Jurnalişti de la un ziar local îi cer SCUZE prefectului pentru că au rămas înzăpeziţi

Jurnalişti de la un ziar local îi cer SCUZE prefectului pentru că au rămas înzăpeziţi

Jurnaliștii de la ”Curierul zilei”, un ziar local din Argeş, şi-au cerut scuze autorităţilor după ce câțiva angajați ai publicației au plecat la o cabană pe munte în ciuda avertizărilor meteorologice. Ei au rămas blocați în cabană și au fost salvați de militari.

”Ne cerem scuze în faţa autorităţilor, Prefecturii, ISU şi Armatei, pentru tot efortul pe care l-au depus ca să salveze nişte inconştienţi, care, cunoscând avertizările meteorologice, au plecat, vineri, la o petrecere, la o cabană, pe Vîlsan. Efortul celor 17 militari de la Vînători de Munte, inclusiv al prefectului, cu un tab, este lăudabil, în ciuda faptului că reporterii noştri ar fi trebuit să fie pe teren, să relateze de la faţa locului, nu să ajungă în postura de a fi ei înşişi salvaţi.”, se arată în articolul semnat de directorul publicației, Constantin Neguț. Potrivit articolului menționat, întregul grup, inclusiv cinci jurnaliști, a rămas blocat în cabană fără curent electric, fără generator, fără apă şi mîncare.  Militarii le-au făcut potecă pe o distanţă de cîţiva kilometri, prin pădure, pînă la un tab care îi aştepta, cu prefectul, şi care i-a preluat şi i-a adus în oraş. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Guvernul Ponta ştie doar atît: Să închidă drumurile, şoselele şi autostrăzile. Nu ştie însă cum să le deschidă!
  • Politicienii au tăcut. Urmează ancheta procurorilor în cazul morţilor din Apuseni
  • AFACEREA "DESZĂPEZIREA". 100 de milioane de euro, spulberate de viscol

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • TESTELE NUCLEARE din China, imagini ASCUNSE până acum| GALERIE FOTO
  • Nu crezi în FANTOME? Aceste fotografii te-ar putea face să te răzgândești! GALERIE FOTO
  • Vezi mai bine. Dieta VERDE şi galbenă

Ne puteți urmări și pe Google News