Iubitul întreţinea relaţii SEXUALE cu BUNICA ei, într-un mod care a şocat-o. Povestea fetei care regretă că a intrat noaptea în bucătărie

Iubitul întreţinea relaţii SEXUALE cu BUNICA ei, într-un mod care a şocat-o. Povestea fetei care regretă că a intrat noaptea în bucătărie

A avut şocul vieţii ei, iar ceea ce i s-a întâmplat o să o urmărească toată viaţa.

Emily Birch, din Marea Britanie, a rămas şocată când, în momentul în care a intrat în bucătarie, într-o noapte. Şi-a găsit iubitul în vârstă de 20 ani făcând sex cu bunica ei (59 de ani) pe podea, după cum notează The Sun.

„Ce proastă am fost”

”Imaginea celor doi, complet dezbrăcaţi, făcând sex pe podeaua din bucătăria mamei sale, o să mă urmărească toată viaţa”, a declarat Emily. Şi este vorba despre mai mult decât atât, este vorba despre şocul vieţii lui Emily, deoarece adolescenta si iubitul ei aveau planuri de viitor. "Eu şi Michael eram împreună deja de doi ani şi aveam planuri...M-am bucurat că era agreat de familie...Ce proastă am fost. Nu am suspectat nimic, am considerat că este foarte drăguţ ca ei se înţeleg".

Ne puteți urmări și pe Google News

Au discutat

La un moment dat, cei doi tineri au avut câteva neânţelegeri, iar adolescenta i-a cerut sfatul bunicii ei (59 ani), care a spus că...o să discute cu Michael. Şi a discutat..."S-a oferit să vorbească ea cu el şi s-au dus în bucătarie. În timp ce eu am rămas cu mama. După jumătate de ora ei încă nu terminasera de vorbit...M-am dus să văd ce se întâmplă şi am găsit uşa blocată. Împreună cu mama am forţat-o şi i-am găsit jos, complet dezbracaţi, făcând sex"...Fără cuvinte.