Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Propaganda islamică în România

Autor: | | 0 Comentarii | 2904 Vizualizari

Pe 28 mai s-au născut Ian Fleming, Thomas Moore, George I, Edvard Beneş, George Macovescu, Ion Popescu-Puţuri, Wanda Mihuleac.

În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Eutihie  din Melitina, Nichita Mărturisitorul şi Alexandru. Dezlegare la peşte.

Nimic în „kalendar”, aşa că o să vă atrag atenţia asupra unuia dintre cei care şi-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naştere: Ian Lancaster Fleming „tatăl” lui Bond, James Bond, unul dintre personajele mele preferate, desigur, după Hercule Poirot. Nu, nu l-am întâlnit pe Fleming, ar fi fost cam greu, el a încetat din viaţă în 1964. Anul în care îl întâlnisem pe Sorin Ciulli şi drept urmare am plecat spre Pamir, ca să-l fotografiez pe Yeti. Am ajuns până la Ruse. Este o poveste lungă, aşa că o să v-o spun altă dată!

Opera lui Ian Fleming este aproape autobiografică, el fiind ofiţer în serviciile de informaţii ale marinei. Amintesc că Marea Britanie este o insulă... „Golden Eye” a fost, de exemplu, numele de cod al unei operaţiuni secrete din al Doilea Război Mondial. Douăzeci şi şase de filme şi şapte actori au personificat operele lui Fleming. „God Speed, Mr. Bond!”

Am adus vorba despre operaţiuni sub acoperire, pentru că iată, în linişte şi fără avertizare, România a devenit ţinta unei foarte bine puse la punct proceduri de invazie islamică.

La „Bookfest”, de exemplu, am constatat, cu mirare şi nedumerire, de prezenţa a două standuri care făceau propagandă islamică prin împărţirea de broşuri şi publicaţii. Gratuit, normal, aşa se face propaganda. Propagandiştii erau nişte femei, în ţinută islamică, la propriu şi la figurat. Am luat şi eu câteva broşuri. Am fost imediat fotografiat de una dintre „agente”. Proceduri uniforme ale „coloanei a cincea”.

Vedeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi am fost prea mult în spaţiul islamic, ca să nu înţeleg, ca să nu ştiu scopurile, dar şi slăbiciunile şi frustrările.

„Toate religiile sunt bune, civilizatoare, înălţătoare. Oamenii le fac rele!” a spus marele Mircea Eliade.

Islamul trece acum prin secolul al XIV-lea. Oare ce se întâmpla în creştinism în secolul la XIV-lea? Inchiziţie, războaie religioase, vânătoare de vrăjitoare şi genocidul pisicilor. Să acordăm islamului circumstanţa atenuantă că cei de acolo sunt cel puţin la fel de proşti cât au fost creştinii acum cinci sute de ani.

Pentru că, evident, invazia islamică este orchestrată din străinătate. Bănuiesc că musulmanii noştri sunt puţin speriaţi şi dezorientaţi. „Musulmanii noştri” sunt... musulmanii noştri, care nu fac atâta caz de religie, nu îmbrobodesc femeile şi nu sunt agresivi sau obraznici în afirmarea religiei lor. Trăim împreună de sute de ani, ne-am câştigat reciproc respectul şi dreptul la o viaţă civilizată.

Una dintre broşuri luată de la „Bookfest” se numeşte „În islam lovirea femeii este interzisă”. Este adevărat! Asta nu înseamnă că bărbaţii islamici nu-şi bat şi maltratează mai puţin, sau mai mult, femeile decât în alte colţuri ale lumii. Prostia, violenţa şi mitocănia sunt repartizate uniform, în lume. Citeam din broşură şi mă pufnea râsul. În spaţiul islamic ipocrizia este la ea acasă. Pentru că o greşelă făcută publică devine un păcat greu de şters se recurge la mici, sau mai mari minciuni. De exemplu, toate femeile bătute bine, în islam, de le trebuie asistenţă medicală, unele cu coaste rupte, declară senine, la spital, că au căzut pe scări. Nu pot să se facă pe ele şi pe soţ de râs, nu? Toate musulmanele cad pe scări, niciuna nu este bătută de bărbat!

Acum s-a întâmplat la Chişinău. O grupare teroristă care recruta pentru Califat. Câte asemena grupări sunt pe teritoriul României?

Vedeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi la „Bookfest” mai erau şi standuri ale „Martorilor lui Iehova”, „Shambala” lui Grig Bivolaru, o celebră editură evreiască, alta macedoneană, excelente cărţi au macedonenii! Dar care nu făceau propagandă, îşi vedeau liniştiţi de negoţul lor.

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi nu luaţi lucrurile uşor. Ţinta propagandei islamice în România sunt în primul rând femeile. Este, deci, o gândire pe termen lung, globală. Femeile sunt mai credincioase, mai uşor de convins. Şi apoi nu ele cresc copiii, care vor prelua filosofia şi credinţa mamei?

Ceea ce mă nedumereşte este totala lipsă de reacţie a BOR în faţa invaziei islamice. Toate broşurile pe care le-am luat proclamă superioritatea islamului faţă de creştinism. BOR este ocupat cu lucrări arhitectonice faraonice. Mă tem că se va întâmpla la noi, la fel ca în Occident, unde imensele catedrale sunt goale, în schimb moscheele sunt pline. V-am avertizat, ştiu ce spun, am fost acolo, în Orient, mulţi ani de zile! Ştiu planurile islamului.

Mâine este o altă zi, şi voi folosi toate zilele de mâine ca să încerc să lămuresc problemele noastre, ameninţările viitorului, aşa cum o să mă pricep mai bine. Astrologia este importantă şi în societatea de mâine va fi decisiv de importantă. Continuăm mâine, pentru că, în definitiv, mâine este o altă zi!

 

BERBEC  Nu amâna, nu tergiversa.  Nu te pierde în labirintul analizelor şi al întrebărilor. Oare, faci bine ceea ce faci, este în interesul tău? O să vezi mai târziu rezultatele, acum acţionează!

Astăzi,  plictiseala şi nervozitatea poat fi alungate şi prin cumpărături. Sau macar printr-o activitate ce mimează cumparaturile, dacă nu ai bani suficienţi. Sfârsitul lunii mai este apoteotic, cu toţi Berbecii convertiţi la noua religie a cumpăratului, dar nu cu orice preţ. S-ar pute să fie catarsisul de care ai nevoie în lumea asta uneori anapoda.

TAUR  Azi eşti avantajat! Ai un spirit electric şi un fizic magnetic. Dar nu îţi foloseşte prea mult la serviciu unde te loveşti de aceleaşi probleme. În schimb eşti inspirat în domeniul financiar!

Noi reguli, noi obiceiuri ţi se strecoara in casa si vor sa patrunda si in sufletul tau. Tu asculta vocea pământului, şoaptele moşilor şi stramoşilor. Acceptă numai ce-ti convine… nu tot ce este nou este şi mai bun! La serviciu, la muncă, eşti înclinat să dai sfaturi anturajului. Trebuie să controlozi fluxul gândirii ca să fii logic şi concis. Numai aşa poţi fi de ajutor.

GEMENI  Trebuie să dai dovadă de iscusinţă şi chiar de viclenie. Modul tău de abordare de astăzi nu este nici indicat, nici de succes. Eşti prea direct, prea ironic şi criticile tale nu motivează.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate