Editura Evenimentul si Capital

EVZ 25 ani

Horoscopul lui Dom' Profesor. „Când sunt prea mulţi bani, nu mai servesc la nimic...”

14-04/horoscop-465x390-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 2926 Vizualizari

Pe 30 mai s-au născut Petru cel Mare, Mihail Bakunin, Peter Carl Faberge, Howard Hawks, Aleksei Leonov, Keir Dullea, Marie Fredriksson, Constantin Gogu, Doina Cornea, Mihai Botez.

Dupa mica pauză cu “rodul bobului” sărbătoare dinainte de daci...

Haideţi să stabilim ca să nu mai repet: toate sărbătorile dacilor ţineau trei zile! Aţi înţeles, trei zile!

Astăzi, nimic în “kalendar”, iar în calendarul fix creştin sfinţii Isaachie, Varlaam şi Natalie.

Ce aţi face, dragi lupi, padawani şi hobbiţi dacă aţi câştiga 72 milioane de euro? Chiar sunt curios, scrieţi-mi la dom.profesor@gmail.com !

Ei bine, un câştigător al loteriei „L’Euro Millions” a hotărât: va dona 50 de milioane de euro pentru opere de caritate!

FDJ, (Francaise des Jeux) a confirmat joi, 29 mai, că jucătorul a câştigat la 31 ianuarie 72.149.579 euro, pe care i-a încasat în cursul lunii februarie. Este vorba de un francez din Haute-Garonne care a solicitat să i se păstrez anonimatul. Este necăsătorit, fără copii.

„Le Figaro” precizează că FDJ acordă asistenţă câştigătorilor, de exemplu, cum să facă ca să transmită moştenitorilor o parte din sumele câştigate.

Dar niciodată, până în prezent, de la înfinţarea loteriei europene, o sumă aşa de mare nu a fost alocată filantropiei.

Câştigătorul se pare că este un om inteligent şi inimos. A declarat: „Când sunt prea mulţi bani, nu mai servesc la nimic!”

Se pare că vă direcţiona o bună parte din cele 50 de milioane către ONG de protecţie a animalelor pe cale de dispariţie. Francezul câştigător spune că se va ocupa personal de actele de caritate şi va supraveghea îndeaproape ce se face cu banii lui. Un bun exemplu!

Eu personal, m-am ferit ca dracul de tămâie să mă îmbogăţesc. Chiar nu sunt în stare să vă dau un motiv pentru care am refuzat toate ofertele de a-mi umple buzunarele...

Poate că sunt ca spaniolul din istorie... Se spune că era un castilian, mândru şi de neam glorios, dar, vai, sărac lipit pământului. Catolic practicant, adevărat, făcea trei rugăciuni în sfănta biserică, zilnic. La fiecare rugăciune o ruga pe Fecioara Maria să-l ajute să câştige la loterie. Astăzi aşa. Mâine la fel... Treceau anii şi rugăciunile devneu tot mai fierbinţi! Când s-au împlinit 33 de ani de trei rugăciuni zilnice, Fecioara Maria s-a coborât din Paradis pe un norişor rozaliu şi i-a spus spaniolului rămas în extaz: „Eşti un bun creştin şi meriţi să ţi se împlinească rugăciunile. Dar, pentru Numele lui Dumnezeu, joacă la loterie!”

Vă rog să consultaţi horoscopul, poate vă arată calea către bogăţie, dacă căutaţi aşa ceva!

Până mâine, dragii mei lupi, padawani şi hobbiţi, să vă gândiţi de ce înţelepţii sunt săraci, pentru că nu-i aşa, mâine este în definitiv, o altă zi!

BERBEC   

Astăzi eşti mai sociabil şi lucrul acesta este apreciat de anturaj şi poţi să ai o zi liniştită şi plăcută. Poţi să vorbeşti despre proiectele şi visurile tale, vei fi ascultat cu simpatie!

Dimineaţa este favorabilă lucrurilor şi lucrărilor profesionale importante, sau punerii lor pe un drum critic. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar. Nu te speti cu munca spre gloria altora! Un obicei prost este cauza lipsei tale de vitalitate. Probabil că este vorba de faptul că mănânci repede şi aiurea şi ai o atitudine dispreţuitoare faţă de stomac. Vorba lui Ilf şi Petrov! Dacă nu ai tu grijă de tine, cine vrei să aibă?

TAUR 

Dimineaţa trebuie să pui întrebări bune, ca să ai răspunsuri bune. Nu lăsa lucrurile încurcate, clarifică şi lămureşte! Astăzi dai dovadă de un pragmatism şi o logică care te pot ajuta mult!

La serviciu o perioadă puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important. Trebuie să dai mare atenţie felului cum te adresezi şi cum formulezi replicile tale. Mai toată lumea este „cu capsa pusă şi fitilul aprins”. Sunt restructurări, nu se plătesc salariile? Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Ai răbdare şi încredere. În Dumnezeu şi în capacitatea ta de muncă.

GEMENI 

Ai probleme financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi termină ce ai început şi ia în serios sfaturile prietenilor, familiei. Măcar ascultă, poate primeşti nişte sfaturi competente!

Ziua de astăzi îţi prilejuieşte episodul în care eşti înconjurat de colegi sau un colectiv care nu are nici pe departe energia şi rapiditatea ta. De aceea,  azi eşti plin de poante cam rautacioase, de ironii cinice, dar eşti iertat de anturaj, pentru că eşti simpatic. La prînz, posibilă schimbare de program care se pare ca nu iţi place de loc. Pluteşte un aer de dezastru proaspăt, de aventură neaşteptată şi abruptă – de tragedie aeronautică -  reflectezi cinic că te prăbuşeşti şi tu împreună cu toată ţara!

RAC 

O zi plină, favorabilă, succesul şi placerea problemelor rezolvate pot fi întrecute doar de rafinamentul unei cine aşa cum îţi place, cu salate savante şi sosuri secrete. Nu pleca la drum!

Astăzi ai unele îndoieli, unele dubii. Ceva sună fals în concertul exterior ţie. Ceva nu este cum ar trebui să fie. Parcă vezi textura digitală a lumii acesteia false, ca în Matrix. Poate din cauză că vin examenele şi vacanţele, toată lumea se grăbeşte şi pare robotizată. Ia-ţi un moment de respiro şi vezi în ce parte merge barca vieţii tale. Este  momentul favorabil să te gândeşti la un curs nou. Nu prea ai cum să schimbi lumea, să o faci mai bună, cu toate că îţi trece prin gând că sub conducerea ta lucrurile ar sta altfel. Sigur, sigur, Racul credă că armonia trebuie să domnească... dar hai să ne limităm la viaţa ta. De acord?

LEU  

Ascultă de un partener sau prieten, cineva din anturaj, care te poate ajuta când ai nevoie. Dă-i mai multă importanţă şi-ţi va fi recunoscător. Trebuie să respecţi, ca să fii şi tu respectat!

Astăzi nu trebuie să exagerezi cu nimic, în special cu mâncarea. Cu dulciurile, ca să fiu mai precis. Ai o zi întreagă de aspecte favorabile - profită de ele, dar cu masură, pentru ca stelele arată, nu determină desfăşurarea unui eveniment. În negocieri, tratative, discuţii – foarte puţini pot să-ţi ţină piept astăzi. Eşti avantajat atât la vânzări cât şi la cumpărături. Ceea ce cumperi astăzi, însă, va face mare placere celor dragi. Pe seară, o alternanţă rapidă de optimism şi pesimism în domeniul relaţiilor sentimentale nu face decât să confere mai multe condimente vieţii tale emoţionale.

FECIOARĂ  

O zi cam monotonă şi fără evenimente importante. Tocmai bună să faci, cum te sfătuiesc stelele, un prilej de relaxare şi recuperare, poate un masaj, poate acasă, un somn bun şi necesar!

Căutarea permanentă a adevărului absolut şi a perfecţiunii armonioase te fac să pari din altă lume. Atenţie la gafe şi neânţelegeri, colegii tăi sunt mult mai rudimentari decât credeai. Trebuie să-ţi găseşti cuvintele potrivite pentru că anturajult tău pare confuz şi distrat. Toată lumea pare că aşteaptă ceva! După orele de program este necesar să faci puţină mişcare, puţin sport, orice vârstă ai avea. Steven Hawking glumea cum că şi el face sport. Sportul circumvoluţiunilor!

BALANŢĂ   

Astăzi nu exagera în nimic. Mai ales dimineaţa, când ai o perioadă mai neinspirată. Atenţie la efortul fizic, mai ales la articulaţii. Nu căra mai mult decât poţi, la propriu şi figurat!

Ziua de azi este sub semnul discuţiilor neterminate. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus. Nu ai timp să stabileşti ceea ce doreai de fapt. Comunicarea suferă, dar nu o să fie Sfârşitul Lumii. Sănătatea îţi este bună, viaţa personală – armonioasă, iar situaţia financiară nu-ţi mai pare prea teribilă.  Drumul spre infern este pavat cu intentii bune, aşa că lasă pe alţii să înceapă cu drăgălăşeniile şi pupăturile. Cafeaua de dimineaţă şi gustarea de la prânz sunt cele două pauze de astăzi. In restul zilei ai mult de lucru şi drumuri de făcut.

SCORPION  

Dimineaţa poţi primi un răspuns favorabil pentru una dintre problemele care te obsedează. O atitudine diplomatică de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această zi.

Se mai face lumină şi pe strada ta şi in prima parte a zilei ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise, vezi aurora şi că până la urmă viaţa este plină de farmec. Poate unde este ziua în creştere, sau te descurgi bine unde îţi petreci dimineţile.  Luna, aproape din întâmplare, te sprijină să obţii mai multă stabilitate la serviciu sau in anturaj. Nu uita că duşmanul tău este umiditatea excesivă sau curentul cel pervers. Nu sta în curent şi nu zăbovi peste măsură în spaţii largi, în aer liber. Dar nici nu sta închis în casă! Există un drum de mijloc, cumpătarea, care evită excesul şi abuzul. Trebuie să urmezi acel drum.

SĂGETĂTOR

Abordează problemele pe rând, într-o ordine firească! Cu o conjunctură suficient de complexă în horoscop, viaţa nu este deloc simplă şi un bun exemplu este ziua de astăzi.

Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Evita graba, mai ales spre seară. Veste despre răsplata unor eforturi trecute şi a facerii de bine. De asemenea, după orele de program, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu sala de gimnastică, alergari prin parcuri şi multă... foame. Trage de fiare şi lumea îţi va apărea mai frumoasă şi mai zveltă. Venus face aspecte favorabile cu zodia ta, aşa că pe seară poţi să ieşi la cursurile de dans. Foloseşte perioada ca să-ţi lămureşti problemele de amor sau să începi alte prospectări sentimentale! 

CAPRICORN  

Este cazul să mai laşi obişnuinţa şi inerţia deoparte, adună-ţi forţele şi banii şi schimbă-ţi puţin viaţa, începând chiar de astăzi, cu organizarea locuinţei şi îmbunătăţirea garderobei.

Cea mai bună lovitură e... eschiva! Dar, nu mai cauta sa scapi de drumurile şi problemele de azi. Cu calm şi nu prea multe ţigari, reuşeşti să rezolvi aproape totul. Meriţi o seara frumoasă. În această perioadă ciudată este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale, pe seară, la un suc cu prietenii. Poate îţi descarci sufletul, poate le spui şi lor ce se întâmplă.

VĂRSĂTOR 

S-ar spune, după conjunctura stelelor, că te gândeşti, mai ales astăzi, să-ţi schimbi ceva în viaţă. Oricum, a trecut mult timp de la ultima schimbare şi poate că noul te poate avantaja!

Vine soarele şi pentru tine daca esti cumpătat şi faci provizii de răbdare. Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Este o perioada buna să-ti anunţi şefii, patronii, superiorii, pe Dumnezeu daca eşti mare vlădică că tu, cu umilinţa si respect ...  vrei sa fi lăsat în pace! Numai pentru durata zilei de astăzi. Trebuie să reflectezi un pic. Să te sfătuieşti cu cel mai bun prieten al tău. Adică cu tine însuţi. Ai multe pe suflet, aşa este?

PEŞTII

Astăzi descoperi amănunte surprinzătoare şi picante despre prietenii, colegii, anturajul tău. Nimic din ceea ce este omenesc, nu îţi este străin, spune proverbul, nici măcar bârfele!

Ai multe probleme de rezolvat la serviciu şi trebuie să faci ordine în problemele tale personale... Aşa este? Chair dacă nu recunoşti, tot aia e! Trăirea asta cam profundă şi complicată, ca să nu mai punem la socoteală efortul intelectual, te va consuma cam toate orele de lumină ale zilei, în care nu vei face altceva decât planuri de viitor şi procese de conştiinţă. Există un procent dintre nativi care o să se ducă după orele de program să facă sport cu toată ameninţarea ploii. Că aşa este la tenis!
Alte articole din categoria: Banii tai

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
16:25 Ce spune Iohannis despre ALEGERILE ANTICIPATE 13:45 Ce ASCUNDE programul CONSULTĂRILOR la Cotroceni 12:53 STRATEGIA PNL înaintea CONSULTĂRILOR cu Iohannis. Orban NU VREA la guvernare - surse | Exclusiv EvZ 12:51 Portița matematică a lui Klaus Iohannis: PSD riscă să piardă guvernarea 10:57 Cine nu i-a RĂSPUNS la telefon lui GRINDEANU după ce a fost DEMIS 09:58 Noul premier: lista scurtă din PSD - surse 09:27 Evoluție INCREDIBILĂ în SONDAJE pentru PSD, în urma CRIZEI INTERNE. Influența SCANDALULUI asupra electoratului 08:52 Ce va face ministrul Justiției PÂNĂ în ULTIMUL MINUT, după demiterea Guvernului. Declarațiile lui Toader 08:22 Greșeala FATALĂ din LISTA de PREMIERI a lui Dragnea, descoperită de Băsescu 00:32 ULTIMA MUTARE A LUI PONTA. Dragnea, luat prin surprindere 00:20 Grindeanu ARE O INFORMAŢIE-BOMBĂ DESPRE ŞEFUL PSD: „I-am spus lui Dragnea…” Premierul a vorbit şi despre SCHEMA MARII TRĂDĂRI care L-A DEZAMĂGIT CRUNT 21:36 Gușă, previziune SUMBRĂ despre PSD: „Dragnea a pierdut războiul de supraviețuire în vârful partidului” 20:25 Scenariul-ȘOC! Cum poate Iohannis să STRICE planurile lui Dragnea 18:50 Cronica Războiului conjugal din PSD. România lui Cristoiu 18:18 Grindeanu are sfaturi preţioase: „Viitorul prim-ministru să nu creadă în prietenia cu Liviu Dragnea" 17:00 CANCER ÎN JUSTIŢIE! Dezvăluirea anului vizează un judecător de la ÎCCJ. Relaţii incestuoase cu sora sa 16:55 CTP are un mesaj dur după moţiune: „ PSD e condus prin FRICĂ” 16:21 Grindeanu este istorie. DRAGNEA ŞTIE CELE 4 NUME care POT AJUNGE PREMIER: „Sunt din PSD” 13:50 Prima REACȚIE de la COTROCENI, după CĂDEREA Guvernului. Consultări cu partidele, începând de luni 06:16 LIVIU DRAGNEA este în pragul SINUCIDERII POLITICE! Un lanț de greșeli a dus PSD în pragul scindării și pe punctul de a pierde puterea politică în cadrul alianței de guvernare. Ce câștigă VICTOR PONTA.

Articole salvate