Jese „s-a rupt” şi nu va mai juca tot sezonul

Jese „s-a rupt” şi nu va mai juca tot sezonul

Tânărul atacant al echipei Real Madrid Jese, accidentat, marţi, în meciul cu Schalke 04 din Liga Campionilor, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat de la genunchiul drept, a anunţat antrenorul Carlo Ancelotti, care a precizat că fotbalistul a încheiat sezonul.

Jucătorul de 21 de ani, titularizat în meciul cu Schalke, a fost victimia unei ciocniri cu un fundaş advers în minutul 2 şi a părăsit terenul pe targă. El a fost înlocuit de Bale în minutul 11.

"Fotbalistul nostru Jese Rodriguez a fost diagnosticat cu o ruptură completă a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul drept", a anunţat clubul madrilen într-un comunicat, citat de mediafax.ro.

"Nu a avut noroc, nici Real nu a avut noroc. Am pierdut un jucător de calitate, un jucător care s-a descurcat foarte bine în acest sezon, uimind pe toată lumea. Acesta este fotbalul, se întâmplă să te accidentezi în carieră. Vom fi alături de el, îl vom susţine şi aşteptăm revenirea sa în sezonul viitor", a declarat Ancelotti, care a pierdut, astfel, unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti, cu goluri decisive în acest sezon.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jese, campion european cu naţionala under 19 a Spaniei în 2012, a marcat cinci goluri în campionat.

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia germană Schalke 04, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, la Gelsenkirchen, Real Madrid s-a impus cu scorul de 6-1.