Editura Evenimentul si Capital

Cum a îngropat DNA definitiv PNŢCD pe mâna lui PAVELESCU. Ce PARTID ţărănesc se pune la cale. DOCUMENT

A fost odată PNȚCD
Autor: | | 0 Comentarii | 2020 Vizualizari

Asociația Clubul Național Țărănist - PNȚCD, condusă de doi veterani ai partidului lui Corneliu Coposu, Andrei Dimitriu şi Mihai Grigoriu, şi-a anunţat membrii şi susţinătorii că plângerile penale împotriva lui Aurelian Pavelescu nu au avut trecere la procurori.

“Iata deci că luptând onest, fără "pile", justiţia a dat definitiv pe mâna lui Pavelescu PNŢCD şi nici faptele penale privind vânzarea Clemenceau (sediul istoric al PNŢ de pe strada cu acelaşi nume din Bucureşti – n.red.) nu vrea să le cerceteze. Pavelescu are o adevărată imunitate în justiţia română!”, le-a scris secretarul general al Asociaţiei, Mihai Grigoriu, celor care luptă alături de el pentru renaşterea partidului.

Ca urmare, el le-a propus să o întrunire pe 26-27 mai 2017 pentru reunirea adevăraţilor ţărănişti în Partidul Naţional Ţărănesc Maniu- Mihalache, pe care l-a înregistrat.

Asociația Clubul Național Țărănist - PNȚCD a formulat denunț  împotriva lui Aurelian Pavelescu “pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a autorității pe care a deținut-o în cadrul unei formațiuni politice – Partidul Național Țărănesc Creștin și Democrat – pentru obținerea pentru sine și pentru altul de foloase necuvenite, faptă comisă cu prilejul vânzării frauduloase a sediului istoric al PNŢCD din str. Clemenceau nr. 9, sector 1 București”.

Prin ordonanța din 31.03.2017, procurorul șef adjunct al Secției de Combatere a Corupţiei din DNA a clasat cauza cu două argumente: primul se referă la faptul că Aurelian Pavelescu nu realizează condițiile subiectului activ al abuzului în serviciu și al doilea se referă la lipsa vreunei influențe exercitate la nivelul partidului pentru a realiza vânzarea sediului.

Liderii Asociaţiei au contestat, pe 23 aprilie, soluţia şi au cerut şefului Secţiei să o infirme şi să redeschidă urmărirea penală, dar speranţele că li se va da dreptate sunt tot mai mici. Mai ales că, spun ei, la plângerea din ianuarie 2015, Parchetul  de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti nici măcar nu le-a răspuns.

Asociatia “CLUBUL NATIONAL TARANIST – PNTCD”

Bucuresti, sector 4, str. Ipotesti nr.7 apt.4,

CIF 33503416/21.08.2014, Certificat de inregistrare/jud.s4 Bucuresti nr.80/12.08.2014

secretariat: pntcd2011@gmail.com; tel.m. 0725.891.500

comunicare: clubpnt@gmail.com; tel.m. 0722.226.579

 

Nr. ___/___________

 

 

 

                    CĂTRE

 

                        DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE

                              -SECȚIA DE COMBATERE A CORUPȚIEI-

 

                                            -Domnului Procuror Șef -

 

          Subscrisa Asociația Clubul Național Țărănist - PNȚCD cu sediul în București, Sector 4, Str. Ipotești, nr.7, în conformitate cu prevederile art. 339 din Codul de procedură penală formulăm, în termen legal (ordonanța ni s-a comunicat la 06.04.2017), prezenta plângere împotriva soluției de clasare dispusă de procurorul sef adjunct al Secției de combatere a infracțiunilor de corupție în dosarul nr. 314/P/2015 pe care o considerăm vădit nelegală și netemeinică, pentru următoarele:

MOTIVE

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate