Editura Evenimentul si Capital

INEDIT: Tango Tentation la Teatrul Excelsior

Un spectacol tonic, cu tineri balerini profesioniști
Autor: | | 0 Comentarii | 174 Vizualizari

Sâmbătă seara, de obicei, lumea merge la dans. Vă propunem însă ceva inedit și anume să vă face ți încălzirea pentru serile de 3 iunie și 9 iunie...

“Tango Tentation” - 3 și 9 iunie, de la ora 20.00, la Teatrul Excelsior din București, este un spectacol senzual, vibrant, ce pornește de la cele mai moderne modalități de expresie din zona tango-ului argentinian combinate spectaculos, cu tehnici de dans contemporan.

Este un spectacol tonic, pentru un public dornic să petreacă o ora in compania unor tineri balerini profesioniști. “Tango tentation” este o suită de duete, trio-uri și numere de ansamblu, minuțios realizate de către coregrafa Andreea Tănăsescu în culori vii și tablouri vizuale inedite. Cei nouă dansatori își  trăiesc poveștile de dragoste trecând printr-o gamă de emoții și sentimente analizate ca sub o lupă de coregrafă, pendulând între tristețe, bucurie, melancolie, dor, furie, pasiune, tandrețe.

Ritmurile dansului sunt pregnante, trăirile vii, extensie perfectă a muzicii de Piazzolla, atât de bine orchestrată de mișcarea coregrafică. Tinerii dansatori sunt dansatori profesioniști și elevi ai liceului de Coregrafie Floria Capsali, București: Florin Tanase, Diana Chira, Răzvan Stoian, Anuka Levanovici, Andrew Lupu, Daniel Golița, Hermina Dohorațiu, Teodora Velescu, Ioana Iarina Radu. Costumele poartă semnătura designerului Dana Fries.

Spectacolul s-a realizat cu aportul creativ al echipei de proiect, printr-un porgram derulat de Asociația “A&A Associated Artist: “Dance Lab/ Coregraphique reserche”, (program realizat cu ajutorul A.F.C.N.).

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate