Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Zodia Vărsătorului... de aer?!

Radu Ştefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 5376 Vizualizari

Pe 19 februarie s-au născut Nicolaus Coopernic, Lee Marvin, Istvan Szabo, prinţul Andrew, Merle Oberon, Falco, Maria Ploae, Arthur Gorovei.

Nicio menţiune în "Kalendarul" cel vechi, al dacilor, în calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Arhip, Evghenie, Macarie, Filimon şi soţia sa Apfia.

Pe la orele dimineţii, Soarele trece, în mod convenţional, din zodia Vărsătorului în cea a Peştilor. De aceea, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, mi-am luat inima în dinţi şi pentru că m-aţi rugat, somat, poruncit, de atâtea ori, astăzi vă predau lecţia despre zodia Vărsătorului de apă, care, paradoxal, este un element de aer!

VĂRSĂTORUL - (Aquarius)  21 ianuarie - 19 februarie

Semn de aer, masculin, fix.

Este domiciliul tradiţional diurn al lui Saturn şi al lui Uranus. Soarele este în exil.

Primul decan, 21-30 ianuarie, este guvernat de Venus: pericol de boală în prima lună a vieţii; natură superioară, respectuoasă, artistică; succes în ţări străine; bogăţie prin imobile; cunoştinţe deosebite, aptitudini inventive; tendinţe spre progres. Este decanul originalităţii.

Al doilea decan, 31 ianuarie - 9 februarie, este domeniul lui Mercur: bunătate de caracter; independenţă, asimilare, obiceiuri bune, voiajuri astrale sau în lumea hiperfizică; obţinerea de informaţii din surse invizibile; imaginaţie inepuizabilă. Decanul inspiraţiei.

Al treilea decan, 10-19 februarie, este guvernat de Lună: maladii infantile; unele perturbări ale vederii; fatalism, melancolie, căsătorie din alte motive decît cele sentimentale. Este decanul represiunii dorinţelor.

Semnul Vărsătorului este diurn, de ascensiune scurtă şi oblică, condamnat, pozitiv, meridional, uman, sălbatic, steril, violent, periculos, debil, de spirit superior şi de ştiinţă, de iarnă, malefic.

Gu sau Mulgula, Vărsătorul, reprezenta “marele om”, constelaţia lui Ghilgameş, erou devenit Hercule la greci. “Purtătorul de apă” aminteşte şi de una din cele douăsprezece isprăvi ale lui Hercule.

Zeul Hapi, purtînd două amfore cu apă era simbol antic al rîului Nil, iar în Babilon, zeul Ea era uneori numit zeul izvoarelor.

Caracteristici pozitive: umanism, independenţă, prietenie, originalitate, loialitate; nativul(a) are un spirit inventiv înclinat spre activitatea intelectuală şi progres.

Caracteristici negative: excentritatea, lipsa de tact, răzvrătirea; perversiunea, instabilitatea, încăpăţînarea.

Tipul uman evoluat, are o extraordinară lărgire a vederii. El(ea) este deschis oricăror cunoştinţe, fără prejudecăţi sau superstiţii de orice fel. Tradiţia, obiceiurile, autoritatea - nu îl influenţează. Cînd se află în faţa unei norme prestabilite, el o priveşte cu calm şi seninătate, uneori chiar cu prietenie şi interes; în nici un caz, nu se va întoarce de pe drumul său în căutarea adevărului.

Calea sa nu este nici militantă, nici agresivă. El aşteaptă; cu cît aşteptarea este mai lungă, cu atît el realizează dificultatea atingerii certitudinii; de aici trage concluzia că este prematur să condamni orice teorie, şi că în urmărirea adevărului pot exista mai multe alternative. “Care este adevărul despre...?” este întrebarea pe care o pune adesea un nativ din Vărsător. “La ce foloseşte...?” nu intră în vederile sale. În general are un caracter simpatic şi plăcut. Dar păstrează întotdeauna o anumită distanţă: Vărsătorul este gata mereu să ajute, dar o va face rămînînd personal detaşat.

Independenţa personală este de o enormă importanţă pentru el şi este capabil de mari sacrificii - chiar renunţînd la relaţii intime.

Adesea, urmăreşte un ideal inaccesibil: el vede totul “în mare” şi nu dă atenţie detaliilor. Tonalitatea zodiacală accentuează spiritul inventiv al nativului, capacitatea sa de a face faţă unor situaţii noi şi neaşteptate şi de a le întoarce în avantajul său.

Stilul său de gândire este raţional, inteligent şi intuitiv - uneori fiind înaintea timpului în care trăieşte. Gîndirea sa este ştiinţifică în fond: el rezolvă problemele analizîndu-le cu metodă şi logică.

Tipul uman rudimentar, conform statisticilor istorice, se întîlneşte destul de rar pentru semnul Vărsătorului. Dar, există! Defectul principal al Vărsătorului este lipsa de eficienţă.  Nativul (a) este înclinat (ă) să piardă timp şi energie, visînd sau cercetînd fără rost, pierzînd astfel cele mai bune posibilităţi din viaţă. Vărsătorul rudimentar are, în general, o putere de concentrare insuficientă, memoria îi este mai lentă, iar uneori chiar deficientă. Detaliile importante sînt uitate, iar activitatea suferă din această cauză. Este acuzat în mod frecvent de o anumită laşitate morală şi fizică; aceasta din cauza căutării păcii, a situaţiilor liniştite cu orice preţ. Vărsătorul rudimntar poate începe o luptă pentru a susţine ceea ce i se pare a fi un adevăr important, sau în apărarea celor mai slabi; dar o face cu atîta lipsă de tact şi strategie, încît pare de la început învins. El nu are resursele necesare de argumentare şi de aceea caută sprijinul prietenilor, un belicos Berbec sau un Geamăn bun de gură care îl ajută să pulverizeaze inamicii. Prin comportamentul lui, mai ales din cauza influenţei planetei Uranus, prin excentricităţi, surprinde şi ultragiază sentimentele prietenilor şi ale familiei.

Aspectul fizic. Vărsătorul este o persoană bine făcută, robustă, sănătoasă, mai mult înaltă, cu o faţă delicată, ovală, deschisă, dacă nu chiar palidă, ochii căprui, părul blond mătăsos, o persoană plăcută.

- prima faţetă, 1-5 grade, (21-25 ianuarie): persoană înaltă, figură lungă, picioare şi mîini lungi, păr negru, gură mare, nas roman, ochi de culoare întunecată;

- a doua faţetă, 6-10 grade, (26-30 ianuarie): arată o persoană nu aşa de înaltă ca cea precedentă, mai slabă, faţa sangvină, pielea aspră, tenul castaniu închis, faţă prelungă, gura şi nasul mari;

- a treia faţetă, 11-15 grade, (31 ianuarie - 4 februarie): denotă o persoană înaltă, zveltă, subţire, faţa ascuţită, frunte înaltă, ten congestionat, bărbie ascuţită, păr cîrlionţat;

- a patra faţetă, 16-20 grade, (5-9 februarie): persoană de statură medie, tenul deschis, faţa rotundă, gura largă, nările pronunţate, părul castaniu, braţele şi picioarele scurte; un semn pe faţă;

- a cincea faţetă, 21-25 grade, (10-14 februarie): persoană plăcută, faţa ascuţită, nasul lung, fruntea înclinată, pomeţii pronunţaţi, maxilarul inferior atîrnînd, aparenţă melancolică;

- a şasea faţetă, 26-30 grade, (15-19 februarie): denotă o persoană drăguţă, statură medie, ten frumos, faţă rotundă, păr de culoare deschisă.

Profesiuni şi meserii. Ocupaţia nativului din zodia Vărsătorului trebuie să cuprindă originalitate, independenţă şi să fie legată într-un fel sau altul de ştiinţă sau tehnică. O activitate monotonă îl va plictisi şi îl va face ineficient. Vărsătorul este născut om de ştiinţă şi este adesea implicat în domenii moderne, foarte noi cum ar fi: zborurile spaţiale, biochimia, bionica, electronica, computere etc.

Om de ştiinţă, cercetător, profesor, arheolog, muncitor industrial, inventator; o carieră în forţele aeriene sau navale ca specialist tehnic, inginer, mai ales în radio şi televiziune; activităţi umanitare sub steagul diverselor cauze benefice. Vărsătorul îşi utilizează timpul liber pentru diverse pasiuni, sau să învăţe să zboare sau să organizeze săpături arheologice şi căuări de comori. Interesul pentru mări şi oceane îi ocupă perioada de vară. Fotografia şi pescuitul sînt alte îndeletniciri plăcute de nativ.

Dragostea. Vărsătorul(ea) căsătorit(ă) are nevoie de un considerabil spaţiu de manevră, de un grad de independenţă ridicat, chiar dacă există copii mici în familie. Partenerul de viaţă trebuie să înţeleagă şi să tolereze această caracteristică - în caz contrar, Vărsătorul se va simţi ca într-o cuşcă.

Vărsătorul este loial şi credincios în dragoste, dar natura sa rece, lipsită de pasiune, poate fi adesea o sursă de conflicte. Totuşi, căsătoria Vărsătorului este foarte stabilă.

Doamna Vărsătoare găseşte ciudată legătura cu un Berbec, dar foarte puternică cu un Taur. Va rămîne prietenă bună cu un nativ din Gemeni, în schimb nu se va înţelege cu un Rac. Un bărbat din Leu îi face viaţa dificilă, iar unul din Fecioară pare a pescui în ape tulburi. Cu un bărbat din Balanţă relaţia este minunată, spune semnul roşu din zodiac, iar cu un Scorpion sau cu un Săgetător dragostea este oscilantă, cu certuri şi împăcări succesive. Cu un Capricorn apare al doilea semn roşu: fantastic. Un nativ din aceeaşi zodie a Vărsătorului îi poate oferi înţelegere şi se poate încheia un acord surprinzător, dar unul din Peşti îi cere prea multă afecţiune.

Domnul născut în zodia Vărsătorului va găsi că relaţia cu o nativă din Berbec este plăcută şi veselă, în schimb pe o frumoasă din zodia Taurului o va găsi prea inflexibilă; o fată din Gemeni îi va aduce o fericire calmă. Zodia Racului nu se potriveşte cu zodia Vărsătorului. O Leoaică va fi amuzantă aproape întotdeauna, pînă cînd nu-şi va scoate ghearele. Nici o armonie în relaţiile cu o Fecioară. Se pare că o nativă din Balanţă oferă acordul suprem. Cu nativele din Scorpion, Săgetător şi Capricorn relaţiile sînt greoaie, se înregistrează numeroase conflicte, complicaţii şi pentru a se înţelege sînt necesare eforturi mari. Acelaşi acord cu o cozodiacală. Relaţia cu o nativă din zodia Peştelui poate face să curgă multe lacrimi.

Părintele Vărsător va dori ca şi copiii lui să fie la fel de independenţi ca el însuşi. Va da copiilor cea mai modernă educaţie, sprijinită de ultima tehnică. Discută multe probleme cu copiii, menţinînd mai tot timpul un contact strîns. Este prietenos cu copiii, raţional şi blînd. Va face tot posibilul să cumpere pentru copilul său ultima creaţie ştiinţifică, probabil un computer personal superperformat, sau o tabletă nemaipomeniă. Cu toate acestea, ceva lipseşte între el şi copil!

Copilul trebuie încurajat să-şi dezvolte inventivitatea naturală. Jocuri mecanice, seturi de chimie sau optică îl vor atrage foarte mult, la fel ca şi cărţile despre ştiinţă, tehnică jocuri pe computer. Este talentat, dar va găsi în artă căi mai deosebite: dacă îi place muzica, va dori de exemplu să cînte la un instrument neobişnuit: naiul, sau harpa.

La şcoală va învăţa bine, mai ales la materiile legate de ştiinţă şi tehnică.

Tendinţa sa de a fi indisciplinat poate fi corectată prin explicarea superiorităţii organizării şi a metodei - copilul Vărsător înţelege aproape orice.

Tradiţional zodia Vărsătorului guvernează din punct de vedere anatomic picioarele între genunchi şi gleznă.

Globulele sanguine, hormonii, glandele endocrine, măduva spinării, ganglionii limfatici şi ţesuturile elastice care condiţionează mobilitatea fizică a organismului, ca şi ţesuturile cartilaginoase şi centrul reflexiv simpatic sînt considerate a fi de natura zodiei Vărsătorului. Tendinţele patologice sunt alterarea şi leziunile organelor, ţesuturilor şi aparatelor anatomice menţionate:  artrite, aterioscleroze, varice, ulcere varicoase, hemoroizi, insuficienţa glandelor endocrine, paralizii de origine spinală, tulburări medulare.

Personalităţi internaţionale importante născute în zodia Vărsătorului sunt (până la jumătatea secolului XX): Francis Bacon, 22 ianuarie 1561; Galileo Galilei, 15 februarie 1564; Emanuel Swedenborg, 29 ianuarie 1688; Mozart, 27 ianuarie 1756; Lord Byron, 22 ianuarie 1797; Franz Schubert, 12 februarie 1809; Charles Darwin, 12 februarie 1809; Abraham Lincoln, 12 februarie 1809; Charles Dickens, 7 februarie 1812; John Ruskin, 8 februarie 1819; Colette, 28 ianuarie 1873; Somerset Maugham, 25 ianuarie 1874; F.D. Roosevelt, 15 februarie 1882; John Barrymore, 15 februarie 1882; Babe Ruth, 6 februarie 1895; Katharine Cornell, 16 februarie 1898; Adlai Stevenson, 5 februarie 1900; Clark Gable, 1 februarie 1901; Tallulah Bankhead, 31 ianuarie 1902; Charles Lindbergh, 4 februarie 1902; Louis Nizer, 6 februarie 1902; Eileen Farrell, 13 februarie 1920; Santha Rama Rau, 24 ianuarie 1923; Leontyne Price, 10 februarie 1927; Jeanne Moreau, 23 ianuarie 1928; James Dean, 8 februarie 1931; Kim Novak, 13 februarie 1933; Vanessa Redgrave, 30 ianuarie 1937; Mia Farrow, 9 februarie 1945.

Culoarea: albastru închis şi albastru-oţel, aducînd, amîndouă, relaxarea nervoasă.

Metalul: uraniul şi toate elementele radioactive.

Pietrele preţioase: ametistul, care asigură pe purtător de fidelitatea partenerului (în dragoste); perlele fine, dau durata vieţii proporţională cu puritatea şi calitatea strălucirii ei; coralul alb dă frumuseţe figurii.

Plantele: Vărsătorul este de natura: prunului, mimozei, cimbrişorului şi rosmarinului. El consumă cu plăcere toate cerealele, muşeţel, tei, sparanghel, foi de dafin.

Animalele: animalele de circ şi cele care se dresează uşor (sau se pot domestici).

Numerele: 9, 39, 49.

Ziua fastă a zodiei este sîmbătă, iar ziua nefastă - duminică.

Locuri de reuşită: locuri publice, cinematografe, gări, aeroporturi.

A XVII-a lamă - “Steaua” este asociată în jocul de Tarot zodiei Vărsătorului, iar în Geomanţie figura numită “Fortuna Major”.

Parfumurile: toate parfumurile din gama chimică.

Bijuteriile: inel de aur pe degetul mijlociu, broşe de agint. Îmbrăcămintea: toate fibrele sintetice, blănuri sintetice.

Ţări şi regiuni: Etiopia, Somalia, Abisinia, Chile, Nicaragua, Prusia, Westfalia, Groenlanda, Indonezia, Alaska.

Oraşe: Sydney, Bremen, Hamburg, Brighton, Addis-Abeba.

Fiind considerată răspunsul unei necesităţi sociale, zodia Vărsătorului exteriorizează noile idei care pot duce la progres. Semnifică depăşirea individualismului în procesul ciclic zodiacal. Principiul acestei zodii de iarnă care exteriorizează idealurile de grup şi colective este: UMANISMUL.

Bun, sunt câtva pagini din cartea care nu am putut să o public niciodată. În anul1991, la Tinerama, a dispărut cutia cu dischetele în care se tehnoredactase cartea. Pe undeva, mai am eseul. Apoi, un an mai târziu, tipografia din republică, unde urma să fie tras tirajul, a luat foc şi s-a mistuit în flăcări toată hârtia cumpărată. Era moda tipăririi în Moldova, era mai ietin şi exemplarele mai bine legate. Am mai încercat de trei ori cu diverse edituri şi odată în regie proprie. Până şi în State. Întotdeauna Destinul s-a opus apariţiei astrolgiei mele, prin cele mai ciudate accidente şi motive. Am tras concluzia că scrisesem ceva ce nu trebuie, ceva prea mult, aşa că am lăsat-o în pace, încă o carte de sertar, a cincea a mea, printre alte milioane, în toată lumea!

O carte de sertar are avantajul că nu este criticată de nimeni, după cum spunea un prieten, mare actor, ei da, Florin Piersic: “ce se taie, nu se fluieră!” Şi dă autorului vanitatea rară că este în posesia unor valori unice, neîmprţite cu nimeni! Cărţile se scriu din mândrie, din vanitate, dar vă daţi seama ce superbie, ce vanitate colosală poate să aibă un autor care a scris, nu una, ci poate zece cărţi, dar nu se îndură să le publice, să le împartă cu nimeni! Teribilă iubire, dragostea pentru cărţile proprii, pentru copiii spirituali!

Gândiţi-vă dragi lupi, padawani şi hobbiţi ce aţi face în locul meu şi aceasta până mâine, pentru că mâine este, în defintiv, a  altă zi!

BERBEC   Doar cu Uranus la 18 grade în zodie, ziua de azi nu va rămâne memorabilă. Pare că nu se întâmplă nimic, nimic rău, nicio grijă. Dedică ziua planurilor de viitor, intereslor tale strategice. În relaţiile amoroase, in familie sau in cuplu nu te lăsa condus numai de propria incapatanare, incearca sa negociezi şi să aflii şi parerea celui drag, celor dragi. Sănătatea este în general bună, dar protejează-ţi capul care în mod tradiţional este de natura zodiei Berbecului. Traieşte în prezent, fii mai pragmatic şi mai realist, lasa planurile complicate şi strategiile iscusite. In a doua parte a zilei cumpărăturile şi vizitele sunt avantajate.

TAUR   Există un procent de încăpăţânare taurină în zodia ta, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi pe cei din jur prin paşi mici, fără exagerări, încet, pe rând, dar sigur! Influenţe astrale puternice te favorizează in ceea ce priveste sanatatea si intretinerea corpului tău. Tratamente cosmetice, proceduri de fizioterapie, acupunctură, masaj, bazin, sauna sau prozaica sală de forţă. Ai de unde alege şi nu fă economie când este vorba de corpul tău. Nu uita că nu ai un suflet, ci eşti un suflet care are un corp. De care trebuie să ai grijă! Zâmbeşte şi uită-te în ochii oamenilor şi nu uita ca momentul de faţa este cel mai important!

GEMENI   Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi în plină formă. Astăzi trebuie să faci un efort şi să nu mai fii superficial. Planifică, anticipează, verifică, nu te lăsa folosit de alţii! In perioada mentionata trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent(ă) la noii furnizori sau clienţi.  Trebuie să începi să faci economii, fără să-ţi schimbi esential felul in care traiesti – economia este arta prin care obtii maximum de la viata. Concentrează-ţi atenţia asupra sănătăţii – evită expunerea inutilă la frig, care, iată, s-a întors.

RAC  Vrei sa pari mai tare şi mai important decât eşti. Este foarte bine, pentru că aparenţele contează, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Azi este o zi plată, cenuşie şi fără avantaje pentru tine. Nu lăsa nicio schimbare să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu-ti face noi prieteni! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te veţi numi. Racii creatori, artişti şi/sau educatori sunt ceva mai avantjaţi, mai ales în a doua parte a zilei. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.  Un semn de foc iti poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. Se pare că ai noroc. Atenţie la frig – protejează-ţi in special mâinile, poartă mănuşi, dar fereşte-ţi şi pieptul, zone ale corplui guvernate, tradiţional, de zodie.

LEU  Ideile tale energice nu sunt foarte populare, nici la serviciu, nici acasă. Poate că ai exagerat un pic! Cine se scuză, se acuză, aşa că, mai bine, cumpără covrigi pentru colegi şi familie! Mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee sau proiect. Dă-i înainte, nu te opri pentru treburile girafelor, sau, Doamne fereşte, ale crocodililor! Tu eşti Leu! Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

FECIOARĂ   Eşti avantajat în comunicaţie. Dacă ai de negociat, bănci, leasing etc. dar şi relaţii sentimentale atunci azi trebuie să îndrăzneşti, să insişti. Norocul este de partea îndrăzneţilor! Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile, de orice sex ai fi. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată perioada este sub semnul, care, de fapt nici nu este foarte negativ, al amânării şi al întârzierii. Seara relaxantă, este doar vineri, noaptea filmelor horror, care pot să te facă să râzi în hohote de cât de proaste sunt!

BALANŢĂ   O zi monotonă, plată de genul celor de care mai târziu nu-ţi mai aduci aminte. Nu-ţi adormi vigilinţa, în caz contrar ţi se poate întâmpla ceva de care să-ţi aduci aminte foarte mult timp! Posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânarea unor întâlniri de afaceri sau vizite la bănci. O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului. Pare a fi o criză, dar gestionează totul cu mare grijă, stelele arată că poate fi vorba de o păcăleală. Seara plăcută, favorabilă relaţiilor sentimentale şi emoţiilor pastelate.

SCORPION   De toate pentru toţi! O zi furtunoasă ca un uragan la tropice. Te asaltează din toate părţile emoţii, veşti, idei, conflicte, împăcări, întâmplări – în orice caz, astăzi nu te plictiseşti! Ia-o încet, nu da curs propunerilor extravagante, odihneşte-te şi relaxează-te. O carte bună sau un film interesant pot crea un climat confortabil, mai pe seară, după program. Ceea ce s-a pierdut se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente sau trăiri. Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discuţiile cu cei dragi, cu cei din jurul tău.

SĂGETĂTOR  Veştile pe care poţi să le primeşti te îngrijorează. Sunt exagerate, sigur, dar e bine să pui ordine în sistemul tău, în proiecte, idei, să planifici, să anticipezi. Aşa poţi să o duci bine! Astazi nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte poate fi mai uşor ascultată. Perioada favorizează nativii care activează  în transporturi, educaţie şi comerţ. Banii sunt aspectaţi favorabil. Venituri apar şi din nişte surse mai puţin obişnuite: poate din dividente, poate din valorificarea unor active. Fereşte-te de posibile greşeli sau erori la şcoala, serviciu, sau în bucătărie. Întâi gândeşte, apoi acţionează. Veşti bune de departe, care te fac să-ţi reajustezi unele proiecte ale tale strategice, pe termen foarte lung.

CAPRICORN  Astăzi poţi să rezolvi problemele profesionale, sau emoţionale, sentimentale, fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul cotidian. Spiritul tău de perfecţionist este satisfăcut! O zi bună. Trebuie să nu exagerezi în această idee, că totul este bine, pentru că este riscantă: poţi să faci gafe şi cheltuieli extravagante. Ziua este de asemenea favorabilă nativilor din Capricorn cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie.  Gândeşte-te cum să faci lucrurile cum trebuie, cu tragere de inimă, cu suflet, nu-i lăsa pe alţii să-şi bată joc şi să le facă strâmbe!

VĂRSĂTOR Cu Venus şi Mercur în zodie, comunicarea în domeniul sentimental este favorizată. Nu foarte mult, dar suficient ca să ai o zi plină de aluzii roze şi flirturi galante. Măcar, încercă! Nu pleca, pe seară, la drum lung! Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. Astăzi lasă analizele sofisticate pe altă dată. O zi de cumpărături, doar este vineri, sau de lenevit acasă, pe seară. Nu-ţi fă nici un program, în aparenţă. Lasă lucrurile să se întâmple. În activitate, la munca de zi de zi, eşti creativ şi inspirat în a găsi metode care să-ţi simplifice şi să-ţi uşureze viaţa profesională. Nu exagera problemele de sănătate şi nu lua aiurea medicamente neprescrise de medic, doar că aşa ţi-a spus o prietenă, sau cine ştie ce reclamă!

PEŞTI  O zi dinamică, densă şi o mare dorinţă de comunicare. Soarele, abia sosit şi Neptun, în domiciliu, în zodie, cooperează şi îţi sugerează idei, strategii şi soluţii îndrăzneţe şi profitabile. Trebuie să-ţi optimizezi consumul de energie. Mare atenţie la bani, cum îi foloseşti şi mai ales unde îi pui! În această perioadă eşti deosebit de rapid – toată lumea pare a se mira de viteza ta!  Parţial adevărat este faptul că astăzi eşti foarte grăbit, ce vrei, se mai întâmplă. Nimeni nu este perfect! Iarna asta nehotărâtă şi cam nesimţită te face sa te iriţi repede. De fapt mai toata lumea este cu capsa pusă, sau cu fitilul aprins. Nu spera şi nu ai teamă, ziua trece repede pentru că pe seară ai o întâlnire. Importantă! Familist, sau în duo fiind, poate fi şi o reuniune de familie cu probleme importante.
Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate