Justin BIEBER ARESTAT! Se PRĂBUŞEŞTE idolul ADOLESCENTELOR din lumea întreagă? / GALERIE FOTO

Justin BIEBER ARESTAT! Se PRĂBUŞEŞTE idolul ADOLESCENTELOR din lumea întreagă? / GALERIE FOTO

Cântăreţul Justin Bieber a fost arestat joi dimineata, în Miami, fiind prins de poliţie în timp ce participa la curse ilegale de maşini.

Click aici pentru Galeria Foto A ieşit la iveală şi faptul că solistul consumase alcool. În momentul arestării, Bieber, în vârstă de 19 ani, se afla într-un Lamborghini închiriat, după cum a precizat canalul de televiziune NBC.

Mai multe

Vestea arestarii sale este ultima dintr-o lunga serie de informaţii - deloc bune,   legate de numele său. Spre exemplu, un vecin de-al lui Bieber, din Los Angeles, îl acuză că a adus prejudicii de mii de dolari casei sale, după ce a aruncat cu ouă în ea. Un raid al poliţiei în casa lui Bieber a dus la arestarea unei persoane, în camera acesteia fiind găsite droguri.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urmă cu câteva luni, în unul din autobuzele de turneu ale cântăreţului a fost găsită marijuana. Iar într-un turneu recent în America Latina, Bieber a stârnit un imens scandal după ce a desenat pe un perete o maimuţă, fapt care a stârnit discuţii cu iz rasist. Cu puţin timp înainte, cântăreţul fusese fotografiat ieşind dintr-un bordel... Recent, artistul a anunţat că se retrage, de fiecare dată purtătorul său de cuvânt anunţând că doar glumeşte. Întreg anturajul încearcă să-l convingă că e momentul să se interneze într-o clinică.