Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. „Când sunt prea mulţi bani, nu mai servesc la nimic...”

14-04/horoscop-465x390-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 2929 Vizualizari

Pe 30 mai s-au născut Petru cel Mare, Mihail Bakunin, Peter Carl Faberge, Howard Hawks, Aleksei Leonov, Keir Dullea, Marie Fredriksson, Constantin Gogu, Doina Cornea, Mihai Botez.

Dupa mica pauză cu “rodul bobului” sărbătoare dinainte de daci...

Haideţi să stabilim ca să nu mai repet: toate sărbătorile dacilor ţineau trei zile! Aţi înţeles, trei zile!

Astăzi, nimic în “kalendar”, iar în calendarul fix creştin sfinţii Isaachie, Varlaam şi Natalie.

Ce aţi face, dragi lupi, padawani şi hobbiţi dacă aţi câştiga 72 milioane de euro? Chiar sunt curios, scrieţi-mi la dom.profesor@gmail.com !

Ei bine, un câştigător al loteriei „L’Euro Millions” a hotărât: va dona 50 de milioane de euro pentru opere de caritate!

FDJ, (Francaise des Jeux) a confirmat joi, 29 mai, că jucătorul a câştigat la 31 ianuarie 72.149.579 euro, pe care i-a încasat în cursul lunii februarie. Este vorba de un francez din Haute-Garonne care a solicitat să i se păstrez anonimatul. Este necăsătorit, fără copii.

„Le Figaro” precizează că FDJ acordă asistenţă câştigătorilor, de exemplu, cum să facă ca să transmită moştenitorilor o parte din sumele câştigate.

Dar niciodată, până în prezent, de la înfinţarea loteriei europene, o sumă aşa de mare nu a fost alocată filantropiei.

Câştigătorul se pare că este un om inteligent şi inimos. A declarat: „Când sunt prea mulţi bani, nu mai servesc la nimic!”

Se pare că vă direcţiona o bună parte din cele 50 de milioane către ONG de protecţie a animalelor pe cale de dispariţie. Francezul câştigător spune că se va ocupa personal de actele de caritate şi va supraveghea îndeaproape ce se face cu banii lui. Un bun exemplu!

Eu personal, m-am ferit ca dracul de tămâie să mă îmbogăţesc. Chiar nu sunt în stare să vă dau un motiv pentru care am refuzat toate ofertele de a-mi umple buzunarele...

Poate că sunt ca spaniolul din istorie... Se spune că era un castilian, mândru şi de neam glorios, dar, vai, sărac lipit pământului. Catolic practicant, adevărat, făcea trei rugăciuni în sfănta biserică, zilnic. La fiecare rugăciune o ruga pe Fecioara Maria să-l ajute să câştige la loterie. Astăzi aşa. Mâine la fel... Treceau anii şi rugăciunile devneu tot mai fierbinţi! Când s-au împlinit 33 de ani de trei rugăciuni zilnice, Fecioara Maria s-a coborât din Paradis pe un norişor rozaliu şi i-a spus spaniolului rămas în extaz: „Eşti un bun creştin şi meriţi să ţi se împlinească rugăciunile. Dar, pentru Numele lui Dumnezeu, joacă la loterie!”

Vă rog să consultaţi horoscopul, poate vă arată calea către bogăţie, dacă căutaţi aşa ceva!

Până mâine, dragii mei lupi, padawani şi hobbiţi, să vă gândiţi de ce înţelepţii sunt săraci, pentru că nu-i aşa, mâine este în definitiv, o altă zi!

 

BERBEC   

Astăzi eşti mai sociabil şi lucrul acesta este apreciat de anturaj şi poţi să ai o zi liniştită şi plăcută. Poţi să vorbeşti despre proiectele şi visurile tale, vei fi ascultat cu simpatie!

Dimineaţa este favorabilă lucrurilor şi lucrărilor profesionale importante, sau punerii lor pe un drum critic. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar. Nu te speti cu munca spre gloria altora! Un obicei prost este cauza lipsei tale de vitalitate. Probabil că este vorba de faptul că mănânci repede şi aiurea şi ai o atitudine dispreţuitoare faţă de stomac. Vorba lui Ilf şi Petrov! Dacă nu ai tu grijă de tine, cine vrei să aibă?

 

TAUR 

Dimineaţa trebuie să pui întrebări bune, ca să ai răspunsuri bune. Nu lăsa lucrurile încurcate, clarifică şi lămureşte! Astăzi dai dovadă de un pragmatism şi o logică care te pot ajuta mult!

La serviciu o perioadă puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important. Trebuie să dai mare atenţie felului cum te adresezi şi cum formulezi replicile tale. Mai toată lumea este „cu capsa pusă şi fitilul aprins”. Sunt restructurări, nu se plătesc salariile? Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Ai răbdare şi încredere. În Dumnezeu şi în capacitatea ta de muncă.

 

GEMENI 

Ai probleme financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi termină ce ai început şi ia în serios sfaturile prietenilor, familiei. Măcar ascultă, poate primeşti nişte sfaturi competente!

Ziua de astăzi îţi prilejuieşte episodul în care eşti înconjurat de colegi sau un colectiv care nu are nici pe departe energia şi rapiditatea ta. De aceea,  azi eşti plin de poante cam rautacioase, de ironii cinice, dar eşti iertat de anturaj, pentru că eşti simpatic. La prînz, posibilă schimbare de program care se pare ca nu iţi place de loc. Pluteşte un aer de dezastru proaspăt, de aventură neaşteptată şi abruptă – de tragedie aeronautică -  reflectezi cinic că te prăbuşeşti şi tu împreună cu toată ţara!

 

RAC 

O zi plină, favorabilă, succesul şi placerea problemelor rezolvate pot fi întrecute doar de rafinamentul unei cine aşa cum îţi place, cu salate savante şi sosuri secrete. Nu pleca la drum!

Astăzi ai unele îndoieli, unele dubii. Ceva sună fals în concertul exterior ţie. Ceva nu este cum ar trebui să fie. Parcă vezi textura digitală a lumii acesteia false, ca în Matrix. Poate din cauză că vin examenele şi vacanţele, toată lumea se grăbeşte şi pare robotizată. Ia-ţi un moment de respiro şi vezi în ce parte merge barca vieţii tale. Este  momentul favorabil să te gândeşti la un curs nou. Nu prea ai cum să schimbi lumea, să o faci mai bună, cu toate că îţi trece prin gând că sub conducerea ta lucrurile ar sta altfel. Sigur, sigur, Racul credă că armonia trebuie să domnească... dar hai să ne limităm la viaţa ta. De acord?

 

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Banii tai

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate