Liberalii acuză PSD că vrea să racoleze parlamentari PNL. VEZI replica PSD

Liberalii acuză PSD că vrea să racoleze parlamentari PNL. VEZI replica PSD

Liberalii susțin că social-democrații de la Centru au trasat sarcina fiecărei filiale PSD să racoleze minim un parlamentar al PNL, se arată într-un comunicat de presă transmis de liberali.

"Partidul Național Liberal a luat la cunoștință faptul că PSD a trasat sarcina fiecărei filiale social-democrate din întreaga țară să racoleze minim un parlamentar al PNL. Informațiile sunt confirmate de reprezentanți PNL, care au fost contactați în acest sens de către liderii PSD", se arată în comunicatul liberalilor. PNL a adăugat că aceste metode sunt specifice anilor 1990 și că intenția PSD este aceea de a destabiliza partidul condus de Crin Antonescu.

"Partidul Național Liberal condamnă aceste practici și este dezamăgit de faptul că, în 2014, PSD recurge la astfel de metode grosolane, specifice începutului anilor ’90. De asemenea, astfel de încercări sunt dovada clară a disperării social-democraților care, în încercările lor de a destabiliza PNL, s-au lovit de credința comună și de atașamentul fiecărui liberal față de partidul pe care-l reprezintă", mai susțin liberalii. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a respins acuzațiile PNL, privind racolarea de parlamentari și și-a exprimat regretul față de modul în care liberalii au început să își atace foștii colegi de guvernare. ”Respingem categoric aceste acuzații formulate de PNL. Este absolut regretabil că foștii noștri colegi de guvernare au ajuns să lanseze astfel de atacuri. Mi se pare degradant acest mod de raportare la PSD, în condițiile în care noi ne-am respectat întotdeauna angajamentele față de parteneri. Regret profund faptul că PNL își pierde efectiv timpul cu astfel de acuzații, în loc să revină la obiectivele pe care ni le-am asumat împreună încă din anul 2011. Mai mult nu avem de comentat pe acest subiect, dar cer PNL să își rezolve problemele interne fără să implice PSD. Nu este vina PSD dacă nu toți liberalii văd cu ochi buni ruperea USL”, a spus Cătălin Ivan.

Ne puteți urmări și pe Google News