„La început poate părea ceva plăcut, chiar distractiv, ca o bomboană”. Mesajul DIRECT al Sfântului Părinte / VIDEO

„La început  poate părea ceva plăcut, chiar distractiv, ca o bomboană”. Mesajul DIRECT al Sfântului Părinte / VIDEO

„Suntem chemaţi să ne împăcăm cu fraţii noştri mai înainte de a ne arăta devoţiunea noastră faţă de Domnul în rugăciune”...

Aceasta a spus Papa Francisc, duminică, la rugăciunea „Angelus”, în Piaţa Sfîntul Petru. Şi nu numai atât: Sfântul Părinte „a subliniat că chiar şi cuvintele, bîrfele au puterea de a-l ucide pe aproapele”, după cum informează Radio Vatican.

O limbă de şarpe

Presa italiană consideră că acesta este încă unul dintre „mesajele pertinente şi directe ale lui Papa Francisc”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Isus ne aminteşte că chiar şi cuvintele pot ucide! Când se spune despre cineva că are o limbă de şarpe, ce înseamnă aceasta? Înseamnă că cuvintele sale ucid! De aceea, nu doar că nu trebuie să atentăm la viaţa aproapelui, dar nici să revărsăm asupra lui veninul mâniei şi să-l lovim prin calomnie!”, a mai spus  Papa Francisc, adăugând îndemnul de a nu vorbi de rău, de a nu ceda la tentaţia bârfelor, pentru că şi acestea pot ucide, ucid bunul nume al persoanelor. „La început  poate părea ceva plăcut, chiar distractiv, ca o bomboană. Dar în cele din urmă ne umple inima de amărăciune şi ne otrăveşte şi pe noi. Sunt convins că dacă fiecare dintre noi şi-ar propune să evite bârfele, în cele din urmă va deveni un sfânt”, a subliniat Papa Francisc.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/utUexa_X1Tk" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>