Editura Evenimentul si Capital

Horoscop Raportul Comitetului PARA: OZN, fantome, Yeti, monștri, vampiri, ectoplasme, elfi, telekinezie, dispariţii şi apariţii, telepatie, dedublări, reîncarnări, teleportări...

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 6980 Vizualizari

Horoscop Pot exista lucruri oculte, fiinţe şi fenomene, dar pe lîngă acestea pare a fi ceva de natura unei politici oculte care acţionează pentru a înlătura suspiciunile umane şi furnizează explicaţii care ori sunt destul de bune pentru a satisface curiozitatea, ori îndreaptă cercetările pe drumuri greşite”.

11 ianuarie

Horoscop Pe 11 ianuarie s-au născut Alexander Hamilton, Rod Taylor, Jean Chretien, Boris Caragea, Leonid Dimov, Carol Popp de Szathmary.

Horoscop 11 ianuarie - "Ziua artei fotografice în România", desemnată printr-o Hotărâre de Guvern din ianuarie 2010; este marcată în ziua de naştere a lui Carol Popp de Szathmary (n.11.I.1812-m.14.III.1887), unul dintre primii fotografi români, precum şi unul dintre primii fotoreporteri de război ai lumii (Mediafax 14.V.2010). Carol Popp de Szathmary, pictor, grafician şi fotograf, este considerat primul fotograf de artă român (a realizat primele fotografii-document ale Bucureştiului din vremea sa); a fost pictorul Curţii regale în timpul lui Carol I; a participat la Războiul de independenţă (1877-1878), imortalizând pe carton, apoi pe pânză, acţiunile soldaţilor români. Sursă RADOR.

Horoscop Sinaxar, Cuviosul Teodosie cel Mare, începătorul vieţii de obşte, primul călugăr care s-a stabilit pe lângă gloriosul Ierusalim. Cuviosul Vitalie.

Iniţial, protector al pruncilor şi al femeilor însărcinate, sau cu probleme la naştere, Cuv. Teodosie, primul călugăr de obşte, devine protector şi stăpân şi peste cutremure.

Horoscop Analizând istoric acest detaliu asistăm la modul de edificare a mitologie, a legendei, cum se conferă puteri unui Sfânt.

În 11 ianuarie 1838 a avut loc, la orele prânzului, un mare cutremur de pământ cu epicentrul în Vrancea. După descrierea cronicarului: „La Sf. Teodosie s-a întâmplat cutremur mare, de povestesc bătrânii că nu se putea sta omul în picioare, de s-aplecau copacii cu vârful la pământ, vitele şi oile zbierau, iar câinii urlau a mort”. Th. Speranţia

Horoscop Nu se ştie exact câte vieţi s-au pierdut, câte sate s-au distrus, câte oraşe au fost mistuite de foc, urmare a cutremurului. Multe...

Poporul a interpretat dezastrul, nenorocirea care se abătuse asupra-i, ca pe o pedeapsă a Sfântului, care nu fusese respectat. În logica populară imbatabilă, cine poate dezlănţui urgia cutremurului, acela poate să o controleze şi deci să apare de cutremur.

Horoscop Mai are Cuv. Teodosie o particularitate care îmi place foarte mult: alungă dăunătorii, pe profitori. Pilda care ni s-a transmis arată un călugăr foarte bătrân care nici nu mai putea să meargă, dar tot sare în ajutorul oamenilor. Dus pe braţe pe ogoarele bântuite şi pustiite de lăcuste şi omizi el se roagă Sf. Treimi şi spune: „Aşa vă porunceşte Stăpânul vostru cel de obşte al tuturor, să nu pierdeţi ostenelele omeneşti şi să nu mâncaţi hrana săracilor!”. Iar dăunătorii au pierit pe dată!

Ce bine ar fi să vină Cuv. Teodosie şi pe la noi şi să alunge lăcustele şi omizile cu două picioare, că tare mai are nevoie țara de îndepărtarea dăunătorilor!

Horoscop Aici trebuie să vă răspund la o întrebare pusă de mulți dintre domniile voastre, în ziua în care îl pomenim pe primul anahoret. De ce m-am pustnicit? Simplu, este un pas către o vedere obiectivă și generală, către pace și bine, prin asceză, abstinență, sărăcie și renunțare. Pacea și binele vi le dau vouă!

⃰ ⃰ ⃰

Horoscop „Pot exista lucruri oculte, fiinţe şi fenomene, dar pe lîngă acestea pare a fi ceva de natura unei politici oculte care acţionează pentru a înlătura suspiciunile umane şi furnizează explicaţii care ori sunt destul de bune pentru a satisface curiozitatea ori îndreaptă cercetările pe drumuri greşite” – arăta cunoscutul scriitor Charles Fort prin anii ’20 .

Horoscop În ultimul secol, secolul XX, al ştiinţei şi al tehnologiei, milioane de persoane au fost confruntate cu diferite fenomene paranormale. Subiecții vorbesc de super-civilizaţii, de gigantice nave intergalactice, de străini de pe alte planete. Acum cîteva sute de ani se discuta despre demoni, spirite, vrăjitoare şi magie. Este vorba, oare, despre aceeaşi realitate explicată în raport cu nivelul tehnologic ?

Horoscop Începutul mileniului trei este şi prilejul unor clasificări, statistici şi concluzii. Astfel, ”Comitetul pentru studiul fenomenelor paranormale de la Bruxelles”, faimosul Commité PARA, cum i se spune, a publicat, la începutul anului 2018, Raportul său pentru secolul XX. Revizuit și adăugat. Rezultă că aproape trei milioane de persoane au semnalat în secolul trecut, un fenomen paranormal – OZN, fantome, Yeti, creaturi nocturne, vampiri, ectoplasme, elfi, telekinezie, dispariţii şi apariţii, telepatie, dedublări, reîncarnări, teleportări, etc.etc.

Horoscop Comitetul PARA ia în consideraţie numai episoadele verificabile, sau colective; se pare că numărul fenomenelor paranormale în care a fost implicată o singură persoană, care nu a avut la îndemână un aparat foto, sau o videocameră este de ordinul a zece milioane, numai în în secolul XX. Aceste date au fost clasificate şi catalogate. Astfel, dintre cei care au raportat fenomene paranormale 67,6% sunt tineri sub 35 de ani, 24,3% sunt adulţi între 35 şi 65 de ani şi numai 1,3% aparţin vîrstei a treia; 6,8% nu şi-au precizat vîrsta. 62% sunt întîlniri de diferite grade cu OZN, 9% sunt apariţii ale lui Yeti, diferiţi monştri sau creaturi ale nopţii, 15% constituie fenomenele cu substrat religios şi 14% nu au fost clasificate, fiind fenomene mixte de genul: „Soarele a venit astă noapte şi mi-a cântat!”. (vezi filmul ”Întâlnire de gradul trei”. Pe Pământ există, se pare, 336 de castele sau locuri bântuite de fantome şi un număr catalogat de 56 de strigoi, fantome celebre care apar la date fixe.

În secolul XX, spiritismul a fost într-un regres considerabil faţă de secolul XIX cu circa 78%. În mod oficial s-au înregistrat în secolul ştiinţei 244 769 de vrăjitoare, magicieni şi diferiţi sfinţi sau diferiţi trimişi pe Pământ. Până în prezent s-a anunţat Sfârşitul Lumii de 396 de ori. În secolul trecut s-au înregistrat oficial 26 de religii satanice. Tot în secolul XX au existat un număr de 176 de persoane cu calităţi paranormale (mutanţi) atestate şi verificate ştiinţific, în condiţii de laborator – fără a se putea formula o explicaţie convenabilă pentru abilitățile lor, uneori uimitoare.

Horoscop Calitativ, studiul este descurajant pentru cine aşteaptă spectaculosul, scandalul cu orice preţ. Se pare că 89% dintre fenumenele paranormale nu sunt fenomene neobişnuite – fiind vorba de manifestări naturale sau de starea vicioasă a observatorilor. Nebunia gotică anglo-saxonă” de care se plîngea marele Shakespeare este vinovată, în mare măsură, de numărul impresionant de fenomene paranormale raportate în SUA şi Anglia. Studiul insistă asupra faptului că nu se pune în discuţie existenţa fenomenelor paranormale, ci obiectivitatea observatorilor umani.

Horoscop De fapt nici unul dintre aceste fenomene sociale de masă nu au făcut obiectul studiului unor specialişti neutri şi competenţi, spune Comitetul PARA. Numai în anul 1939 un grup de sociologi şi psihologi de la Princetown au făcut un studiu al panicii produse de faimoasa transmisie radio, de Halloween, a lui Orson Welles a „Invaziei din Marte”.

Studiul are aproape trei mii de pagini, o mulțime de anexe, grafice și tabele. O lucrare științifică care demonstrează statistic că umanitatea nu s-a schimbat, spiritual, prea mult din neolitic și până în ziua de astăzi. Probabil că este vorba de o constantă a umanității, se subînțelege că spiritul, sufletul, este constant, nu orice, oricum și oricând evoluează!

Horoscop Acum vă rog să mă scuzați, am foarte mult de lucru, m-am apucat, ca și Hefaistos, zeul îndemânatec, dar șchiop, de mai multe lucruri în același timp. Dar, dacă le termin, o să vă placă! În orice caz muzica lui TSFH, muzica simfonică a secolului XXI, îmi dă energie și inspirație, dar doar primele albume, cele instrumentale, ultimile sunt departe de începuturi. Compromisuri făcute comercialului și gustului îndoielnic al mulțimii, iar culmea ridicolului este că corul care cânta cu putere și convingere în limba latină a fost înlocuit cu câte o fată cu vocea mică și îndoielnică, de obicei acoperită de orchestra învolburată. Decadență...

Apoi o să stau la sfat cu elfii, gnomii și hobbiții. Se întâmplă lucruri și ei știu ce și cum. Lucruri și fapte care vi se ascund. Dar, din pădurea Virginiei se vede mult mai bine, decât de pe malurile Dâmboviței... La revedere, zodiilor, ne întâlnim mâine, dacă o vrea bunul Dumnezeu!

⃰ ⃰ ⃰

horoscop

BERBEC O zi ceva mai liniştită, cu toate că îţi desfăşori activitatea într-un mediu concurenţial, iar colegii tăi nu sunt nişte mieluşei, mai curând niște crocodili! Dar azi nu apare nicio ameninţare care să te pună în gardă! Lasă ambiţiile şi vanitatea de o parte şi bucură-te de primavară. Perioada zilei de azi este pentru cei născuţi sub semnul Berbecului o perioadă bună ca sa admire natura, adică natura umana. O mică supărare dar pe total perioada - îţi este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii. Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie, altfel vei avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Nu trebuie să vorbeşti mult. Pregăteşte din timp ce ai de spus, fă-ţi stereotipuri de exprimare şi repetă de mai multe ori ceea ce este într-adevăr important pentru tine. Așa nu poţi să greşeşti.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
22:36 COLABORATORII lui Kovesi au făcut-o PRAF pe ȘEFA DNA. Cea mai DURĂ RADIOGRAFIE vine din INTERIORUL instituției 17:29 A fost DESECRETIZAT protocolul încheiat de SRI cu ICCJ. Documentul INTEGRAL 17:09 VALIDAREA MANDATULUI lui Iohannis, sub SEMNUL ÎNTREBĂRII! Teoria incendiară a judecătorului CCR Petre Lăzăroiu 12:29 Sondaj: PSD și-a revenit din pumni. PNL pe tobogan. Un nou partid face valuri 15:41 Iohannis, între suspendare și demitere. Editorial de Horia ALEXANDRESCU 14:25 Ministrul Justiției comentează scrisoarea celor 1000 de magistrați: Să difuzați materialele, astfel intrăm în derizoriu 14:23 Toader îi dă REPLICA lui Iohannis. Avem „SUPERMINISTRU” la Justiție? Scandalul REVOCĂRII Laurei Kovesi ATINGE următorul nivel 14:14 Raportul final al anchetei parlamentare: Monica Macovei a scos în 2005 din arhiva SIPA un registru cu documente 14:05 DEZVĂLUIRE: Înainte să fie uns la SIE, Vlase își programase o întâlnire cu evrei influenți. Surse PSD: Vizita a picat 13:57 Sondajul BOMBĂ care o pune pe jar pe Kovesi. Câţi români o detestă? 11:48 Gata, KOVESI ŞI-A LUAT LA REVEDERE! Reacţia şefei DNA după ieşirea de la CSM a generat NEWS ALERT ÎN JUSTIŢIE. Reacţii-bombă! 11:46 Klaus Iohannis a dat PSD-ului spionajul extern! Gabriel Vlase, doctor la SRI, va fi noul director SIE 11:11 Judecătoarea Cristina Tarcea a NEGAT că a fost în vilele de protocol ale SRI 11:04 Scandalurile se țin lanț în partidul lui Băsescu! Demisie de ultimă oră. „Așa a hotărât Eugen Tomac, îi respect decizia! Asta e” 10:34 Condamnații penal pot fi miniștri după reabilitare. Decizia senatorilor. NEWS ALERT în politică 10:28 Revocarea Codruţei Kovesi. CÂND VINE MARELE MOMENT în Justiţie? Procurorul General a răspuns. Breaking news 09:44 Dragnea TAIE în CARNE VIE. L-A CONCEDIAT! Victimele SCANDALULUI Halep-Firea se înmulțesc 09:40 Scenariu inedit post-1989: PSD îl va suspenda pe Iohannis după care îl va reînscăuna la Cotroceni 15:49 Pentru că „#rezistenții sunt corecți cu idealuri înalte, Angela Gheorghiu va da banii înapoi PG pentru construcţia unei GRĂDINIŢE” 14:50 Fisură la vârf? O VOCE GREA DIN PSD şi-a prezentat scuzele pentru UN ATAC MURDAR, care a avut-o în prim-plan pe Halep

Articole salvate