Editura Evenimentul si Capital

HOROSCOP Postul Sântă-Măriei aduce împlinirea tuturor dorințelor. Semnale neinteligibile din spațiu, dar un singur mesaj spune ceva

Radu Ștefănescu
Autor: | | 2 Comentarii | 13996 Vizualizari

HOROSCOP O înregistrare făcuta la baza de ascultare Uppsala, în timpul războiului rece, pe 7 septembrie 1961. Fără tăgadă, o voce de femeie șoptește: help, hilfe, pomoșci. Ajutor, în trei limbi pământene. Vectorul de direcție - se pare că înregistrarea provine de undeva din direcția Stelei lui Barnard.

 

 

HOROSCOP Pe 14 august s-au născut John Galsworthy, “Magic” Earvin Johnson, Sara Brightman, Andrei Finţi, Răzvan Vasilescu, Grigore Bărgăuanu, Petre Andreescu.

 

Astăzi, tradiţional, sunt Cercurile Sf. Mării.

 

HOROSCOP Demult, când oamenii erau puţini şi cu adevărat credincioşi, de astăzi începeau, timp de trei zile (mereu în antichitate, la greci, traci, daci, celţi, franci, picţi - evenimentele importante ţineau trei zile) serbările, misterele Marii Zeiţe Hera-Junona.

 

HOROSCOP  Misterele serbărilor feminine din antichitate au fost mult mai strajnic păzite. Femeile nu au vorbit, precum guralivii bărbaţi care la un riton de hidromel, de vin tare dacic, sau la berea cea vikingă începeau să aibă gura slobodă şi spuneau mai mult decât trebuie!

 

Oare câţi mai ştiu astăzi de Marea Zeiţă Hera? Şi de misterele ei dedicate fecundităţii, sexualităţii, maternităţii, familiei şi copiilor? Din fericire creştinismul a calchiat mâine Adormirea Fecioarei, a Maicii Domnului, peste serbarea Reginei zeilor şi a oamenilor, soţia lui Zeus.

 

HOROSCOP Tradiţional, în "kalendar" astăzi sunt Cercurile Sf. Marii, ţinute cu mare grijă mai ales de femeile însărcinate. Ca să aibă naştere uşoară şi copii frumoşi şi deştepţi! Decurgând din una dintre îndatoririle Marii zeiţe Hera, maternitatea.

 

Am întrebat în dreapta şi în stânga. Nicio femeie din Prahova şi Vrancea, se părea, nu ştia de serbările vechi. Doar câteva aveau o sclipire şăgalnică în ochii lor frumoşi: uite şi pe moşul ăsta cum se bagă în treburile noastre, ale femeilor, treburi vechi de cinci mii de ani!

 

HOROSCOP Bravo, fetelor, ţineţi bine secretele că nici eu nu o să le dezvălui aşa cum mi-au fost povestite de stareţa Singlitichia, Dumnezeu s-o odihnească în loc frumos şi plin de verdeaţă! Că după ce a trecut la dreapta Domnului, Sf. Mânăstire Suzana nu mai este, ce a fost! Păcat, mare păcat!

 

ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Sunt taine care trebuie să rămână la locul lor, altfel îşi bat joc de ele coprofagii, neica-nimeni, escrocii și dacopații cei care fac bani din invenții pe seama strămoșilor noștri. Dar să știe adevărul, să știe secretul, cu cât l-ar vinde?

 

HOROSCOP  Dar, în compensaţie, să vă spun câte ceva despre “Postul Sântă-Măriei”, care nu trebuie confundat cu Postul Maicii Domnului. Acest post, dacă se păzeşte, aduce împlinirea tuturor dorinţelor.

 

“Fără a fi mânios pe cineva sau supărat pentru vreun lucru, gospodarul şi mai ales gospodina, începe să postească ziua de luni toată ziua, până a doua zi dimineaţa. În săptămâna următoare se posteşte ziua de marţi şi tot astfel mai departe, zilele următoare, în curgere de şapte săptămâni. Candela, în tot timpul acesta trebuie să ardă fără curmare.” Tudor Pamfile, “Sărbătorile la români”, 1997, pgina 163.

 

Probabil că este o  superstiție ca multe altele, dar postul face spiritul mai vioi, spunea starețul Dionisie, atonitul cel înțelept, de bună amintire.

 

HOROSCOP  Dragi lupi, padawani și hobbiți pe Pământ se întâmplă lucruri ciudate. Foarte multe lucruri ciudate. Dispar oameni și obiecte, apar ciudățenii, se aud sunete stranii. Da, este o informație foarte clasificată. Nu o s-o vedeți nicăieri, în presă sau aiurea. Nu, nu este ”fake news”. Într-un fel, aș vrea să fie o făcătură. Dar, haide să o luăm istoric și metodic.

 

HOROSCOP  În decursul timpului, hai să spunem în ultimii 80 de ani, s-au înregistrat sunete ciudate, care veneau, indubitabil, din spațiu. Sunete, nu mesaje digitale, nu observații cu radiotelescoapele. Analogic, sunete, repet. Sunt 182 de astfel de înregistrări. Făcute de americani, sovietici, chinezi și francezi. Pocnituri, șuierături, guițături, icneli, grohăieli… dar mai este și altceva. O înregistrare făcuta la baza de ascultare Uppsala, în timpul războiului rece, pe 7 septembrie 1961. Fără tăgadă, o voce de femeie șoptește: help, hilfe, pomoșci. Ajutor, în trei limbi pământene. Vectorul de direcție - se pare că înregistrarea provine de undeva din direcția Stelei lui Barnard. V-am mai povestit de această stea ciudată care se apropie cu viteză de Pământ.

 

HOROSCOP  Mesajul a făcut ani buni ca să ajungă pe Pământ, știind că steaua lui Barnard se află la o distanță de aproximativ 6 ani lumină. De atunci au trecut 56 de ani. Și iată, că, săptămâna trecută, mesajul s-a repetat, la fel ca acum jumătate de secol. Pe 3 august, joi, la ora 21:34 GMT stația de ascultare din CENZURAT a auzit aceiași voce de femeie șoptind: help, hilfe, pomoșci. Comparând cele două înregistrări, s-a tras concluzia că noul mesaj era cu 36,7% mai puternic și mai clar. Chiar dacă analiza arăta o identitate a timbrului vocii. Savanții de la CENZURAT cred că CENZURAT se apropie cu viteză foarte mare de Pământ, unde va ajunge probabil CENZURAT peste 89 de ani. Eu m-am autoCENZURAT, cine mi-a dat informația pe Skype a zis că mă scalpează dacă fac public proveniența, sursa informației, că știe că am morbul comunicării, nu pot să nu scriu la ziar ceea ce știu, cu câteva excepții, privind prietenii, securitatea națională și familia. Și cum interlocutorul meu pe Skype este un savant cu ascendență piele-roșie, nativ, politic corect, am luat chestia cu scalpatul foarte în serios!

 

HOROSCOP  Peste 89 de ani! Sper să fiu ființă de lumină și să asist la sosirea CENZURAT pe Pământ. Ce o să fie peste 89 de ani? Bună întrebare!

 

Să ne mulțumim să știm că mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

 

                                                           ⃰    ⃰    ⃰

 

 

 

HOROSCOP

 

BERBEC    Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare decent.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. Marţea asta ai simţăminte pastelate. Asta inseamna la Berbeci că nu prea suportă autoritatea, şefii de orice fel ar fi, partenerul de viaţă mai în vârstă. Fiind zodie de foc guvernată de Marte, protectorul zodiei militarilor, sportivilor şi a chirurgilor, ei bine, Berbecul cel încăpatanat este plin de energie. Cu Mercur in zodia Leului ai toate sansele sa nu te faci înţeles, asta spus diplomatic.  Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte!

 

HOROSCOP

 

TAUR    Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia vor rezolva situaţia. Renunţă la  perfuzia cu otravă a tv şi gândeşte cu capul tău, în interesul tău. Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales in activităţi nesemnificative şi distracţii. Seducţia ta începe să producă parteneri pe măsură, dar şi facturi telefonice astronomice. Pentru că, până la urmă, îţi este aşa de bine, că mai bine stai la o bârfă  la telefon. Nu te aştepta la cine ştie ce cuvinte de laudă din partea şefilor sau de aprecieri de la anturaj. Nu iei şuturi prea multe pentru că mai tot zodiacul este lovit, şi te bucuri de o relativă înţelegere pentru lenea ta cea mare.  De astăzi, cu o configuraţie favorabilă, incepi să te simţi mai bine şi să te frămanţi mai puţin. Fii mai atent la forma fizică!

 

HOROSCOP

 

GEMENI    Atenţie la regimul haotic climatic şi la condusul maşinii, sau la circulatie, în general. Iţi place această zi densă, te simţi apt pentru orice confruntare pe care nu o poţi ocoli sau evita. Este una din ocaziile în care şarmul, carisma ta minunată cu care iei ochii celor din jur, poate să fie şi profitabil. Adică cineva, care nu ştie că uneori nu prea termini nicio treabă, are încredere în tine şi în inteligenţa ta. Dacă reuşeşti să te concentrezi asupra a ceea ce faci şi să laşi superficialitatea de o parte, norocul este al tău. Nu încerca să suceşti ceva capete, la propriu sau la figurat, cand Mercur este retrograd în Fecioară, că o să provoci doar scandaluri, deceptii si gafe. Bârfe şi intrigi cât cuprinde mai ales pe seară, la o terasă că aşa este moda. Nu te băga prea mult în viaţa altora ca să nu auzi proverbul persan preluat de olteni : „câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!”. Totuşi, o veste buna, cel puțin așa ți se pare!

 

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Tema zilei
15:41 Nepoata NECUNOSCUTĂ a Regelui Mihai. O poveste cu PRINȚESE 20:32 RISC URIAȘ pentru Principesa Margareta. Ar putea PIERDE TOTUL într-o singură zi. Următoarea săptămână este CRUCIALĂ 14:03 Repetiții pentru FUNERALIILE REGALE. Traficul rutier a fost DEVIAT. ANUNȚ de ultimă oră al POLIȚIȘTILOR! Care sunt STRĂZILE BLOCATE 13:37 PRIMUL reprezentant al unei CASE REGALE europene își anunță PARTICIPAREA la funeraliile Regelui Mihai 19:35 PSD a anunțat că IESE în STRADĂ. Unde vor fi prezenți 12:01 Toți l-am CÂNTAT, dar NU-I ȘTIM POVESTEA. Cântecul COMPUS SPECIAL pentru REGELE-COPIL. EXCLUSIV EvZ 10:22 BREAKING NEWS! Programul OFICIAL al funeraliilor Regelui Mihai I al României 09:05 Impresiile infirmierei care l-a îngrijit pe Regele Mihai: „Era adorabil...” 18:28 REGELE MIHAI a fost ULTIMUL MOȘTENITOR AL BIZANȚULUI, EPISCOP și membru pe viață al SINODULUI BOR 18:27 VIITORUL statut al CASEI REGALE a fost explicat PE ÎNŢELESUL TUTUROR de un avocat cunoscut 18:23 Înmormântarea Regelui după apusul soarelui este perfect ortodoxă 17:26 Principesa Margareta, ATACATĂ EXTREM de un politician: „Cucoană, opreşte-te” Sursa criticilor? BANII 15:52 SERBĂRILE ȘCOLARE de Crăciun, în PERICOL. Motivul INCREDIBIL pentru care s-ar putea ANULA - Exclusiv EVZ 13:25 A fost Regele Mihai șantajat de ruși? România lui Cristoiu 12:06 DECIZIA Casei Regale ESTE CLARĂ. Nu există ALTĂ VARIANTĂ 20:04 AVION din TEATRELE de RĂZBOI la Funeraliile Regale. Cum și când va fi adus trupul neînsuflețit al Regelui Mihai în România 19:32 ANUNȚ de la Principele Nicolae. Cum va participa la înmormântarea bunicului său, Regele Mihai. Încă așteaptă... 16:29 CTP i-a desfiinţat pe urmaşii Regelui Mihai: „Casa Regală, lacheul de imagine al Guvernului contra 25 milioane euro” 16:29 Dezvăluiri despre vizita Regelui Mihai din 1992: Scenariul Puterii prevedea ca evenimentul să fie marcat de grave violențe! 10:09 Reportaj: Regele Mihai, în ochii celor care odinioară i-au fost supuși

Articole salvate