Editura Evenimentul si Capital

Prostia dușmanilor la Gloria Antenei 3

14-03/24_CRISTOIU_MI-465x390
Autor: | | 41 Comentarii | 5843 Vizualizari

Sub titlul Terminaţi cu ideea prostească: Hai să închidem Antena 3!, Dan Andronic pune pe coji de nucă declaraţiile recente ale lui Cristian Preda şi Sebastian Lăzăroiu potrivit cărora Antena 3 ar trebui închisă.

Textul din Evenimentul zilei a fost reprodus de site-ul Reporter virtual cu o vădită notă de uimire (care ar justifica şi consemnarea!), iscată de un gest neaşteptat din partea unui ziarist terfelit cu sistemă de huliganii lui Dan Voiculescu.

Pe mine însă nu m-a surprins textul lui Dan Andronic.

Dacă a fost ceva care mi s-a părut nelalocul lui a fost aşezarea textului pe Evz online sub genericul Opinie de Dan Andronic. Voit sau nu gestul lăsa impresia efortului de a atenua tăria intervenţiei prin fixarea ei în spaţiul unei opinii şi nu a unui comentariu.

Dan Andronic îşi justifică semnificarea acestor declaraţii drept idee prostească printr-un argument care destăinuie un ziarist profesionist: Orice meseriaş într-ale presei ştie că-n România cetăţeanului care-şi pişă ochii la orice fleac, moştenire de sînge oriental, cel mai ieftin truc al unei publicaţii pentru a obţine glorie rămîne victimizarea.

Declaraţiile lui Cristian Preda şi Sebastian Lăzăroiu sînt simple vorbe. Numai un întîrziat mintal îşi poate imagina că în urma acestor vorbe Antena 3 ar putea fi închisă. E ca şi cum eu aş spune că voi invada militariceşte Rusia şi, ca urmare, Rusia s-ar adresa NATO cu o cerere de ajutor militar. În cazul Antenei 3, acest lucru ar fi imposibil nu numai pentru că el ar încălca libertatea presei, dar şi pentru că Antena 3 e un oficios de prim rang al Puterii PSD-iste.

Cine să închidă Antena 3?! CNA-ul Laurei Georgescu, o instituţie în care nici hîrtia de la toaletă n-a rămas ne PSD-izată? ANAF-ul lui Victor Ponta? Puterea PSD-istă?

Cum să-şi închidă Victor Ponta propriul anus mediatic? Pe unde ar mai da el vînturi puturoase împotriva duşmanilor din presă şi din politică?

Cu toate acestea, Mihai Gâdea şi ceilalţi servitori ai Mogulului au luat de bune vorbele proaste ale celor doi şi au schelălăit zile-n şir că Antena 3 va fi închisă. C-a fost ordin pe Unitate ne-o dovedeşte că schelălăiala a fost asumată pînă şi de cuconiţa-comisar Alessandra Stoicescu, care plîngea – vorba lui Sadoveanu – de tremura pe ea cămaşa că postul va fi închis şi ea va rămîne fără purcoiul lunar de euro.

Cristian Preda şi Sebastian Lăzăroiu au dat astfel o mînă de ajutor Antenei 3 pentru a ieşi din rahatul în care i-a vîrît trecerea postului de partea Puterii.

Noul concubinaj, Victor Ponta-Dan Voiculescu obligă Antena 3 să nu atingă Puterea nici cu o petală veştedă. Orice publicaţie care linge-n fund Puterea, indiferent care ar fi aceasta, riscă să-şi piardă telespectatorii tot mai nemulțumiți de Putere. Acest risc pîndeşte şi Antena 3. Comandoul de ciomăgari devine brusc unsuros cînd apare în studio Victor Ponta. Dacă Puterea PSD-istă are probleme cu o numită măsură, comandoul devine brusc din dulău pisic.

Pagina 1 din 2
Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate