Editura Evenimentul si Capital

EVZ 25 ani

Horoscopul lui Dom' Profesor. Așa s-a hotărât la Bilderberg. Sfaturi pentru români

Radu Ștefănescu. Horoscopul lui Dom' Profesor
Autor: | | 2 Comentarii | 2368 Vizualizari

Pe 25 iunie s-au născut Antonio Gaudi, George Orwell, George Michael, Hermann Oberth, Doru Stănculescu, Dorinel Munteanu, Paul Gherasim, Şerban Papacostea, Iulia Buciuceanu. Pe 26 iunie s-au născut Mildred „Babe” Zaharias, Pearl S. Buck, Abner Doubleday, Willy Messerschmitt, Temistocle Popa, Petre Pandrea, Vasile Ghe. Radu.

În calendarul creştin ortodox sunt, pe 25 iunie, Sfinţii: Dionisie, Dometie şi Fevronia. Este Odovania praznicului Pogorârii Sfântului Duh. Pe 26 iunie ne silim să-l amintim pe Cuviosul David din Tesalonic, care, prin ascetism stâlpnic, vieţuind trei ani într-un migdal, a dobândit darul facerii de minuni, fiind sfătuitorul multora. Se pare că numitul David a fost primul consultant politic, atestat documentar „pre mulţi ajutând şi vindecând cu sfatul”! Aşa cum, zic unii în glumă, şarpele a fost primul consultant pe probleme matrimoniale. Nu prea avea o bază de date, dar, oricum, reuşita a fost 100%! Şi mai este, în calendarul creştin ortodox şi Sf. Ioan, Ep. Goţiei, de bună amintire!

De data asta, nimic, în „kalendar”, nici sâmbătă și nici duminică!

Vă informam, acum câteva săptămâni, imediat după încheierea întâlnirilor Bilderberg de anul acesta, că acolo s-a hotărât ca rezultatul votului să fie pentru ieșirea marii Britanii din UE. De ce? De aia! Finanțiștii au înțeles imediat, vineri dimineața, după intrarea piețelor în fibrilație, iar celorlalți ar fi prea greu să le explic. Este vorba de bani. Bun, nu de bani, de enorm de mulți bani!

Ce o să se întâmple în continuare? Rău, foarte rău. Instabilitate economică și politică, tulburări sociale, căderea burselor prin principiul dominoului, devalorizări și dureri mari de cap pentru băncile naționale. Un vânt de separatism. Scoția o să vrea să o rupă cu coroana britanică, la fel și Irlanda de Nord, care a și anunțat acest lucru. Cele două țări au un pretext major. Tulburări, incidente sângeroase la Belfast. Haos politic la Londra. Probabil că se va ajunge la alegeri anticipate. Continentul se pierde în ceață!

Pe continent cu toate declarațiile ridicolului Hollande și a depășitei Merkel, rămâne aceiași lipsă de soluții. Provocată de promovarea în fruntea țărilor de peste tot din Europa a unor personaje mediocre, fără viziune și inteligență politică. Se poate ca UE să se destrame, de aici în câțiva ani, dând naștere oricărui scenariu, inclusiv războiul mondial.

Hai să nu ne ascundem după deget. Ieșirea marii Britanii din UE, cel puțin votul opular, pentru că până la ieșirea oficială mai este, a fost provocată de criza imigranților și a concurenței ”instalatorului polonez” pe piața muncii.

Dar, problema este că noi avem în Marea Britanie prieteni, rude, frați, surori, tați și mame. Au plecat cu buletinul, ca să muncească, mult mai mult ca în România, dar și pentru un venit mult mai mare. Trimit mulți bani aici, acasă, la rude. Unii plecați mai de mult, s-au naturalizat, au primit cetățenia, sunt supuși ai majestății sale, regina. Nu-mi fac griji pentru ei.

Dar, pentru ceilalți români din Marea Britanie, estimați de un ONG la peste 200.000? Am intrat pe situl Ministerului de Externe. Nici un cuvințel. Este prea devreme, oricum, o să reacționeze. Sfătuiesc și încurajez direcția de zonă să dea sfaturi juridice românilor aflați la muncă în Marea Britanie și să instruiască în acest sens Ambasada și Consulatele României din Marea Britanie. Este o situație de criză, trebuie soluții de criză!

Oricum, astăzi, aici, în Prahova submontană mica mea pustnicie s-a transformat în stat major. Veneau și plecau, aproape continuu, rudele celor plecați la muncă în Anglia. Așa am aflat că frumoasa și încântoarea localitate are o mulțime de oameni plecați la muncă în Marea Britanie. Este curios, aproape numai în Albion! Toți veneau cu aceiași întrebare: ce să facă Ionuț, sau Vlad, sau Ioana aflați la Londra, Liverpool, pe șantiere de construcții, felceri, ospătari, șoferi, lucrători la ferme etc

Vă spun și domniilor voastre ceea ce le-am spus respectivilor, am luat legătura cu ei prin Skype. Tineri frumoși, dar speriați. În primul rând să-și păstreze calmul. O să fie provocări și bătăi dintre huligani și cei veniți la muncă. Termenul de huligan este propriu britanic. Am văzut deja scene îngrozitoare, pe o rețea particulară, secretizată, cum huliganii englezi dădeau foc unui manechin pe care scria ”polish plumber” în sens larg, imigrant din Europa.

Să țină legătura cu Ambasada, măcar să știe unde este și numărul de telefon. Amintesc diplomaților aflați la post că este datoria lor și conform cu uzanțele uniforme acordarea de asistență și eventual chiar azil a cetățenilor români aflați în dificultate în Marea Britanie. Ar trebui deja mărit bugetul pentru Ambasada de la Londra și trimis personal suplimentar. M-am săturat de lipsa de inteligență a miniștrilor care iau măsuri DUPĂ ce s-a consumat criza, când situația neplăcută se putea evita din timp.

Deocamdată este DOAR un vot popular, Marea Britanie face parte în continuare din UE și este obligată să respecte Tratatul de la Lisabona. Nimeni nu poate fi expulzat din Anglia pe baza unui vot popular și acela discutabil. Cei care sunt acolo, să nu se sperie și să-și vadă de munca lor. Dar să dea atenție informațiilor privitoare la starea lor. Mulți lucrează la negru. Foarte bine, piața subterană este un motor economic. Dar să încerce să-și legalizeze situația, cât de cât. Să nu ia de bun orice zvon, scos de cine știe ce tabloid. Dacă se duc să se îmbete la pub, sau la agățat, este bine să o facă împreună cu prietenii lor buni britanici, să nu fie ”lonly target” cum se spune. Repet, o să fie provocări, de către huligani și de către musulmani.

Care dintre băieții tineri vorbește cu vreo englezoiacă, este momentul să-i cumpere inelul și să programeze cât mai curând nunta. Cei care au un nume rău și au avut deja probleme cu poliția, să schimbe urgent localitatea, să se piardă în natură, ei vor fi primii expulzați.

Cei care lucrează la multinaționale, gulerele albe, nu ar fi rău să ceară o audiență la CEO. Și să ceară un post undeva, șef de filială în Shanghai, de exemplu, undeva în lume, unde nu sunt așa de mari idioți ca în Anglia. Pretextul este la îndemână și se dă dovadă de viziune și de anticipare a problemelor. Sau, să forțeze obținerea tuturor actelor necesare rămânerii în Marea Britanie. Care acte? Ei, aici este problema, încă nu se știe. S-ar putea să aflăm, mai repede, sau nu, pentru că prevăd că Marea Britanie va intra în ceața instabilității politice.

Până atunci vă rog să mă scuzați iarăși, soneria mea, hămăitul cățeilor, îmi vestește că am oaspeți, iar săracul protosinghel Cristian a obosit tot făcând protocolul: cafele după rețeta Marului Serdar Costică Ștefănescu și un pahar de sirop de cătină cu sifon rece-rece. Ei pe cine au în Marea Britanie? O să aflu și apoi o să mă uit la un episod cu ”The Saint” din 1962, din timpul când Albionul era respectabil și civilizat, nu fusese încă cotropit de musulmani. Pentru că poate știți, poate nu, musulmanii au votat masiv pentri ieșirea Marii Britanii din UE. O vor numai pentru ei!

Apoi o să discut puțin cu călugărul despre Evanghelia lui Toma, numai ca să-l necăjesc, că nu am pomenit cleric mai ținător de îndreptările BOR și apoi el o să se culcușeacă pe terasă, doar pe o saltea subțire, iar eu o să mă sui în hamacul marinăresc, amintire de pe ”Red Barracuda 2” cel mai rapid iacht din Oceanul Indian, jucăria prințului saudit Saad, mai rapid decât un avido sau un torpilor. O să închid ochii și o să mă aflu în Tibet, sau la Nur-e-Dasht, sau cotrobăind prin bazarul din Teheran, sau o să-mi amintesc cum am apărat o englezoică mică și speriată de doi bețivi, în iarna lui 1979 în Est End. Mica și speriata făptură se numea Kate Bush. Aveam să ne întâlnim câțiva ani mai târziu în Dubai, la Sheraton. Era celebră, dar mă privea ciudat, cu regret. Am rămas prieten cu tatăl ei, doctorul. Ultima dată când l-am văzut și el m-a privit ciudat, cu regret. Oare ce au așteptat oamenii aceștia de la mine? Eram prea tânăr ca să înțeleg, prea prins de căutarea aventurilor și a umblatului prin lume, în căutarea stelei mele. Aventura mea britanică s-a sfârșit înainte de a începe. Ba nu, a început colaborarea cu Jonathan Cainer!

Dar, să nu uitați, duminică 26 iunie, este Ziua Drapelului Naţional. Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Îmi amintesc, în State, câtă grandoare se dădea zilei similare. Cum toată lumea arbora acasă drapelul „Star and Stripes” şi se petrecea, se spuneau poveşti eroice, de război, la un grătar. Ferească Dumnezeu să uiţi să scoţi drapelul în faţa casei!

Acum, trebuie să fiu drept, în localitatea din Prahova submontană unde îmi fac stagiul de pustnic în rodaj, sunt mai multe steaguri cu trei culori, prin ogrăzile oamenilor, fluturând mândru. La mai multe steaguri, oriunde în România! Mă duc să-l arborez și pe al meu, este un tricolor frumos. Toate steagurile României sunt frumoase! Stema, nu, dă idei rele neprietenilor, o să mai discutăm despre asta.

Ei, probabil că știți deja, cu, sau fără Brexit, mâine este, în definitiv, o altă zi!

BERBEC În weekend ai libertatea să faci unele lucruri după cum vrei. Poate fi şi o capcană, un risc, dar stelele spun că te poţi descurca onorabil. Nu te grăbi, fii cumpătat și te poți simți bine! Ai nevoie de ceva mai multă stabilitate. Foloseşte sâmbăta ca să pui ordine în lucrurile tale. Pregateşte-te sufleteşte pentru pragurile pe care le ai de trecut săptămâna viitoare. Sâmbătă nu intra in discutii despre patrimoniul comun cu familia sau asociatii. Nu-ti schimba planurile, sau programul! Este de bine! O periodă de mici realizări şi acumulări. O serie de evenimente te vor obliga la o analiză aprofundată. Noi evenimente sau propuneri vor face perioada interesanta. Duminică nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă, chiar daca eşti intr-o zi liberă – distracţia este tot un consum de energie - face să nu obţii rezultatul dorit. O veste sau o informatie interesantă în a doua parete a intervalului. Invata, în această lume superficială şi grăbită, să-ţi acorzi atenţie şi să nu te grăbeşti nejustificat.

TAUR Eşti avantajat în domeniul distracțiilor. În sensul că înţelegi de ce nu-ţi ajung banii! Lăsând gluma, în acest weekend trebuie să fii mai strâns la pungă, dar fără zgârcenii frustrante. Călătoriile sunt, de asemenea sub un semn fast. Transformări în bine, mai ales acasă. Atenţie mărită la sfârşitul perioadei când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza răcelei sau incidentelor domestice sau rutiere. Un nativ, tot semn de pământ, din anturajul tau, te barfeste si te acuza pe nedrept, dar vei depasi situatia cu succes si cu oarecare profit social – duminică. Birfele si intrigile sunt la ordinea zilei. Nu te simti stinjenit, o mie de ani intriga si barfa au fost in Bizant preferate violentei si razboiului. Nimic din ce este ascuns nu va ramane necunoscut si nu va fi secret ca sa nu iasa la lumina, asa ca ai rabdare si vei afla ceea ce doresti!

GEMENI Dedică weekendul discuţiilor privin calitatea vieții tale. Eşti avantajat în comunicare, domeniul tău preferat, aşa că trebuie să pui la punct unele situaţii. Fii convingător, dar scurt! Perioadele tulburi, cu grad înalt de risc şi cu o puternică componentă de haos, te-au avantajat întotdeauna, prin aplicarea practică şi pragmatică a analizei reci şi pertinente care te caracterizează. Sâmbătă poţi profita de acest lucru! In acesta perioada păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei din familie. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, supraveghează-ţi regimul alimentar. Stomacul tău nu este în cele mai bune toane aşa că trebuie să-l protejezi, sa iei măsuri. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe. O perioadă indicată pentru investiţii în grătare şi în cărbuni – petreceri şi distracti pe cinste! Noi prietenii sau relaţii vor face perioada interesantă. Nu este bine sa mai faci bancuri fizice, dintre care cel preferat este sa dispari pe neasteptate ca măgarul in ceaţă, limitează-te la minciunile obişnuite. Sunt mai de efect!

RAC Nu te implica, în acest weekend, în lucruri mari, grandioase. Ai o dorinţă de nestăpânit să cheltuieşti, să faci cumpărături. Poţi să-ţi cumperi o cafea și un covrig şi aşa faci şi economie! Sâmbătă nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic! Nu uita că loialitatea este lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Schimbări în bine, pe plaja, la munte, şi în dragoste, adică oriunde. O veste iti face mare plăcere. Câştiguri neaşteptate urmate de pierderi la fel de neaşteptate. Mai putin tutun, mai putina cafea, mai putin alcool, dar nu renunta total, pentru ca bucuriile vietii sunt asa de putine si rare! Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie. Pentru nativii seniori este o perioadă mai dificilă, mai ales în ceea ce priveşte sanatatea. De nivelul de trai nu mai vorbim! Pentru cei tineri acest weekend trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce sunt de fapt şi ceea ce doresc sa faca in viaţa. Sigur, după distracţie. Timpul nu asteaptă, trece fulgerător şi dintr-o speranţă ajungi uşor o... promisiune nerealizată !

LEU Dorinţa ta de a-ţi îmbunătăţi calitatea vieţii, de a pune lucrurile la punct nu întâlneşte opoziţie. În acest weekend încearcă să nu calci pe coadă prea multe orgolii. Nu pleca la drum lung! Sâmbătă cu toate că dedici ziua celor dragi şi apropiaţi, gândurile tale sunt tot la afaceri. Fii liniştit, totul o să fie bine. Principalul este să menţii statu quo ante. Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor de acasă, din curte, dacă ai. O problemă personală îşi găseşte rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa socială. Trebuie să ai mai multă încredere în colegi, prieteni, rude, sigur in cei verificati! Schimbarile dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimbă modul, schimbă felul – tenacitatea este buna cand esti în câştig. Mare atenţie la tensiunea arterială.

FECIOARĂ În weekend eşti neliniştit, parcă aştepţi să se întâmple ceva. Totuşi, conjunctura îţi indică să acționezi acum, nu să aştepţi să cadă drobul de sare! Lasă tăiatul firului de păr în patru! Sâmbătă este o zi excelentă, mai ales în a doua parte, pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la iarbă verde, sau mici escapade. Foloseşte-ţi gândirea limpede de astăzi la sinteza ultimelor evenimente. Nu-ţi pierde timpul cu legături sub nivelul tău. Partea benefica a zodiei te ajută să-ţi înţelegei mai bine limitările sau să îţi găseşti adevarata chemare în viaţă. Sentinţa precedentă se refera la perioada în chestiune. Viaţa ta este vraişte, ştii asta, dar nu iei nici o masura! Poate te gândeşti puţin la asta, te rog… Perioada este în general, benefică şi aduce realizări şi noroc. Bate un vânt de libertate, mai ales prin buzunare si prin portofel, asa ca pune-ti capul la contributie cum sa faci urgent rost de bani! Un ajutor substanţial din partea prietenilor sau a rudelor. Poate aşa îţi rezolvi o parte din probleme. Sănătatea este mediocră, atenţie la alergii şi la ceea ce mănânci.

BALANŢĂ Nu trebuie să te grăbeşti, nu lua decizii în grabă. Stai puţin, respiră adânc, zâmbeşte, analizează cu atenţie. Dacă depinde de tine, amână! Dacă nu, vezi care variantă îţi este favorabilă! Perioada weekend-ului este haotică atît sub aspectul climei cât şi al reacţiei şi al comportamentului uman. Această perioadă din luna iunie este caracterizată de schimbări mari şi relativ bruşte de temperatură, presiune şi umiditate. Un fel de mini-muson. La fel şi reacţile oamenilor. Tu stai bine merci în căminul tău şi nu te apuca de schimbări esenţiale - nu este încă timpul! Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, vei constata că sunt bine intenţionaţi. Duminică, idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână. Acest aport de energie se poate traduce la unii nativi din zodia purtătorului de balanţă printr-o creştere a agresivităţii si a lipsei de pragmatism.

SCORPION După o săptămână densă, obositoare și cu o căldură de infern îți este greu să te relaxezi. Realizezi că viața ta nu este nici naturală, nici sănătosă. În weekend, fă-ţi viaţa mai suportabilă! Sâmbătă, o informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe verzituri, salate, fructe şi lămâi, dar nu fructe dintre cele care fermenteză repede. O perioada buna pentru planificarea activitatii şi mici achizitii. Să fim drepţi, te-ai cam îngrăşat, chiar dacă nu ai fost in concediu. Pana te apuci să slabesti mai bine ajusteza-ti garderoba pe noile dimensiuni. Ca să nu fie hainele cimpoi pe tine! Posibile mici dureri de cap, la propriu si la figurat pe fondul unui Marte (patronul tau!) slab aspectat. Mai pe seară, Luna iti aduce o oportunitate neşteptata. Duminică, nu te grabi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţa, asa incat decizia sa fie justa. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu prea şti de unde. Întreaba un prieten. Poate te împrumuta - poate te trimite la alt prieten!

SĂGETĂTOR În weekend trebuie să dai dovadă de anvergură în idei, de o minte deschisă. Primeşti unele sfaturi, informaţii, depinde numai de tine să descoperi adevărata valoare şi să te foloseşti de ele. Dedică weekend-ul celor dragi, celor apropiaţi, familiei, anturajului, în general. Pari uşor plictisit şi distrat de tot ce ţi se întâmplă... asta pentru că te pregăteşti de ceva important. Mici favoruri din partea anturajului, în special a sexului opus. Duminica este mai putin favorabilă călătoriilor lungi. Succese, din nou neaşteptate, pentru că vin târziu, când nu te mai aşteptai, în cercul de prieteni sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Duminică poţi obţine recunoaşterea unor eforturi trecute. Este timpul unor mai mari sau mai mici decizii. Pe care este bine să nu le amâni. Mai bine acţionează! Sanatatea este cam veştejită, treci masiv pe produse naturale, dar atentie la stomacul tau sensibil.

CAPRICORN Poţi să faci faţă celor mai grele întrebări. Parcă, astăzi, ai răspunsurile pregătite! Foloseşti experienţa, devii iscusit şi situaţiile cotidiene nu îţi mai fac nicio grijă, sau problemă. Sâmbătă o întâlnire programată se amână, fii fără grijă, se rezolvă, însă. Seara propice relaxării şi distracţiilor. Perioada în discuţie este un prilej de schimbări. Dacă ai de făcut deplasari sau călătorii, weekend-ul aceasta este perioada. Schimba locul si îţi schimbi şi norocul. O mică supărare provocată de cineva din anturajul apropiat, dar pe total perioada iti este favorabilă. Vorbe şi barfe, dar nu trebuie să le dai mare importanţă. Mici probleme cu sănătatea, care situatii, insa, se vor rezolva repede – dureri de cap, sau de genuchi. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, nu investi, nu da bani cu împrumut. În mai multe ocazii trebuie să dai dovadă de diplomaţie ca să eviţi nişte conflicte inutile, de altfel. Ceva foarte important nu pare că se intamplă în aceasta perioadă!

VĂRSĂTOR În weekend poţi să fii păcălit, indică stelele. Prudenţă şi în relaţiile sentimentale. Prevenit înseamnă pregătit! Nu risca noi destinații, sau noi legături, poți să ai surprize neplăcute. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă pentru domeniul tau de activitate, sau din anturajul tau de weekend, Leu sau Vărsător, te va ajuta, probabil sâmbătă. Este o perioadă splendidă ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută. Investeşte în relaţii de prietenie şi în dragoste. În dimineaţa zilei de 26 iunie, duminică, ai o ocazie de parvenire sociala, sau ceva se schimbă în relaţiile tale. Nu este obligatoriu sa o ratezi, aşa cum faci cu multe lucruri din viaţa ta, dar nici nu te omori cu firea dacă nu-ţi iese.

PEŞTI Perioada weekendului este relativ neutră. Nu exagera, calea de mijloc, cumpătarea, este de aur! Nu poți rezolva problemele tale, pentru că realizezi că nu sunt nici probleme, nici ale tale! Sâmbătă este o perioadă mai deosebită. Într-o astfel de zi poţi să te îndrăgosteşti de cine nu trebuie, sau să acorzi încredere tot cui nu trebuie. Sau să fii genial în tot ce faci! După o perioda pe care ai caracteriza-o drept mediocra ai, în sfârşit, două zile de zodie fastă. Realizări mici, însă pline de bucurii. Poti petrece sfarsitul de săptămână cu prietenii la munte sau la mare. Dacă nu te sperie preţurile. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei, dar si distractiei si relaxarii. Nu incepe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul celor două zile, duminică seara. Ai uitat ceva! Nimic nu este nou sub soare, lucrurile se uită pentru că nu este nimeni să-ţi amintească de ele!
Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
15:12 PSD pregătește „Guvernul fără pitpalaci” 15:00 Planul chinezesc al echipei Ponta - Grindeanu 14:28 Capul fostului ȘEF SRI George Maior, CONDIȚIE pusă în PSD pentru noul Guvern 13:05 De ce nu vrea PNL să intre la guvernare 11:40 Tăriceanu a făcut ANUNȚUL. Ce spune despre o majoritate ALDE-PNL 11:13 Portretul-robot al VIITORULUI PREMIER. Cine vine la Palatul Victoria 09:38 Surse: Lista scurtă de MINIȘTRI a PSD. ARTILERIA GREA a partidului intră în joc 09:28 Greșeala FATALĂ din LISTA de PREMIERI a lui Dragnea, descoperită de Băsescu 16:25 Ce spune Iohannis despre ALEGERILE ANTICIPATE 13:45 Ce ASCUNDE programul CONSULTĂRILOR la Cotroceni 12:53 STRATEGIA PNL înaintea CONSULTĂRILOR cu Iohannis. Orban NU VREA la guvernare - surse | Exclusiv EvZ 12:51 Portița matematică a lui Klaus Iohannis: PSD riscă să piardă guvernarea 10:57 Cine nu i-a RĂSPUNS la telefon lui GRINDEANU după ce a fost DEMIS 09:58 Noul premier: lista scurtă din PSD - surse 09:27 Evoluție INCREDIBILĂ în SONDAJE pentru PSD, în urma CRIZEI INTERNE. Influența SCANDALULUI asupra electoratului 08:52 Ce va face ministrul Justiției PÂNĂ în ULTIMUL MINUT, după demiterea Guvernului. Declarațiile lui Toader 00:20 Grindeanu ARE O INFORMAŢIE-BOMBĂ DESPRE ŞEFUL PSD: „I-am spus lui Dragnea…” Premierul a vorbit şi despre SCHEMA MARII TRĂDĂRI care L-A DEZAMĂGIT CRUNT 20:25 Scenariul-ȘOC! Cum poate Iohannis să STRICE planurile lui Dragnea 18:50 Cronica Războiului conjugal din PSD. România lui Cristoiu

Articole salvate