Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Teoria conspiraţiei. Noaptea Cuţitelor Lungi

Autor: | | 0 Comentarii | 3284 Vizualizari

Pe 30 iunie s-au născut John Gay, Susan Hayward, Lena Horne, Mike Tyson, Buddy Rich, Czeslaw Milosz, Dragan Geaici, Dumitru Cicotişan.

În calendarul creştin ortodox este o sărbătoare importantă, cu cruce neagră, Soborul celor 12 Apostoli şi un Sfânt român, Ghelasie de la Râmeţ.

„Evenimentul zilei” din 30 iunie, anul 1936, a fost apariţia în librăriile din State a romanului „Gone With the Wind” scris de Margaret Mitchell. Romanul meu preferat. Un succes enorm care îi atribuie în anul următor, 1937, premiul Pulitzer. De atunci au fost 112 reeditări ale romanului şi un singur film, celebru, cu Vivien Leigh şi Clark Gable. Să vă mai spun că frumoasa Margaret Mitchell a fost o Scorpioană?

Ziua de 30 iunie este plină de semnificaţii, continuînd „sărbătoarea lupilor” printr-o interdicţie de lucru la câmp. Este în ciclul celor trei zile de sărbători dacice.

Cred că acum vă este clar, dragi lupi, padawani şi hobbiţi: când este vorba despre lupi şi de trei zile de sărbătoare, este clar că sunt tocmai de la geto-daci!

Teoria conspiraţiei spune că un conducător trebuie să-şi sacrifice prietenii şi pe cei care l-au adus la putere. Ca să facă loc altor alianţe!

Stranii coincidenţe, sau ştiinţă pierdută a Ultimei Thule fac ca în noptea de 30 iunie spre 1 iulie 1934, adică acum exact 81 de ani, Adolf Hitler să-l execute ritual pe bunul său prieten dar şi concurent, carismaticul şef al SA, Sturmabteilung, „cămăşile brune”, Ernst Röhm – acţiune denumită, mai târziu, Noaptea Cuţitelor Lungi! La momentul respectiv operaţiunea s-a numit „Colibri”.

În acea noapte au fost executate 77 de personalităţi, din armată şi tot spectrul politic: prieteni, concurenţi, posibili ostili, sau duşmani declaraţi ai lui Hitler. „77” este un număr iniţiatic, a cărei interpretare era familiară cercului lărgit al „Ultimei Thule” organizaţie secretă ezoterică formată din elevii şi continuatorii lui Gurdjieff. Printre membri se numărau şi nazişti arieni de poziţie importantă, precum Himmler şi Hess. Se pare că, până la sfârşitul lunii iulie 1934, în Germania au fost executaţi câteva sute de oponenţi, din cei care se aflau pe „Mein Weg”, drumul, îi barau calea politică lui Hitler.

Ernst Röhm era un tip extraordinar de carismatic, genul „băiat bun de gaşcă” şi îl diviniza pe Adolf Hitler. Se considera cel mai bun prieten al lui. Era împreună cu Adolf de la început, de la „puciul din berărie” de la München. În luna mai 1934 raporta lui Hitler că numărul militarilor din SA depăşise două milioane! Însemna mai mult decât armata regulară, adică Wehrmachtul, SS adică Schutzstaffel şi Gestapo adică Geheime Staatspolizei, toate împreună. Ceea ce, bineînţeles, a provocat nemulţumirea făţişă a “junkerilor” a ofiţerilor de carieră, dar care erau şi nobili şi mari proprietari.

Hitler, excelent politician, a preferat să-şi sacrifice prietenul, după teoria conspiraţiei, ca să atragă de partea lui pe oponenţi!

Ceea ce a şi făcut!

Este interesant cum nota cotidianul britanic “Daily Mail” acţiunile lui Hitler, în numărul din 2 iulie 1934: “Herr Adolf Hitler, cancelarul Germaniei şi-a salvat ţara. Cu discreţie, dar cu extremă severitate, el a scăpat Germania de cei care deveniseră un pericol pentru unitatea Germaniei şi ordinea de drept. Numele celor care au fost împuşcaţi sunt deja cunoscute. Dragostea lui Hitler pentru Germania a triumfat, a contat mai mult decât prietenia şi fidelitatea camarazilor lui care au luptat alături de el pentru viitorul Germaniei”

V-am oferit citatul de mai sus, ca să vă gândiţi un pic, dragi lupi, padawani şi hobbiţi! În primul rând observaţi că occidentalii îi erau favorabili nazistului Adolf Hitler. În al doilea rând poate şi atunci erau articole plătite în ziare străine, cum se face şi acum. Mai ştii?

Nu vă par familiare strategiile politice de acum, iată,  au trecut deja 81 de ani? Sigur, acum nu se mai împuşcă camarazii, dar… Noaptea Cuţitelor Lungi, o variantă de proastă calitate, se joacă cam mereu în România, la orice televiziune!

De ce vă spun toate acestea dragi lupi, padawani şi hobbiţi? Mulţi dintre domniile voastre mă întrebaţi dacă o să fie război. Întrebarea nu este dacă, ci când!

După cum aţi observat, subiecte din, despre şi cu WW2 şi războinice, militariste, sunt în mod curent în presă. Istoria se repetă, puteţi să fiţi siguri şi această updatare a informaţiilor de război face parte din strategia de mass media, de obişnuire a publicului larg cu inevitabilitatea unei conflagraţii mondiale.

Nu credeţi? Atunci citiţi-mi horoscopul, este făcut şi după sfaturile lui Gurdjieff, nu numai după papi şi cardinali, că nu se putea să-l ignor, ştia prea multe, aşa că şi domniile voastre puteţi întrezări ceva din inefabil. Asta astăzi, mâine poate norii acoperă din nou orizontul cunoşterii, nu se ştie, pentru că mereu este lângă noi un Adolf Hitler care vrea să confişte puterea, toată puterea şi să ne conducă orbeşte, şi asta pentru că i se oferă prilejul, doar este mereu, în definitiv, o altă zi!

BERBEC   Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate. Lasă-i şi pe ceilalţi să decidă, să ia atitudine, poţi vedea că şi ei au idei bune.     

Astăzi, la locul de muncă, nu trebuie să faci nimic extravagant, sunt aspectate favorabil numai activitaţile de rutină. În a doua parte a zilei vrei să faci o mulţime de lucruri cu energia proprie zodiei. Nu o să reuşeşti, dar viaţa este formată din încercări. Ceva-ceva tot o să realizezi!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate