Editura Evenimentul si Capital

HOROSCOP. Warren Buffett avertizează de ce trebuie să ne temem în anul 2017. Taurii au multă energie, Capricornii, discuții plăcute

Autor: | | 0 Comentarii | 4390 Vizualizari

HOROSCOP. Pe 12 ianuarie s-au născut Jack London, Joseph Joffre, Haruki Murakami, Herman Göring, John Winthrop, Edmund Burke, Per Gessle, Rodica Tapalagă, Aurel Storin, Laurenţiu Profeta.

În calendarul creştin-ortodox sunt Sfintele Tatiana şi Eutasia.

Nimic în „Kalendar”.  

Dragi lupi, padawani și hobbiți, am primit de la unul dintre finii mei din Omaha o corespondență interesantă. Este despre Warren Buffett, proorocul din Omaha. Am controlat pe net, nu mai sunt în altă parte aceste informații. Nu cred că este un ”hoax” elaborat, finul meu este un absolvent de MIT, fără veleități literare cu atât mai puțin prognoze futuriste. Este un inginer mecanic cu vederi stricte, un american de origine română și atât. Poate a primit și el informațiile. Judecați domniile voastre!  

Pe scurt, Warren Buffett ne pune în gardă asupra pericolelor din anul 2017. El spune, și după calculele mele astrologice are dreptate, că bursa va cădea până cel târziu în primăvară, în jurul datei echinocțiului de primăvară. De aceea se grăbește să achiziționeze niște stocuri, care devin valoroase în caz de criză. Dolarul se va întări, prețul petrolului și al aurului vor crește.  

Proorocul din Omaha spune că în anul 2017 comerțul electronic, inițiativele creative și transporturile pot aduce dividente bune. Pericolele privesc investițiile pe termen scurt și foarte scurt. Totul, sau nimic.  

De asemenea sectorul de întreținere și reparații poate să înregistreze un salt spectaculos. Lumea nu o să mai aibă bani de ultima modă în telecomunicații, de exemplu, așa că o să repare dispozitivele vechi.  

Dronele se vor vulgariza, vor fi folosite în multe domenii din industrie și comerț, poștă, livrări, dar vor deveni foarte periculoase prin miniaturizarea lor și folosirea de către teroriști.  

Netul va merge din ce în ce mai prost, viteza va scădea mult din cauza atacurilor neîncetate și a încercărilor de A OPRI NETUL, prin atacurile de tip DDoS.  

Va crește riscul pe piață, iar firmele de asigurări și reasigurări nu vor putea acoperi toate amenințările. Se estimează la o creștere exponențială a atacurilor informatice de șantaj în vederea obținerii de recompensă făcute asupra bancilor, spitalelor, universităților etc. Atacatorii izolează o parte importantă din sistemul informatic respectiv și cer răscumpărare pentru ca proprietarul să reintre în posesia sistemului. Este vorba de atacuri punctuale care se petrec în minute. Este esențial, de exemplu, ca un spital să-și recapete sistemul informatic din sălile de operație. Așa că cei atacați plătesc imediat și fără discuții, mai ales pentru că atacatorii cer sume mici, de ordinul miilor de dolari, sau euro.  

Warren Buffett spune că mai mult de jumătate din unitățile sanitare din SUA au fost atacate în acest fel. El punctează că sistemul medical din State a fost sărăcit și pus în poziția de a nu avea o protecție informatică bună de către Obamacare, reforma dezastruasă a sistemului medical și de sănătate a administrației Barack Hussein Obama.  

Oracolul din Omaha spune că anul 2017 va fi începutul sfârșitului dictaturii agențiilor secrete. Exemplul lui Donald Trump, care a spus că nu are nevoie de informări zilnice ale serviciilor, ci o să ceară el ceea ce îi trebuie, când îi trebuie, va fi preluat de toată lumea și serviciile secrete vor trebui să intre înapoi, în gaura de unde au ieșit, precizeză miliardarul american. Este inadmisibil ca o țară să fie condusă de spioni, adaugă Warren Buffett. Eu zic să-l luăm în serios, anul trecut, 2016, profetul din Omaha a făcut un beneficiu net de 12 MILIARDE de dolari. Cred că știe ce spune!  

Mai a spus multe, dar nu știu unde s-au ascuns cățelușele, trebuie să ies afară, în frig și întuneric, să le caut. Se joacă ca niște copii mici, sunt stricătoare și pline de idei năstrușnice, fără ele chiar mi-ar fi fost mai greu în pustnicia mea. Dar lemne mai am, ceaiul Darjeeling mă așteaptă să-l încălzesc, ceaiul nu se fierbe, după metoda din Ceylon, o să mai văd un film, de dragoste, sau istoric, văd eu, poate la noapte visez orașul pe care-l explorez împreună cu Vineri, o fi pisicuța Gina, după cum spune o prietenă de corespondență, mâine vine George să mă ajute să dăm zăpada, așa că o să pot să mă duc în Vălenii de Munte să refac proviziile – treburi normale ale unui pustnic în rodaj care are credința nestrămutată că mâine este, în definitiv, o altă zi!    

BERBEC   Spre mulțumirea ta, zvonurile nu se confirmă. Veştile neplăcute intră pe fereastră, spune o vorbă din Orient, dar nu tot ce zboară, se mănîncă, spune folclorul nostru! Cu toate că oboseala cronică te-a ajuns din urmă, continuă cu dinamism, dispui de o mare rezervă de „încăpăţânare”. Dimineaţa trebuie să te ocupi de problemele altora. Totuşi, ai o informaţie pe care o aşteptai de mai mult timp şi care te avantajează. Seară plăcută, poate la un film nou, poate la un spectacol.  

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK

Articole salvate