în Europa pe parcursul sezonului și vom încerca să realizăm acest lucru.”

Ne puteți urmări și pe Google News