Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom Profesor. Şcoala islamică: joggingul distruge virginitatea!

Autor: | | 0 Comentarii | 3157 Vizualizari

Pe 27 aprilie s-au născut: Herbert Spencer, Samuel Morse, Ulysses Grant, Edward Gibbon, Walter Lantz, Anouk Aimee, Vasile Aciobăniţei.

În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Simeon, ruda Domnului, Aristarh, Marcu şi Zinon.

În „kalendar” nimic, după sărbătorile dobitoacelor, Paştele Cailor şi Marcu Boilor, dacii şi apoi românii munceau până la Armindeni, când iarăşi se odihneau oleacă, şi făceau ritualul apei.

„Atlantico” anunţă că s-a deschis o anchetă, joia trecută, urmare unui denunţ. Este vorba de Colegiul islamic Al-Taqua, din Melbourne, din îndepărtatea Australie, Federaţia Australiană.

Se pare că directorul şcolii a interzis fetelor probele atletice de curse şi joggingul de frică ca un efort excesiv să nu ducă la pierderea... virginităţii! Şi susţine că o rănire în cursul probelor sportive, de exemplu fotablul, foarte popular printre eleve, poate conduce la infertilitate.

Ministrul Educaţiei al Statului Victoria, James Merlino,  a declarat presei că este foarte atent şi că dacă acuzaţiile se vor dovedi adevărate este o situaţie „foarte deranjantă”!

„Herald Sun” publică, tot joia trecută, o declaraţie a directorului Omar Hallak în care neagă, diplomatic, orice măsura contra participării fetelor la activităţile sportive.

Elevele sunt de altă părere, mai ales că Omar nu este la prima declaraţie şocantă. Nu este un necunoscut în Australia. A provocat o vie polemică şi scandal când a declarat că interzice elevelor sale să se ducă în Califat (ISIS) pentru că acesta este o organizaţie pusă la cale de Israel şi USA, ca să destabilizeze Orientul şi să controleze preţul şi distribuţia petrolului.

Consiliul Islamic din Australia este de altă părere. S-a cam râs pe acolo... destul de mult! Iar Nail Aykan, directorul general al consiliului, a declarat, râzând mânzeşte: “ştiinţa a demonstrat că trebuie ceva mai mult decât o cursă de jogging ca să-ţi pierzi virginitatea, dar nu poţi să fii niciodată destul de prudent! Dar este o prostie!”

Gurile rele, sursele mele din Australia, spun că directorul Colegiului Al-Taqua este un tip şiret şi deştept “ca o maimuţă”. Nu ştiu dacă este de bine, sau de rău, în termeni ai antipozilor, doar sunt toate pe dos acolo!

Omar ştie să-şi facă reclamă, provocând periodic câte un scandal, ca să atragă atenţia asupra şcolii sale.

De data aceasta a vrut să pună în evidenţă baza sportivă excelentă, un stadion cu 10 piste de alergări şi un complex multifuncţional. Elevi sunt puţini, pentru o şcoală particulară islamică scumpă, aşa că trebuie mereu reclamă, să fie în centrul atenţiei!

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi, nu vă inflamaţi, nu reacţionaţi imediat! Uneori, poate deseori, adevărul este altul decât pare.

Dar când este vorba despre religie, parcă toţi oamenii se prostesc, nu-i aşa? 

BERBEC  O zi de luni favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, de început de săptămână scurtă, ziua va trece liniştită, calmă. Pregăteşte-te pentru mica vacanţă de 1 Mai!

In prima parte a zilei poţi să ai o mică complicaţie de ordin financiar sau contabil: o factură sau ceva de plătit cu care nu eşti de acord, o cheltuială sau un proiect care nu te încântă, sau altceva de genul acesta. Stelele te sfătuiesc să amâni orice complicaţie fără să dai un răspuns negativ sau să ai o atitudine evident ostilă.

TAUR  Azi nu lua împrumuturi de la bănci, nu semna hârtii, contracte, care atrag răspunderea ta juridică. Amână toate întîlnirile importante sau deciziile privind cumpărături, cheltuieli mari.

Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi pentru că a doua parte a zilei este foarte obositoare, mai ales dacă este ziua ta de naştere!  Aspecte favorabile deciziilor „importante” de genul - fac sau nu fac curăţenie în toată casa, mă duc sau nu mă duc la cumpărături, schimb sau nu schimb uleiul la maşină – asta în cazul că ai maşină, că nu o să te apuci să schimbi uleiul la metrou! Dar, oare, are metroul, ulei?

GEMENI    Comunicare nu este în aspecte bune, aşa că nu te poţi folosi de atributul tău zodiacal forte. Vorbeşte puţin şi zâmbeşte mai mult, aceasta este reţeta de succes pentru ziua de astăzi.

Limitează-te la activităţile de rutină. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele „tabu” . Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Ceva legat de un aspect al lucrului în echipă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în nici un mod. Cooperează mai strâns cu anturajul cu colegii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

RAC   Astăzi caută prilejurile ca să ieşi în evidenţă, fără să fii ostentativ, sau obositor. Eşti avantajat pe plan profesional, ştii ce şi cum să spui şefilor, fără să-i linguşeşti evident!

Cine nu se gandeste şi socoteşte, poate avea probleme. Si datorii. Tu cheltuiesti prea mult, mai tine cont de zerouri. Spre seară, o veste nu prea grozava. Esti sanatos si ai putere de munca, dar te apasa grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, totuşi. Şi o petrecere drăguţă la un Taur care îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Evită enervarea şi stresul printr-o atitudine prevenitoare faţă de anturajul apropiat, faţă de familie.

LEU   „Hakuna matata!” Nicio problemă astăzi, zâmbete şi vorbe frumoase. Nu poţi accepta că stelele îţi sunt favorabile în toate domeniile. „Dacă este o capcană”, gândeşti patetic şi  bănuitor!

Un început de săptămână scurtă de lucru care îţi aduce şi lucruri bune. Lenea, comoditatea, este o arta fii şi tu un artist! Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie si instraineaza, in loc sa atraga! Trebuie doar sa inspiri incredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul. O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut.

FECIOARĂ  În chestiunile sentimentale, stelele indică să ai o atitudine sinceră şi directă. Adevărul este cea mai bună minciună! Sigur, adevărul favorabil ţie, că nu eşti prost să dai din casă!

O zi de luni obositoare, dar până la urmă foarte plăcută. Seară deosebită în compania celor dragi. Din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi in amanunte. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Totul este bine, vorba câtecului şi aceasta stă scris în stele. Şi nu uita vorba anglo-saxonă : „No news – good news!”. Cere un sfat de la Leu sau de la un Geaman din familie. Dacă ai!

BALANŢĂ   Jupiter şi Marte spun că-ţi faci false iluzii, te minţi pe tine şi pe cei din jurul tău. Cu toate că eşti bine intenţionat, fii mai pragmatic, mai realist, ca să nu ai surprize neplăcute!

Ceea ce cumperi astazi va face mare placere celei dragi, celui drag, celor dragi! Rezolvarile şi compromisurile cu iz de busuioc au in tine un maestru incontestabil.  Poţi media între membrii familiei care sunt de păreri diferite. Poate unde vrei să fie intotdeauna armonie! Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este înă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

SCORPION   Între tine şi o zi favorabilă se interpune doar graba ta. Fii răbdător, nu te repezi şi poţi fi răsplătit. Trebuie să ai suficient timp ca să găseşti soluţiile necesare la problemele tale!

Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului.  Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci nici un efort.  Perioada în discuţie este favorabila iar aspectele negative nu sunt decât faulturi de joc. Nimic foarte malefic. Pe piaţa stelelor se spune că se creează noi „sindicate” între personaje şi persoane din jurul tău, poate chiar dintre rude, aparent fără nimic în comun, dar care, pe termen lung, pot sa-ti intersecteze interesele. Fii atent, fii informat!

SĂGETĂTOR  Astăzi te îngrijorează o situaţie familială, ba nici la muncă treburile nu merg bine. Totuşi, stelele îţi şoptesc să ai încredere, viitorul îţi este favorabil, vine Soarele şi pe strada ta!

O zi bună în toate, mai puţin la cumpărături. Nu cumpăra nimic, nu juca la bursă, nu împrumuta, ocoleşte băncile şi casele de pariuri. Climatul general la serviciu este neplăcut şi încordat, tensiunea tinde catre cote maxime, dar aproape nimic nu se petrece. Adică nici un eveniment important. Se vorbeşte despre perfecţionarea personalului, despre mărirea salariilor şi alte minciuni. Totul pare un imens arc care se comprimă, se comprimă... Din punctul tău de vedere este o perioadă... interesantă!

CAPRICORN  Nu te lăsa intimidat sau chiar păcălit, chiar dacă momeala este siguranţa ta. Evită astăzi orice negociere, târguială, care conduce către stabilirea unei înţelegeri în care ai obligaţii.

Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se rezolvă de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Începe, din seara aceasta, o vreme bună socială, un timp plăcut petrecut în compania celor dragi. Poate pentru că unii Capricorni au timp liber la dispoziţie.  O zi plăcută, in care te simti tot timpul vesel şi entuziast şi de aceea orice iţi iese, iar familia si prietenii te apreciaza in mod deosebit.

VĂRSĂTOR   La serviciu, azi vrei să ai ultimul cuvând, să ai mereu dreptate. Crezi că asta se numeşte competenţă! Dacă te cerţi cu patronul, chiar dacă ai dreptate, se numeşte concediere, ai grijă!

O perioadă din nou puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Dupa ce ai decretat ca ocupi primele trei locuri la inteligenta, frumusete si profesionalism, trebuie sa te uiti si cati bani ai in buzunar! In acestă zi de luni, înainte, la patru zile, de o scurtă vacanţă conjuncturală de 1 Mai, trebuie sa lupti din greu ca sa-ti aperi convingerile şi ideile tale, dar nu duci lipsa nici de argumente nici de inspiratie. probabil că este vorba de programul de zilele libere! Primesti sau faci vizite. Seara te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care, până la urmă, îţi  aprobă ideile.

PEŞTI  Dacă nu poţi rezolva, azi amână. Sigur, dacă este în puterea ta şi nu eşti obligat de viaţă. În care caz mai bine cere ajutor cu diplomaţie şi tact. Timpul soluţionează aprope orice!

Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi colosale – pentru alţii ! Nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual! Gândeşte bine înainte de a face sau accepta ceva. Stelele arată că dacă stai bine-merci rezolvi mai multe probleme decât dacă te agiţi!  Sigur, dă şi telefoanele acelea care trebuie, cui trebuie ! Nu uita că în Levant, sau la porţile lui, la pile egale meritul contează!
Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
20:20 Băsescu l-a „UMILIT” pe Gelu Vișan în direct la TV! Replica pe care nu o va uita NIMENI. Vișan califică gestul lui Băsescu: M-a surprins și m-a întristat în același timp! 18:16 Tudose şi SECRETELE SOŢIEI SALE. Sunt în joc MILIOANE DE EURO. Detalii explozive 12:03 ULTIMA BOMBĂ ÎN PSD! S-a vorbit despre o MARE TRĂDARE 11:46 Lista echipei lui Tudose: Numele de miniștri vehiculate în PSD - surse 11:04 Desființarea unui minister și „spargerea” Dezvoltării, variante de lucru în PSD - surse 01:16 Băsescu, STAND-UP CU NOUL PREMIER: „Dacă vedeți în unele poze fața lui Tudose..." 01:14 Olguța A RATAT ŞANSA CARIEREI. Toți membrii PSD vorbesc despre asta 01:11 Dan Andronic, IPOTEZĂ-ȘOC în cazul lui Tudose. Strategia lui Iohannis 00:50 Băsescu TUNĂ și FULGERĂ după numirea lui Tudose premier: „Iohannis a făcut CEL MAI URÂT lucru! TRĂDARE” 23:51 Tudose, ATACAT fără MILĂ de presa internațională: „Dragnea pierde din popularitate chiar dacă...” 22:39 Cine este Mihai Tudose, premierul PSD: Profesor la SRI, acuzat de plagiat, mic maestru în șah - biografie 22:36 Inedit! Reacția SRI despre premierul PSD Mihai Tudose 22:18 BOMBĂ ÎN PSD! Tudose A FOST DENUNŢAT LA DNA. Planul lui Dragnea SE POATE NĂRUI. Rămâne de văzut CE REACŢIE VA AVEA IOHANNIS 20:03 EXCLUSIV EVZ - Directorul de cabinet al lui Mihai Tudose a lucrat 13 ani pe „analiză-sinteză” în sistemul de siguranță națională, iar soția lui lucrează la UM 0472 și predă la SRI / DOCUMENTE 19:22 Iohannis: „Îl desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru” - LIVE TEXT 18:22 MIHAI TUDOSE era prieten apropiat cu „Anaconda”, generalul SRI Elena Istode. TUDOSE a fost ACUZAT de PONTA că este OFIȚER ACOPERIT! 17:11 Dragnea A FOST ATACAT DUR de Ciutacu: ,Mă gândesc să mă p.. împotriva vântului și să țin cu Tudose” 15:55 Propunere SURPRIZĂ a PMP pentru funcția de premier 15:06 CONSULTĂRI la COTROCENI. Băsescu: „Desemnarea PSD este una ratată, menită să-l atragă pe Iohannis într-o capcană. PMP l-a propus premier pe Sigfried Mureșan” | LIVE TEXT 10:03 CULISELE CEx PSD. Drumul NOMINALIZĂRII lui Mihai Tudose spre Palatul Cotroceni

Articole salvate