HOȚII DE CAI, spaima gospodarilor din două județe

HOȚII DE CAI, spaima gospodarilor din două județe

Bunuri de uz casnic şi gospodăresc, precum şi mai multe vaci și cai au fost găsite de poliţiştii din Vâlcea şi Olt la locuinţele a şapte hoți din comuna Prundu. Polițiștii au efectuat cinci percheziţii și au găsit animale și bunuri furate din locuinţe.

Poliţiştii Secţiei 4 Prundeni, Poliţiei Oraşului Băbeni, Postului de Poliţie Rurală Frânceşti şi Postului de Poliţie Rurală Bărbăteşti din cadrul I.P.J. Vâlcea, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani şi ai Secţiei 11 Verguleasa - I.P.J. Olt, s-au mobilizat într-o acțiune împotriva unor hoți care băgaseră spaima în gospodarii din localitățile aflte în județele Olt și Vâlcea. Oamenii legii au efectuat cinci percheziţii în comuna Prundeni, la locuinţele a şapte persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţă şi furturi de animale.

La activităţi au participat şi poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Vâlcea.

În urma percheziţiilor, au fost identificate mai multe bunuri de uz casnic şi gospodăresc, precum şi mai multe animale domestice, susceptibile a face obiectul mai multor furturi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii bănuiesc că cele şapte persoane ar fi sustras din mai multe gospodării o semiremorcă şi alte componente de autovehicule, o instalaţie GPL, o vacă şi doi cai.

La acţiune au participat şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea, fiind identificat un abator în care ar fi fost sacrificate animale în mod ilegal.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.