Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Vă rog foarte frumos să mă iertaţi!

12-09/horoscop_01-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 2769 Vizualizari

Pe 28 iulie s-au născut Jackie (Kennedy) Onassis, Amalia Rodrigues (alţi autori dau ziua de 23 iulie), Victor Babeş, Ioana Pavelescu, Nicolae Patraulea, Silviu Iorgulescu.

Nimic în „kalendar” deci nimic important în calendarul creştin.

„Shit happens!”, „ Así es la vida!” sau "C'est la vie!" cam aşa ar trebui să filozofez...

Vă rog frumos să mă iertaţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi pentru greşelile mele de gramatică, de ortografie, de foamea mea permanentă care mă face să mănânc litere, în special vocalele, care sunt delicioase, dar şi, mai ales, să mă iertaţi pentru greşelile de tehnoredactare, de lipsa rubricii, de faptul că uneori se mai sar zodii întregi, sau chiar tot horoscopul dispare la un moment dat. Să mă iertaţi, când articolul meu are alt autor. Iertaţi-mă, shit happens, doar a spus-o Forrest Gump!

Am primit multă corespondenţă. Sâmbătă articolul meu a apărut sub alt nume, o mică eroare repede îndreptată, pagina se blochează de vreo două săptămâni şi apoi horoscopul a dispărut în întregime spre disperarea celor de pe coasta de Vest. Shit happens!

Am primit 162 de mesaje pline de reproşuri şi decepţie. O să răspund în mod colectiv!

Nu, nu îmi scrie nimeni articolele şi horoscopul. Mă numesc Ştefănescu, Radu-Costin Ştefănescu şi scriu singur-singurel “rubrica” care ar fi trebuit să fie “Horoscopul lui Dom’ Profesor”. Mulţumesc domnului aka “Criticul literar” care spune că nu crede că un singur om poate avea atâtea cunoştiinţe şi mai ales să scrie câte un articol lung în fiecare zi. Am luat neîncrederea drept laudă...

Nu, nu ştiu de ce a dispărut rubrica. Da, aveţi dreptate, în toate ziarele există...

Da, ştiu că modul acesta de “horoscop cultural”, în care astrologia este îmbinată cu informaţia, este foarte la modă în State, America Latină şi Franţa. De aceea îl şi scriu...

Mulţumesc pentru faptul că sunteţi decepţionaţi de greşelile mele, chiar cele de tehnoredactare, pe care mi le asum cu bucurie!

De ce? Asta înseamnă că vă pasă de ceea ce scriu, că vă gândiţi la ceea ce încerc să vă comunic. 162 de mesaje într-o singură zi în corespondenţa mea... înseamnă ceva! Însemnă că vă pasă de voi, de viaţă, de viitor! Şi că aţi înţeles că ţin cu voi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi!

Am folosit acest prilej ca să vă spun că până la rezolvarea problemelor tehnice este normal să scriu în regim de vacanţă de vară. Să scrii ceva care nu este citit de nimeni mi se pare absurd. Eu scriu ca să vă fiu de folos... Aşa că timpul poveştilor, al pildelor şi al informaţiilor hush-hush, se... reprogramează! Să ne limităm doar la astrologie, pe care am neglijat-o în ultimul timp, sperând că o să puteţi citi!

Mi-am cerut cu umilinţă iertare, pentru că aşa am simţit că trebuie să fac! Dar acest exerciţiu uman, creştin, a dispărut complet din viaţa noastră. Nu am mai auzit pe nimeni, mai ales pe oamenii politici, cerându-şi scuze, de multe zeci de ani!

Ştiţi unde să mă găsiţi dacă aveţi ceva de zis, la: dom.profesor@gmail.com!

Cam asta am avut de spus, fără formule culturale obişnuite de încheiere şi fără să vă invit să citiţi horoscopul. Pur şi simplu: „Over and Out!”

BERBEC   Se apropie, sau eşti într-o vacanţă dorită şi aşteptată cu mari speranţe. Dar, situaţii obiective, din afara voinţei tale, te pun sub presiune. Concentrează-te şi rezolvă rapid problemele!

Lasă-ţi curiozitatea să exploreze noi domeni. Nu este nimic greşit la planul originar, sunt necesare doar mici schimbari şi reglaje de rutina. Atenţie la influenţa din ce in ce mai mare a unui partener cam incapăţânat din familie sau dintre prieteni, care poate să-ţi facă o seamă de necazuri, in mod neintenţionat.

TAUR   Astăzi se schimbă o parte din programul şi ritmul tău de viaţă. Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile cu persoanele din jurul tău, nu te enerva inutil!

Soarele trece prin grade magice care rezonează în adâncul fiinţei tale. Dorinţele tale secrete, visurile nespuse, par că încep să se materializeze, cum s-au materializat şi în trecut. Eşti norocos şi ştii asta! Pe de altă parte o serie de tulburări familiale din ultima perioadă continuă astăzi în alt registru, iar veşnic nemulţumitul Saturn face ca lucrurile să întârzie sau să fie amânate.

GEMENI   Ai o reputaţie bine stabilită: iubeşti iubirea, îţi plac viaţa confortabilă, lucrurile frumoase şi călătoriile. Astăzi poţi să ai parte de o parte dintre preferinţe tale, dar nu te grăbi!

Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Evident, pentru că să faci parte din această schimbare, nu trebuie, în primul rând, să te enervezi! În al doilea şi în al treilea rând – nu trebuie, din nou, să te enervezi! Stai şi cugetă, vorba ardeleanului... Apoi acţionează la momentul potrivit. Zâmbeşte şi uită-te în ochii oamenilor şi nu uita ca momentul de faţa este cel mai important.

RAC   Dinamismul şi o forţă deosebită de convingere este arsenalul de care dispui astăzi ca să ai o zi de luni plăcută şi profitabilă. Nu te băga în aglomeraţie, este destul de cald şi aşa!

Trebuie sa incepi sa faci economii, fară să-ţi schimbi esential felul in care traiesti – economia este arta prin care obtii maximum de la viata. Concentrează-ţi atenţia asupra sănătăţii – evită expunerea inutilă la curentul de aer. Banii sunt bine aspectaţi – poti valorifica obiectele inutile din caminul tau.

LEU  Stelele sunt binevoitoare şi te avantajează să te impui, să prevalezi. Poţi să faci un program de luni cum vrei tu, nimeni nu te contrazice!  Veşti care par bune, dar analizează obiectiv!

Nu lăsa nici o schimbare să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu-ti face noi prieteni! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te veţi numi. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.  Un semn de foc, alt semn de foc, iti poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. Se pare că ai noroc. Atentie insa, norocul este de sticla – cand incepe sa străluceasca, se sparge!

FECIOARĂ  De azi, de luni, ai o mare dorinţă să te eliberezi de anumite obligaţii, să ai o libertate mai mare. Este o dorinţă legitimă şi dacă nu deranjezi pe nimeni, ar trebui să fii lăsat în pace!

Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia Fecioarei să rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi, să negocieze în amănunt sau să rezolve probleme cu autorităţile. Este o perioadă propice pentru implicare împreună cu familia, prietenii. Trebuie să-ţi îndrepţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit.  Toate felurile de a castiga sunt la fel de onorabile pentru un om cinstit.

BALANŢĂ  Continui să te afli pe un drum, oarecum paralel, cu interesele tale. Se pare că înaintezi în direcţia corectă, dar lucrurile nu se derulează aşa cum te-ai fi aşteptat, cum ţi-ar conveni!

Banii sunt aspectaţi favorabil. Venituri apar şi din nişte surse mai puţin obişnuite : poate din dividente, poate din valorificarea unor active. Fereşte-te de posibile greşeli sau erori la serviciu sau în bucătărie, unde activezi de dimineaţa. Întâi gândeşte, apoi acţionează. Veşti bune de departe, care te fac sa-ti reajustezi unele proiecte ale tale pe termen foarte lung.

SCORPION  De sub piatra unde stai ascuns lucrurile se văd distorsionat. Trebuie să iei mai multe informaţii, să te hazardezi să ieşi din ascunzătoarea ta simbolică. Pare foarte greu, dar merită!

Ziua este de asemenea favorabilă nativilor din Scorpion cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie.  Gândeşte-te cum să faci lucrurile cum trebuie, cu tragere de inimă, cu suflet, nu-i lăsa pe alţii să-şi bată joc şi să le facă strâmbe. Trebuie să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus.

SĂGETĂTOR   Astăzi trebuie să fii atent, precaut, rivalităţi şi gelozii ascunse îţi întind capcane. Evident, în domeniul sentimental! Eşti seducător şi senzual, aşa că te poţi aştepta la... complicaţii!

Nativii si nativele din Sagetator trebuie să-şi îndrepte atenţia către rude, asociaţi, parteneri sau colegii de la serviciu, sau de plajă, pentru ca să evite unele neplăceri. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, duşmanii au şi ei problemele lor aşa încât te mai slăbesc un pic. Trebuie să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii.

CAPRICORN    Vrei să fii tot timpul în ofensivă, să ai ultimul cuvânt! Faci risipă de resurse, dar e bună ambiţia, în lumea de azi e chiar necesară, dar atenţie să nu ofensezi degeaba pe cei dragi!

Anumite amintiri recente şi nu prea, nu-ţi dau pace. Simptomatic pentru zodia ta. Linge-ţi rănile, respiră adînc, uită-te pe sub sprâncene şi dă-i bice : „the show must go on!”. Ba fericit, ba posac, o să-ţi faci un titlu de glorie să comunici tuturor sentimentele profunde ale fiinţei tale. Cauţi un confident pe care nu îl găseşti...

VĂRSĂTOR  Dacă oscilezi între mai multe soluţii, alege-o fără greş pe cea pe care ţi-o dictează inima, empatia. De bancheri, bogaţi şi alţi oameni fără suflet e plină lumea şi vedeţi unde am ajuns!

Pe de alta parte cu un Marte bine aspectat si cu un Jupiter zambitor ai astazi o propunere interesanta pe care este bine sa o analizezi cu atentie. Pentru un procent din nativele zodiei: ei bine, configuratia stelelor arata ca se intimpla ceva nou in viata ta, in domeniul dragostei, al relatiilor sociale sau al familiei. Fii pe fază!

PEŞTI   Astăzi eşti un pic prea emotiv! Ai dori să fii lăsat în pace să te ocupi mai mult de ceea ce chiar contează pentru tine! Trecutul te ajunge din urmă şi ai impresia că repeţi ceva... Déjà vu!

Respectă regulile de circulaţie. Nu te duce la bancă sau la bursă, nici măcar în piaţa la cumpărături. Un aspect disarmonic te poate face să pierzi bani - ceea ce este ar fi un dezastru în aceste timpuri de criză. O zi mai puţin favorabilă, cu prudenţă – trece repede!
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Banii tai

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate