Editura Evenimentul si Capital

PRIMA ZI DE RĂZBOI. Declaraţiile INCENDIARE care au transformat scena politică într-un CÂMP DE LUPTĂ. Iohannis, Tăriceanu şi Dragnea au SCOS CUŢITELE PE MASĂ

Autor: | | 10 Comentarii | 1622 Vizualizari

Campania pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie se anunță una fierbinte. Ieri, ultima zi în care s-au depus candidaturile, liderii politici, premierul Dacian Cioloș și președintele Klaus Iohannis s-au dezlănțuit. Au făcut declarații acide. S-au acuzat și amenințat. Vă prezentăm cele mai interesante declarații:

ALINA GORGHIU, explicații despre sloganul PNL identic cu cel al PSD:

 •  "Nu este o similaritate întâmplătoare, este voită, nu e coincidenţă pur şi simplu, este o strategie pusă la punct, nu e nimic întâmplător în folosirea acelui slogan. Noi nu facem nimic altceva decât să arătăm că poţi să ai încredere în România dacă ea este guvernată de oameni cinstiţi, nu de oameni condamnaţi penal. Însă nu am nicio emoţie cu privire la faptul că ne-ar putea confunda cineva pe noi, cei din PNL, cu cei din PSD, chiar dacă două cuvinte de pe un material coincid"  

LIVIU DRAGNEA: CINE A FURAT, PLĂTEȘTE

 • " Sloganul campaniei este 'Îndrăzneşte să crezi în România'. Este un slogan înregistrat al OSIM, pentru că aşa se fac lucrurile, furat de nişte hoţi, o să plătească pentru asta. Cei care fură teoretic trebuie să plătească, chiar dacă nu plătesc într-o perioadă când îi protejează unul care se ocupă de paznici, la un moment dat o să plătească pentru că astea nu se şterg. Este firesc că luăm în calcul serios, ca şi partid, să acţionăm în judecată ".  

TRAIAN BĂSESCU:  NU O SA TAC

 • "El nu poate împărţi ţara între Iohannis şi (...) preşedintele de la PNL, Gorghiu. Iohannis şi Gorghiu, pe de o parte, şi penali, pe de altă parte. Nu merge. Şi el şi toată divizia de presă, de cântători joacă această partitură care este catastrofală pentru români. Eu nu o să tac oricât ar încerca Iohannis să mă pună în barca penalilor. Sunt un fost preşedinte care are responsabilitatea morală de a continua să urmărească procesele din societate".   

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: IOHANNIS, PENAL SADEA

 • Vreau să readuc aminte că preşedintele Iohannis a candidat la alegerile prezidenţiale din poziţia de penal, aşa cum foloseşte el această stupidă expresie, cum atribuie această calitate unora dintre cei care participă la procesul electoral. Deci Iohannis a fost penal şi s-ar putea încă să fie considerat ca atare, pentru că ştiu că a făcut uz de o cale de atac excepţională care până de curând nu era accesibilă tuturor cetăţenilor români şi sigur că are o problemă în plus faţă de noi, că el este şi condamnat. (...) Dosarul lui a fost instrumentat de DIICOT şi trimis la DNA. Deci, penal sadea! Despre ce vorbim".   

​KLAUS IOHANNIS: HOȚUL STRIGĂ HOȚII!

 • "Asta este din capitolul "hoţul strigă hoţii". Dacă vă referiţi la câteva afirmaţii despre dosare pe care cică le-aş fi avut, pot să vă reconfirm că eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodată, în nicio calitate, urmărit penal. Nu am fost urmărit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme şi în consecinţă eu rămân la părerea mea: cei cu dosare nu au ce căuta în vârful politicii. O să avem în câteva zile, maximum două-trei zile, listele la parlamentare şi atunci o să ne dăm seama care partide au luat în serios mesajul meu şi care au avut impresia că nu contează. Nu mă tem de nici o suspendare".  

LIVIU DRAGNEA: O SĂ LE IASĂ PE NAS

 • "Recunosc că nu urmăresc cu foarte multă atenţie, dar primesc transcripturi. Eu văd că omul ăsta în ultimele zile bate câmpii. Am văzut că e preocupat de angajarea paznicilor, de condiţiile de angajare a paznicilor. Nu există nicăieri în Europa ca un om care a avut un necaz în viaţă să zicem că a furat un ou sau o pâine de foame şi a făcut puşcărie şase luni. În concepţia domnului Iohannis, acel om trebuie condamnat la moarte pentru că după ce ispăşeşte acea pedeapsă nu mai are nicio şansă de reintegrare, pentru că regele nostru care e acum la Cotroceni a spus că nu mai poate fi angajat nici măcar paznic. Acel om ce trebuie să facă? Să fure".
 • "Am văzut că pentru el premierul României e paznicul lui, adică e paznicul pus la turma de miniştri din guvern. De asemenea, în ce calitate acest om îşi permite că el poate să se gândească că el poate cenzura listele unor partide? El are dreptul la un singur vot.
 •  De unde până unde are el această calitate, această legitimitate, (...) când el a fost un candidat penal? Sigur, astrele s-au aliniat ulterior şi a obţinut o decizie favorabilă. 
 • "El poate deduce. El nu are multe deduceri, dar unele îi ies. Eu n-am zis niciodată că vreau să fiu premier. (...) Şi el, şi alţi trompetişti de pe lângă el o să aibă o mare surpriză după alegeri, dar văd că care o obsesie să-mi pronunţe numele (...).
 • Chiar dacă şi membrii Guvernului, şi PNL, şi ceilalţi sunt păcăliţi de el sau încurajaţi de el cu o protecţie în faţa legii, eu le spun că se înşală amarnic.
 • E foarte posibil să le acceptăm provocarea şi să le iasă penal pe nas toate aceste discuţii şi alegaţii despre penali. Să-și îngrijească nasul foarte bine.”  

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate