Editura Evenimentul si Capital

Liceul Tudor Vianu târât într-un scandal „fabricat”! MĂRTURII DIN CLASA UNDE S-A PETRECUT INCIDENTUL. Cazul profesorului acuzat că-și umilește elevii.

Elevii pregătiți de profesorul acuzat de rele tratamente au luat numeroase medalii la olimpiadele internaționale de matematică, ba chiar au ajuns și la NASA!
Autor: | | 16 Comentarii | 12986 Vizualizari

De două zile, mai multe canale mass-media promovează o așa-zisă dezvăluire despre modul în care un celebru profesor de matematică, identificat ulterior ca fiind Severius Moldoveanu, de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din Capitală, și-ar trata elevii. Acesta este acuzat că ar fi pus un băiat să se târască în genunchi pentru o medie cu un punct mai mare. Însă, elevi actuali și foști ai colegiului spun că totul a fost o provocare și că povestea ar fi fost denaturată cu intenție răuvoitoare. Acestea sunt mărturiile lor:

Vlad Alexe, elev în Colegiul „Tudor Vianu” a precizat, pe Facebook, că toată situația a degenerat în urma unei glume prezentată ulterior public într-o altă lumină:

„Sunt elev în clasă în care s-a produs evenimentul. S-a produs o neînțelegere imensă. Nu numai profesorul, dar și elevul care a întreprins gestul au glumit (mai mult, elevul în cauză nu a considerat că e o umilință). Profesorul a fost uimit de acțiunea elevului, exprimându-și convingerea că nu credea să existe o persoană în clasă care ar lua gluma în serios (deși, repet, gestul a avut semnificații diferite atât pentru elev, cât și pentru profesor). Profesorul nostru încearcă să fie apropiat de noi, orele de matematică să fie cât mai plăcute, cultivându-ne o adevărată pasiune pentru această disciplină, arătându-ne cât mai mult din frumusețea ei. Se implică cu multă dăruire, în pofida dezinteresului de care dau dovadă unii elevi (de la care a pornit o revoltă complet lipsită de sens). Jignirile aduse dascălului sunt complet impardonabile. Se vorbește atât despre respingerea adevăratelor valori, în schimb se ajunge în astfel de situații! Referitor la declarația domnului Marcel Bartic: elevul nu a fost "îngrozit efectiv"- nici pe departe - acesta a făcut o glumă puerilă cu consecințe revoltătoare. Distanța parcursă în lunga călătorie nu depășește 20 de cm - repet,o "călătorie" făcută pentru a atrage atenția, pentru amuzament, elevul se afla în prima bancă”.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Educaţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate