Editura Evenimentul si Capital

Japonia ar putea ELIMINA VIZELE pentru români. Întâlnire IMPORTANTĂ la sediul MAI între ministrul Petre Tobă și ambasadorul Kisaburo Ishii

Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, alături de Ambasadorul Japoniei la București, Kisaburo Ishii (Foto:MAI)
Autor: | | 0 Comentarii | 825 Vizualizari

Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a exprimat interesul României pentru permanentizarea eliminării obligativităţii regimului de vize pentru cetăţenii români care călătoresc în Japonia, în cadrul unei întrevedei pe care oficialul român a avut-o cu Ambasadorul Kisaburo Ishii.

La sediul MAI, ministrul afacerilor interne,  Petre Tobă, a avut joi, 7 ianuarie a.c.,o întrevedere cu Ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Japoniei la Bucureşti, E.S. domnul Kisaburo Ishii.

MAI transmite că, în cadrul întrevederii, ministrul afacerilor interne a exprimat interesul României pentru permanentizarea eliminării obligativităţii regimului de vize pentru cetăţenii români care călătoresc în Japonia, precum şi întreaga disponibilitate pentru continuarea dialogului cu autorităţile de resort de la Tokyo, în scopul identificării celor mai bune soluţii care să conducă la atingerea acestui deziderat.

Cei doi oficiali au subliniat eficiența ataşatului de afaceri interne român acreditat în Japonia și aportul pe care acesta l-a avut la prelungirea Programului „Visa Waiver” pentru România pentru o perioadă de 3 ani, până la data de 31.12.2018.

De asemenea, Petre Tobă și Ambasadorul Kisaburo Ishii au discutat despre diversificarea colaborării bilaterale în domeniul cooperării polițienești, în acest sens, demnitarul român evidențiind intenția țării noastre de dezvoltare a cadrului juridic bilateral, prin încheierea unui Acord de cooperare în domeniul combaterii criminalităţii organizate şi a terorismului.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate