Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom Profesor. Şcoala islamică: joggingul distruge virginitatea!

Autor: | | 0 Comentarii | 3163 Vizualizari

Pe 27 aprilie s-au născut: Herbert Spencer, Samuel Morse, Ulysses Grant, Edward Gibbon, Walter Lantz, Anouk Aimee, Vasile Aciobăniţei.

În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Simeon, ruda Domnului, Aristarh, Marcu şi Zinon.

În „kalendar” nimic, după sărbătorile dobitoacelor, Paştele Cailor şi Marcu Boilor, dacii şi apoi românii munceau până la Armindeni, când iarăşi se odihneau oleacă, şi făceau ritualul apei.

„Atlantico” anunţă că s-a deschis o anchetă, joia trecută, urmare unui denunţ. Este vorba de Colegiul islamic Al-Taqua, din Melbourne, din îndepărtatea Australie, Federaţia Australiană.

Se pare că directorul şcolii a interzis fetelor probele atletice de curse şi joggingul de frică ca un efort excesiv să nu ducă la pierderea... virginităţii! Şi susţine că o rănire în cursul probelor sportive, de exemplu fotablul, foarte popular printre eleve, poate conduce la infertilitate.

Ministrul Educaţiei al Statului Victoria, James Merlino,  a declarat presei că este foarte atent şi că dacă acuzaţiile se vor dovedi adevărate este o situaţie „foarte deranjantă”!

„Herald Sun” publică, tot joia trecută, o declaraţie a directorului Omar Hallak în care neagă, diplomatic, orice măsura contra participării fetelor la activităţile sportive.

Elevele sunt de altă părere, mai ales că Omar nu este la prima declaraţie şocantă. Nu este un necunoscut în Australia. A provocat o vie polemică şi scandal când a declarat că interzice elevelor sale să se ducă în Califat (ISIS) pentru că acesta este o organizaţie pusă la cale de Israel şi USA, ca să destabilizeze Orientul şi să controleze preţul şi distribuţia petrolului.

Consiliul Islamic din Australia este de altă părere. S-a cam râs pe acolo... destul de mult! Iar Nail Aykan, directorul general al consiliului, a declarat, râzând mânzeşte: “ştiinţa a demonstrat că trebuie ceva mai mult decât o cursă de jogging ca să-ţi pierzi virginitatea, dar nu poţi să fii niciodată destul de prudent! Dar este o prostie!”

Gurile rele, sursele mele din Australia, spun că directorul Colegiului Al-Taqua este un tip şiret şi deştept “ca o maimuţă”. Nu ştiu dacă este de bine, sau de rău, în termeni ai antipozilor, doar sunt toate pe dos acolo!

Omar ştie să-şi facă reclamă, provocând periodic câte un scandal, ca să atragă atenţia asupra şcolii sale.

De data aceasta a vrut să pună în evidenţă baza sportivă excelentă, un stadion cu 10 piste de alergări şi un complex multifuncţional. Elevi sunt puţini, pentru o şcoală particulară islamică scumpă, aşa că trebuie mereu reclamă, să fie în centrul atenţiei!

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi, nu vă inflamaţi, nu reacţionaţi imediat! Uneori, poate deseori, adevărul este altul decât pare.

Dar când este vorba despre religie, parcă toţi oamenii se prostesc, nu-i aşa? 

BERBEC  O zi de luni favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, de început de săptămână scurtă, ziua va trece liniştită, calmă. Pregăteşte-te pentru mica vacanţă de 1 Mai!

In prima parte a zilei poţi să ai o mică complicaţie de ordin financiar sau contabil: o factură sau ceva de plătit cu care nu eşti de acord, o cheltuială sau un proiect care nu te încântă, sau altceva de genul acesta. Stelele te sfătuiesc să amâni orice complicaţie fără să dai un răspuns negativ sau să ai o atitudine evident ostilă.

TAUR  Azi nu lua împrumuturi de la bănci, nu semna hârtii, contracte, care atrag răspunderea ta juridică. Amână toate întîlnirile importante sau deciziile privind cumpărături, cheltuieli mari.

Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi pentru că a doua parte a zilei este foarte obositoare, mai ales dacă este ziua ta de naştere!  Aspecte favorabile deciziilor „importante” de genul - fac sau nu fac curăţenie în toată casa, mă duc sau nu mă duc la cumpărături, schimb sau nu schimb uleiul la maşină – asta în cazul că ai maşină, că nu o să te apuci să schimbi uleiul la metrou! Dar, oare, are metroul, ulei?

GEMENI    Comunicare nu este în aspecte bune, aşa că nu te poţi folosi de atributul tău zodiacal forte. Vorbeşte puţin şi zâmbeşte mai mult, aceasta este reţeta de succes pentru ziua de astăzi.

Limitează-te la activităţile de rutină. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele „tabu” . Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Ceva legat de un aspect al lucrului în echipă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în nici un mod. Cooperează mai strâns cu anturajul cu colegii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

RAC   Astăzi caută prilejurile ca să ieşi în evidenţă, fără să fii ostentativ, sau obositor. Eşti avantajat pe plan profesional, ştii ce şi cum să spui şefilor, fără să-i linguşeşti evident!

Cine nu se gandeste şi socoteşte, poate avea probleme. Si datorii. Tu cheltuiesti prea mult, mai tine cont de zerouri. Spre seară, o veste nu prea grozava. Esti sanatos si ai putere de munca, dar te apasa grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, totuşi. Şi o petrecere drăguţă la un Taur care îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Evită enervarea şi stresul printr-o atitudine prevenitoare faţă de anturajul apropiat, faţă de familie.

LEU   „Hakuna matata!” Nicio problemă astăzi, zâmbete şi vorbe frumoase. Nu poţi accepta că stelele îţi sunt favorabile în toate domeniile. „Dacă este o capcană”, gândeşti patetic şi  bănuitor!

Un început de săptămână scurtă de lucru care îţi aduce şi lucruri bune. Lenea, comoditatea, este o arta fii şi tu un artist! Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie si instraineaza, in loc sa atraga! Trebuie doar sa inspiri incredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul. O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate