Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Mă simt bine, mă simt foarte bine!

14-04/horoscop-465x390-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 2717 Vizualizari

Pe 27 noiembrie s-au născut Alexander Dubcek, Jimi Hendrix, Bruce Lee, Anders Celsius, Vito Genovese, Dina Cocea, Liviu Rebreanu, Nicolae Manolescu, Vasile Voiculescu, Aron Pumnul, Grigore Antipa, Nina Cassian.

Nimic în "kalendar" iar în calendar Iacob Persul, Natanail şi Pinufrie, fiind dezlegare la ulei şi vin.

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi nu credeam că atâţia dintre domniile voastre au avut probleme grave cu „mafia în halate albe”! Citesc sutele de postări ale domniilor voastre şi mă minunez de cum am supravieţuit atâţia...

Mă întrebaţi care este secretul meu, de ce nu mă mai duc la doctor?

În primul rând am înlăturat teroarea şi vinovăţia că sunt bolnav. Nu, nu sunt bolnav, nu trebuie să fiu bolnav, nu vreau să fiu bolnav! Mă simt bine, foarte bine! Autosugestia are un rol mare, foarte mare, la cei care ştiu să o folosescă! Am avut o colegă, care s-a vindecat de cancer la sân prin veselie, lipsă de griji şi respingerea faptului că este bolnavă. Fără chimioterapie şi medicamente străine, fără operaţie şi fără asistenţă medicală. Mafia în halate albe a scrâşnit din dinţi, încă una care a scăpat!

Am eliminat total dulciurile din alimentaţia mea şi mă uit întotdeauna pe eticheta produselor alimentare pe care le cumpăr. Zahărul se poate ascunde sub denumiri savante: glucoză, dextroxă, etc. Toate mezelurile sunt bucşite cu zahăr, evitaţi-le, dacă vă lasă pofta, sau citiţi etichetele, sunt obligaţi de UE să scrie ce otrăvuri ne bagă în mâncare. Şi încă un secret: dacă nu este conservă metalică, aleg produsul cu termenul de valabilitate scurt. Produsul similar, dar cu termen de valabilitate mai lung este plin de conservanţi.

Bun, aici în sihăstria mea din Prahova, am o mulţime de avantaje. În primul rând aer curat, de munte, ozon, mâncare naturală de prin sat şi faptul că, fiind pustnic în rodaj, nu am contact cu oamenii, decât rar, deci nu sunt apt pentru transmiterea unor boli contagioase, precum gripa. În weekend ce mai tabără unii şi alţii pe mine, dar nu întotdeauna! Apoi mişcarea, mereu am ceva de trebăluit prin curte. Mai am un singur lucru de aranjat: cantitatea de mâncare. Încă mănânc mult, cu poftă, nu m-am spiritualizat cât trebuie...

Şi un lucru deosebit de important, de sursă de bine şi viaţă: animăluţele şi pădurea. Cei patru căţei ai mei, dintre care căţeluşa Miki este de departe cea mai frumoasă, drăgălaşe şi... ascultătoare. Pisoii care vin pe acoperiş, uitându-se cu dispreţ la plebea canină care mişună prin curte şi acceptă cu graţie imperială mâţescă feliuţele de şuncă pe care le arunc către ei. Păsărelele care vin pe pervaz să cigulescă pâinea care le-o ofer. Veveriţele care se ascund în nuc şi bombardează cu nuci pe hămăitorii de jos.  Apoi pădurea... ştiţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, poate sunt un pic dus cu pluta, dar eu vorbesc cu pădurea şi mi-e tare dragă. Pădurea îmi răpunde prin telepatie, prin gândurile noi care se formeză în mintea mea. Uneori, mă mir şi eu... dar pădurea este mai înţeleaptă decât cel mai înţelept om!

Beau multe ceaiuri, mai ales când e frig, azi noapte au fost minus 12 grade, din fructe uscate: afine, coacăze, măceşe, cătină, mere, gutui. Când o să le termin, o să mă duc la Sf. Mânăstire Suzana ca să mai iau „ceaiuri de leac şi de viaţă lungă” reţeta celei de pioasă şi bună amintire, stareţa Singlitichia, Domnul să o odihnească, că mare suflet a fost! Şi ea le-a copiat după reţetele aflate în stăreţie de sute de ani.

Vedeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţia, aşa a fost medicina lui Hipocrat, Esculap şi Paracelsus. Intervenţie blândă şi neinvazivă. Chirurgia era rezervată numai medicilor militari, atât! Mii de ani oameni au trăit bine, au trăit mult! Pentru că erau puţini şi selecţia naturală, chiar eugenia neintenţionată, funcţiona!

Ce s-a întâmplat? S-a inventat bomba atomică biologică: antibioticul! Populaţia a crescut exponenţial, într-un marş funebru al consumismului cu orice preţ. Antibioticele au oprit eliminarea pe cale naturală a celor slabi, nepregătiţi pentru viaţă. Sună cam nazist, dar asta a urmărit mafia în halate albe: un număr mare de persoane cu probleme medicale. Cu tot respectul, dar mafia în halate albe şi cea a sutanelor negre îşi dau mâna peste milenii, deoarece au acelaşi scop: cât mai mulţi clienţi plătitori!

Dar antibioticele sunt şi o şcoală de perfecţionare pentru microorganisme! Parcă Carl Sagan spunea că a constatat că există o „inteligenţă” a virusurilor, poate cel mai vechi organism de pe, sau adus, pe Terra.

Au apărut tulpini de microbi care nu mai reacţioneză deloc la antibioticele vechi. Există o cursă între mereu mai noile antibiotice şi adaptarea corespunzătoare a microorganismelor, ca de exemplu, virusurile. Ca nebuna cursă a înarmărilor din secolul trecut, dintre SUA şi URSS!

Omul nu poate decât să piardă această cursă, deoarece nu are resursele nelimitate ale naturii, ca reprezentare a Lui Dumnezeu.

După revoluţia din fizică, după cea din tehnologie, este cazul revoluţiei din medicină. Vă dau o idee: aţi auzit de nanoroboţii medicali? Deocamdată pare un concept SF, dar am auzit nişte zvonuri că într-un laborator...

O revoluţie nu se face de azi pe mâine, dar s-au întrunit condiţiile necesare şi în primul rând nemulţumirea populaţiei de pe Terra faţă de actul medical, există, deci, o masă critică, care îşi aşteaptă focosul, detonatorul! Să aşteptăm ziua de mâine, mereu ne aduce ceva nou, pentru că mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

BERBEC  Ziua este favorabilă unor proiecte sau planuri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, cinstit, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine! Domeniul sentimental e bine aspectat.

Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Din nou ţi se cere ajutorul. Toată perioada stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră startegică.  

TAUR   Nu-ţi face griji, nu mai fii tensionat, astăzi poţi să ai o zi plăcută. Poţi să faci planuri pentru Crăciun. Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei din jurul tău.

Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca cei cu care discuţi să fie de accord cu tine. “Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”. Temperează-ţi partenerii şi colegii prea focoşi.

GEMENI   Azi eşti dinamic, în formă, motivat, optimist şi poţi rezolva problemele amânate sau întârziate! Dar, eşti cam dezamăgit de ceea ce ţi se întamplă. Parcă eşti invizibil, nimeni nu te laudă!

Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. De asemenea Mercur şi Jupiter spun că este cazul ca în curând să pleci într-o vacanţă, cel mai probabil mica vacanţă de Crăciun. Fă din timp rezervările şi ia măsurile necesare ca excursia sau călătoria să fie o reuşită. Spre sfârşitul zilei te poţi interesa de problemele de relaţii sociale, care trenau de mai mult timp. 

RAC   Organismul tau are nevoie de recuperare, iar la tine porneşte de la inimă, de la suflet. Îţi trebuie armonie şi concordie. Şi unde poţi găsi un cuvânt bun, de încurajare, decât la cei dragi!

O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii.

LEU   E momentul să te dotezi sau să înveţi să foloseşti tehnologie de vârf. În compensaţie, dedică seara culturii şi artei! Iubeşte, zâmbeşte, fii tandru cu cei dragi, spune-le vorbe bune!

Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul natural al grupului şi aşteptînd o iniţiativă din partea ta.

FECIOARĂ  Astăzi primează liberul arbitru. Totul depinde de deciziile, de alegerile tale! Dimineaţa e favorabilă, îţi pot veni unele idei interesante. Şi poţi primi şi unele informaţii folositoare!

În această perioadă este bine să nu ai nicio reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Chiar haosul are structura şi legile lui. Pe de altă parte aspectele horoscopului tău nu sunt tari, nu sunt foarte clare în această zi complexă.

BALANŢĂ    Primeşti o veste bună şi eşti bucuros ca un căţel când se întoarce stăpânul acasă! Dar, trebuie să dai dovadă de calm, iscusinţă şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile.

Amână tot ce pare neplăcut sau neinteresant şi bucură-te de dulceaţa vieţii. Cumpătarea este cheia că doar suntem în post şi abuzul nu a plăcut niciodată, nimănui. Pe seara cea mai bună perioadă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Nu sunt recomandate schimbările, noul, de orice natură, aşa încât dacă aveai ceva în gând las-o pentru altă zi.

SCORPION   Poţi să ai încredere în cei dragi, magnetismul personal e în creştere, poţi clarifica unele situaţii sentimentale, dar evită să te bagi în treburile altora, mai ales în ultima parte a zilei.

Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe... dar viaţa este un ocean! Aşteaptă valul şi curentul favorabil şi vei face exact acelaşi lucru dar cu minimum de efort personal şi de resurse.

SĂGETĂTOR    Astăzi ai unele dificultăţi în comunicare. Nu reuşeşti să te faci înţeles. Fii mai precis, exact şi repetă de mai multe ori mesajul tău. Lumea este îngrijorată şi preocupată, insistă!

O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o cheltuială. Familia este OK, animăluţele sunt bine. Totuşi, o problemă legată de programul din decembrie, de vacanţa ta şi a copiilor. O poţi rezolva, dar nu astăzi.

CAPRICORN  Ai vrea să faci ceva, dar nu ştii cum! De fapt ai o problemă de încredere, nu de competenţă! Acordă atenţie familiei. Este o perioadă favorabilă pentru interesele şi reuniunile de familie.

Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante.  După masă evită întîlnirile, fă-ţi un program de cultură şi artă. Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile reguli, nu trebuie să cedezi poziţia, iar dacă nu se poate altfel, amână !

VĂRSĂTOR    Ziua îţi poate aduce unele răspunsuri şi o promisiune de mai bine. Eşti într-un episod conflictual. Încrede-te în abilităţile tale şi, înaine, ai curaj, norocul ajută pe cei îndrăzneţi!

Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii.  Zi-lumină, foarte importantă pentru viitorul unui proiect sau a unei afaceri.  Tot ceea ce începi sau programezi în această zi pot aduce rezultate fructoase.

PEŞTI   Străluceşti şi stârneşti invidii! Realizezi că nirvāna poate fi uşor atinsă, prin cumpătare, post şi rugăciune. Nu ai nevoie de nicio mistică orientală, răspunsul a fost mereu lângă tine.

Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum. Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe fructe şi lămâi, sau fructe care conţin vitamina „C”. Dacă nu ai probleme cu aciditatea gastrică!
Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
12:56 ATACUL din MANCHESTER a fost anunțat cu PATRU ORE înainte de a fi comis. Cum și-au bătut joc TERORIȘTII de SECURITATEA BRITANICĂ 12:42 REACȚII din toată lumea la ATACUL TERORIST din Manchester. Ce spun politcienii, artiștii, sportivii. Oasis, Take That și David Beckham se declară DEVASTAȚI 10:56 ISIS după atentatul din Manchester: „Mai avem. Omorâți-i pe toți și peste tot” 10:56 Nicki Minaj, Chris Brown, Taylor Swift şi Cher, printre vedetele care au reacţionat după explozia de la concertul Arianei Grande din Manchester 10:19 DE ULTIMĂ ORĂ. ALERTĂ TERORISTĂ în Londra 09:03 Atacurile TERORISTE care au lovit MAREA BRITANIE din 1998 până în 2017 08:44 Marea Britanie sub TEROARE. Theresa May și Jeremy Corbyn își SUSPENDĂ CAMPANIA ELECTORALĂ 08:30 „Tablou” ÎNGROZITOR al exploziei din Manchester - Panica imensă şi haos de nedescris: oamenii urlau, fugeau şi se împingeau. Mulţi copii singuri care plângeau. 08:27 Măsuri EXTRAORDINARE de SECURITATE la New York, după ATENTATUL de la Manchester 08:26 COBRA intră în acțiune! ÎNTRUNIRE de URGENȚĂ după evenimentele din MANCHESTER 08:16 LIVE. MAREA BRITANIE SUB TEROARE. Cel puțin 22 persoane au murit iar alte zeci au fost rănite - VIDEO și IMAGINI ȘOCANTE 07:53 Marea Britanie sub TEROARE. Cum poți AFLA, pe Facebook, dacă PRIETENII sau RUDELE sunt în siguranță după atentat 07:10 Marea Britanie sub TEROARE. MAE a înființat un TELEFON SPECIAL pentru posibilele VICTIME 06:53 Marea Britanie sub TEROARE. Manchester Arena, locul atentatului, a doua cea mai mare sală de concerte din Europa

Articole salvate