J.K. Rowling, recunoaşte: Hermione şi Harry Potter ar fi trebuit să se căsătorească

J.K. Rowling, recunoaşte: Hermione şi Harry Potter ar fi trebuit să se căsătorească

Ar fi fost o poveste de dragoste pe care fanii lui Harry Potter şi-ar fi dorit să o vadă. Acum J.K. Rowling recunoaşte că a greşit că nu i-a "căsătorit" pe eroii eroii seriei care a făcut-o celebră, adică Hermione Granger şi Harry Potter.

Într-unul din rarele interviuri acordate, J.K. Rowling admite că dacă ar exista în realitate cuplul Hermione Granger şi Ron Weasleyar fi apelat cu siguranţă la şedinţe de terapie de cuplu.

În romanele "Harry Potter", Hermione s-a îndrăgostit de roşcovanul Ron Weasley, dar cu siguranţă ar fi fost mai fericită dacă s-ar fi căsătorit cu eroul din această serie, recunoaşte scriitoarea britanică.

"Din motive care nu au prea mare legătură cu literatura, ci mai mult cu voinţa mea de a respecta tema iniţială, aşa cum mi-am imaginat-o eu încă de la început, Hermione alege în cele din urmă să formeze un cuplu cu Ron", a spus J.K. Rowling într-un interviu acordat pentru Wonderland Magazine, interviu ce va apărea vineri, 7 februarie, din care The Sunday Times a publicat un scurt fragment.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Ştiu, îmi pare rău, pot să aud deja furia şi supărarea din rândul fanilor, dar, pentru a fi sinceră până la capăt, distanţa mi-a oferit un mic recul faţă de acest subiect. A fost o alegere pe care am făcut-o din motive foarte personale, nu din motive care ţin de credibilitate", a explicat J.K. Rowling. ARTICOLE POPULARE:

  • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO

  • Cum fac RUȘII DESZĂPEZIRE. Cele mai ciudate MAȘINĂRII și METODE total neașteptate | VIDEO și GALERIE FOTO

AFGANISTANUL în anii în care femeile purtau FUSTE SCURTE | GALERIE FOTO