Editura Evenimentul si Capital

Horoscop O prințesă rupe tăcerea și aduce acuzații foarte grave. România este menționată. Elon Musk face un anunț surprinzător

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 10033 Vizualizari

Horoscop Otrava modernă este presa. Așa că Amira a recurs la presă. A spus că în Arabia Saudită domnește dezmățul și sclavia. Că cei care invinuiesc pe alții sunt ei mai corupți și mai venali. Că Jeddah s-a transformat într-o piață de scalavi unde pot fi cumpărate fete minore și copii pentru sclavie sexuală.

Horoscop  Pe 14 noiembrie s-au născut regele Hussein al Iordaniei, Charles, prinţ de Wales, Claude Monet, Jawaharlal Nehru, Gabi Szabo, Geo Saizescu, Sorin Lerescu.

Încă o zi de toamnă melancolică. Unde este primăvara? Departe…

Sinaxar, în calendarul creștin-ortodox Sf. Apostol Filip, unul dintre cei 12 Apostoli. Și Grigorie Palama din Tesalonic.

Tradiţional, în ”Kalendar” sunt Martinii, intrarea în Filipii de Toamnă. Zilele Lupului. Mi-a plăcut întotdeauna că la noi Lupul are aka Filip, sau Martin!

Horoscop Sărbătoarea centrală a Praznicului Lupilor, rituri şi ceremonii care vin de zeci de mii de ani, din neolitic, probabil.

În înţelepciunea şi în cunoaşterea profundă a lumii, episcopii, preoţii şi diaconii creştini, în dorința de a controla spiritual, au suprapus încă din secolele lII-IV peste vechile sărbători europene, noile, pe atunci, sărbători creştine.

Aşa s-a creat Tradiţia, Legea strămoşească.

Horoscop  Vechile ritualuri şi ceremonii nu au fost uitate sau părăsite ci au luat nume şi atitudine creştină.

În această perioadă puterea lupilor creşte, iar cea a vampirilor scade. Licantropii, vârcolacii noştri autohtoni, lupii, tarabostes, dacii și urmașii lor, apărau satele şi orăşelele de pofta scârboasă a nobililor venetici ce se hrăneau cu sânge, la propriu şi figurat.

Horoscop  Bănuiesc că licantropi, vârcolaci, lupi era consideraţi urmaşii dacilor, lupii care luau capul hoardelor străine ce voiau să fie şefi şi căpetenii pe aceste pământuri. De unde şi o mulţime de filme mai mult sau mai puțin cretine cu vampiri şi vârcolaci.

Sărbătorile de toamnă ale lupilor aveau drept scop reamintirea anuală a legământului dintre oamenii pământului şi lupi. “Luparul” sau “Starostele lupilor” îmbrăcat ca un "tarabostes" se apropia cu “ofrande” pentru lupi şi “vorbea” cu şeful haitei să nu smintească ocolul vitelor sau să atace drumeţii rătăciţi.  Gromovnicele vechi spun că atâta timp cât s-a ţinut Tradiţia, lupii nu au stricat. Apoi lumea a uitat obiceiul, lupii au flămânzit şi nimeni nu le mai ştia limba…

Horoscop Asociațiile de vânători au dus hrană în pădure? Pădurarii au controlat ca fiarele pădurii să aibă ce le trebuie? Întrebări fără rost într-o țară de nesimțiți și adoratori doar ai vițelului de aur.

“Filipii au fost nişte apostoli care, pe vremea prigonirilor în contra creştinilor  au fost daţi într-o gropă cu lupi de unde au scăpat nevinovaţi”(Speranţia).

Legenda spune chiar mai mult, că apostolii au vorbit cu lupii pe limba lor şi aceştia au sărit din groapă şi au doborât gărzile romane, eliberându-i pe creştini.

Vai, unde ne sunt lupii de altădată!

Horoscop  Dragi lupi, padawani și hobbiți, mă întrebați ce fac în pustnicia mea. Mulțumesc de întrebare, să fiți sănătoși! Programul meu este foarte strict, nu am un moment de pauză, iar când vreau să mă odihnesc, cățeii mei se apucă să latre la ambulanțe, sau fac o poznă și trebuie să alerg după ei.

Cea mai mare parte a timpului o aloc documentării și scrierii către domniile voastre. De exemplu ieri, luni, 13 noiembrie.

Am răsfoit Le Figaro, Winchester Star, Star and Stripes, Washington Post, apoi m-am uitat în corespondență. Un email de la prietenul meu de la Paris, Pierre, pensionarul de la Le Figaro. Mi-a atras atenția. Era ceva de pe portalul SOTT, ceva care apăruse în ”Le Monde”. Ceva despre o frumoasă prințesă saudită, care făcea dezvăluiri extrem de stânjenitoare pentru clasa conducătoare din regatul lui Saud. Citeam ușor amuzat, gândindu-mă că, iată, încă o casă regală care își dă poalele peste cap. Când am făcut ochii ca de melc și m-am înecat cu cafeaua bio Equal Exchange. În denunțul prințesei din presă era pomenită și România!

Prințesa Amira Bint Aidan Bin Nayef Al-Taweel Al-Otaibi, pe scurt Amira Al-Taweel este o foarte frumoasă femeie de 34 de ani, abia împliniți, pe 6 noiembrie. O Scorpioancă care înțeapă, nu glumă.

Horoscop  Bogată, inteligentă, foarte frumoasă și înrudită atât cu casa lui Saud cât și cu cea hașemită. La 18 ani îl întâlnește pe prințul Alwaleed Bin Talal, care face o pasiune nebună pentru ea. Cu toate că era cu 28 de ani mai în vârstă, prințul o convinge să se căsătorească cu el, ceea ce se întâmplă în anul 2008. Dar Scorpioanca rămâne Scorpioancă! Se ocupă de filantropii, toată lumea o iubește și o admiră, monarhia britanică o decorează, dar… are gura mare! Luptă pe față pentru drepturile femeilor în Arabia Saudită, ea este cea care a militat pentru dreptul femeilor să conducă mașina. Ba, chiar a condus singură un bolid, un Porsche 917, decapotabil, o mașină de curse, în ochii poliției musulmane, la Riyad. Au încercat s-o prindă din urmă, dar cine poate să prindă o mașină de curse! A ajuns acasă și a băgat mașina în garaj. Poliția a sunat, timid, la ușă. A deschis prințul Alwaleed care a spus poliției că după știrea lui, soția lui, prințesa Amira, se odihnește în apartamentele ei, doarme. Poliția și-a cerut scuze, a spus că a fost o confuzie.

În anul 2013 prințesa Amira iarăși a făcut-o lată. Nu și-a ținut gura și a spus în public că regele Salman este prea bătrân ca să mai ia decizii corecte și că ar trebui să dea frânele fiului său, Mohammad.

Trebui să știți ceva dragi lupi, padawni și hobbiți. În islam soțul este protectorul soției și răspunde pentru faptele ei. Așa că prințul Alwaleed, unul dintre cei cu pretenții la tron, a repudiat-o în anul 2013, este simplu, a spus o formulă în moschee pretextând că Amira nu i-a dăruit niciun copil. Occidentalii au interpretat ca un divorț. Nu, cei doi nu s-au separat, au trăit împreună în continuare și Amira s-a ocupat de fundația soțului ei prin care se injectau sume uriașe de bani de ordinul milioanelor de dolari în diferite părți ale lumii.

Totul a fost bine și frumos, până în noapate de 4 spre 5 noiembrie, anul acesta, când soțul ei a fost arestat sub învinuirea de corupție și spălare de bani. Amira a luat totul foarte serios și personal mai ales că era în ajunul zilei ei de naștere. A jurat răzbunare, după vechea poruncă a Profetului: ”Femeia poate să se răzbune cu unghiile, pumnalul sau otrava, dacă îi este luat bărbatul din pat, din cortul lui”. Legea talionului, atât de dragă semiților, arabi, sau evrei.

Horoscop   Otrava modernă este presa. Așa că Amira a recurs la presă. A spus că în Arabia Saudită domnește dezmățul și sclavia. Că cei care invinuiesc pe alții sunt ei mai corupți și mai venali. Că Jeddah s-a transformat într-o piață de scalavi unde pot fi cumpărate fete minore și copii, pentru sclavie sexuală. Că scalvia este un lucru curent la clasa conducătoare. Dă de exemplu sărbătorirea Hallowenului de anul acesta la Jeddah unde au participat 150 de persoane, inclusiv străini, membri de la consulate. A fost o orgie cu alcool, fete minore, dansatoare ce purtau costume foarte mulate, leotardzi, de culoarea pielii, DJ și alte lucruri ce nesocoteau morala musulmană.

Că saudiții cumpără copii din Sri Lanka, Bangladesh, Filipine, Somalia, Nigeria, Romania și Bulgaria.   

Horoscop Aici mi s-a rupt filmul. Asta fac musulmanii pe aici? Nu fură copiii? De aceea mai dispare câte un musulman, nu-l mai rabdă pământul!

L-am sunat imediat pe prințul Saad. Mi-a spus că Amira are dreptate, așa este, dar nu mi-a spus ca să nu mă supere, sunt prietenul lui, doar. Câți copii au fost furați din România, l-a întrebat, destul de aspru, cu sufletul la gură. Nu mulți, a fost răspunsul, câteva sute doar. Apoi a spus că mulți dintre ei o duc foarte bine, au fost adoptați de familii bogate, dar și că sunt cazuri nefericite, unii au foat aduși doar ca surse pentru transplant de organe, pentru copiii saudiți grav bolnavi. Consanguinitatea în clasa conducătoare saudită conduce adesea la nașterea unor copii cu malformații congenitale.

Horoscop   Mai bine nu citeam ce mi-a trimis Pierre de la Paris! O fi făcut cineva o anchetă, aici în Romania, dar nu cred, au împărțit cu toții banii, Saad mi-a spus că o operațiune de extragere a unui copil din România costa și 250.000 $.  

Ca să mai mă liniștesc o să intru cu Elon Musk, dar și ăsta cred că a luat-o din loc. A anunțat că joi o să prezinte camioneta electrică, vaneta, în termenii că o să vă sară creierele din craniu când o să vedeți Tesla Semi, camioneta electrică. Oare, a înebunit lumea, au băgat ceva în aer? Eu, în pustnicia mea, o să aflu ultimul.

Dar, până atunci, mâine este, în definitiv, o altă zi!

                                                 ⃰    ⃰    ⃰

horoscop

BERBEC    Marți, trei ceasuri rele, dar pentru tine poate fi una dintre cele mai favorabile zile, în care te bucuri de rezultate bune şi ești cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident! Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate şi poate aduce in viitor dividente foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde in ce investesti. In nici un caz sa nu fii zgarcit(ă), patima care te apuca cand nu trebuie!

horoscop

TAUR    Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Azi poţi ataca cu succes problemle materiale, cele urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru cumpărături de iarnă. Cumpără acum, mâine e mai scump! Dimineaţa, poate, o mică supărare, dar pe total ziua de azi iti este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Ia, din timp, masurile care se impun, ca sa nu intri in criză de timp. Stabileşte clar un program, o foaie de parcurs şi așa poate vei evita eşecurile.

horoscop

GEMENI   Prea multe veşti negative, prea multe eşecuri, tragi tu concluzia veştilor din presă. Nu e adevărat, lumea este aşa cum o priveşti, nici mai rea, nici mai bună. Ocupă-te de problemele tale! Este cazul să nu mai fii aşa de încordat(ă) şi tensionat(ă).  Relaxeaza-te şi încerca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci decât îi ajuti. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor, mai ales în planul frivol, distracţii, vacanţa de Crăciun – nu este departe, timpul zboară.

horoscop

RAC     Ambianţa zilei de astăzi este plăcută şi relativ liniştită. Crezi că poţi să faci anumite lucruri, că ai puterea să le termini. Este doar o părere, deci trebuie să dai dovadă de prudenţă! Trebuie sa fii foarte atent la cheltuielile facute aiurea si cu gandul in alta parte. Cel mai bine ar fi să ieși în oraș fără bani și carti de credit. Plimba-te, nu cheltui! Ultima parte a segmentului de timp, pe seară, are o componenta neliniştitoare, din cauza influentei Lunii. Iti faci griji, de fapt fără motiv, pentru ca intotdeauna te-ai descurcat. Mai ales cand eşti cu spatele la zid...

horoscop

LEU  Ai ceva îndoieli, dubii, în ceea ce priveşte unele relaţii de serviciu. Rămâi la pândă, stăpân pe reflexele tale de fiară de pradă şi încearcă să aduni mai multe informaţii despre situaţie. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil. Finalizezi, in sfarsit, dimineaţa, în condiţii bune, o parte din afacerile care ti-au dat atâta bătaie de cap. Fără să forţezi păgubos, fără să intri la uzură!

horoscop

FECIOARĂ   Efortul din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite astăzi. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de arte, de dans, de activităţi plăcute care te încântă. Nu lua decizii importante în această perioadă. Veşti bune de departe.   Astrele te favorizează, totuşi, în domeniile legate de lege şi proprietate. Trebuie sa dai dovadă de tarie de caracter şi să-ţi impui punctul de vedere, de cate ori ştii cu siguranţă că ai dreptate.

horoscop

BALANŢĂ    După orele de serviciu, care trec repede, trebuie să faci puţin sport la sală, masaj şi sauna. Trebuie, periodic, să “încălzeşti maşinăria”. Ai grijă de corpul tău şi el te va servi bine! Ai grijă de corpul tău şi el te va servi! Ocupă-te de problemele tale! Anumite indiscretii şi soapte pe furis te fac sa tragi concluzia ca in calea succesului sta numai „look-ul” tau. Schimba-l, adica coafura, îmbrăcămintea, sau lasă-ţi barbă, după sex şi putinţă, dacă asta te face sa te simti mai bine in propria piele!

horoscop

SCORPION    Astăzi te simţi bine, în formă, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Cât timp te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Dimineaţa, nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci, urmeaza-ti planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.  Aspectele favorabile din casa a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ti asumi obligaţii pe termen lung. Poţi să fii liniştit, în perioada următoare nu prea poţi să ai surprize neplăcute.

horoscop

SĂGETĂTOR  Eşti pe cale să iei decizii bune şi inspirate! Conjunctura este favorabilă şi dacă reuşeşti  să şi respecţi propriile hotărâri, rezultatul poate fi foarte bun! Dar, nu promite nimănui, nimic! Metodic si cu geniul “descurcatului” cum esti - ai certe calitati pe care perioada aceasta de timp, ziua de astăzi, le pune in valoare. Daca cauţi ceva de lucru, sezonier, sau ceva mai bun, atunci ai toate sansele să le gaseşti in următoarea perioada, care începe astăzi.

horoscop

CAPRICORN  O zi mai dificil de gestionat pentru că este plină de mici probleme, mari devoratoare de timp. Iar timpul, este bani! Curaj, apucă-te de treabă, dar fixează şi o ordine de priorităţi! Limitează-te la activităţile de rutină şi la oamenii pe care îi cunoşti foarte bine. Trebuie să fii înţelegător şi diplomat, să arătaţi consideraţie şi spirit de cooperare, ca să poţi să progresezi, să te caţeri pe reduta societăţii înalte. Perioada iti este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Nu-ti face griji, viitorul iti este favorabil. 

horoscop

VĂRSĂTOR    Vremea este încă bună, dar se schimbă părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi pe cei din jurul tău și încerci să te adaptezi noilor impresii, fără să faci schimbări vizibile și discuții. Astăzi nu te intalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi. Esti intr-o criza de sinceritate, de fapt putin iti pasa de mutrele lor pretenţioase, si lucrul asta este evident pentru toată lumea. Dacă chiar vrei să înfurii un mitocan, trebuie să nu-l iei în consideraţie.

horoscop

PEŞTI    O dimineață de marți, trei ceasuri rele, densă şi aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă: o veste bună, mai pe seară. Totuşi, disciplina (încăpăţânarea, la unii) inerentă zodiei – în Peşti au fost şi sunt mulţi militari şi conducatori de state şi guverne – te ajută să-ţi ordonezi simţămintele şi planurile. Uranus din Berbec iti aduce o oportunitate neşteptată. Nu te grăbi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia să fie justă.

horoscop
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
22:22 Demisia lui Tudose. SE ŞTIA DEMULT despre LOVITURA DE GRAŢIE din PSD. Poate fi numită CONFIRMAREA ANULUI 19:55 Dragnea a dezvăluit cum va alege PSD viitorul premier: „Am mână proastă! Eu nu voi mai propune niciun nume” 19:54 Horoscop. Așa cum v-am anunțat în ”Horoscopul 2018”, Mihai Tudose și-a dat demisia pe 15 ianuarie 19:23 Cine se află în spatele premierilor demiși din PSD? ASTA, DA, DEZVĂLUIRE. Seism pe scena politică. NEWS ALERT! 17:33 Badea lansează bomba: URMĂTORUL PREMIER va fi DISCIPOLUL LUI COLDEA. „PSD îşi bate joc de votanţi” 17:29 UN GENERAL CELEBRU I-A ÎNVENINAT pe Dragnea şi Tudose. „Ultimul supraviețuitor al epocii Băsescu” 16:50 Mihai Tudose a promovat un Penal în Guvern! De ce nu mîrîie Presa anticorupție?! România lui Cristoiu 15:15 Prima femeie PREMIER din istoria României! VIORICA DĂNCILĂ este propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru 15:01 Olguța Vasilescu: DĂNCILĂ va continua cu legile JUSTIȚIEI/. PSD îi acordă tot sprijinul 13:31 Va numi Klaus Iohannis al treilea guvern PSD după ce a promis că nu va face asta? NEWS ALERT ÎN POLITICĂ! 13:13 PSD o propune premier pe Viorica Dăncilă - UPDATE NEWS ALERT ÎN POLITICĂ! 13:00 PSD ARE PLANUL ANTI-IOHANNIS: acceptă noua variantă de premier sau VA FI SUSPENDAT! Olguţa a lansat anunţul de BREAKING NEWS 11:48 Tineretul liberal îi face BAGAJELE lui Dragnea și PSD-ului. Care este DESTINAȚIA 11:21 Când s-a produs RUPTURA ÎN PSD? Olguţa a devoalat: „Episodul Plumb - Shhaideh, moment INADMISIBIL” 11:17 Noul premier PSD: Firea, Stănescu, Vasilescu și Manda au refuzat. Cine este în cărți în Kiseleff 11:03 Mihai Fifor este premierul INTERIMAR. Iohannis anunță CONSULTĂRI cu partidele pentru formarea noului Guvern 10:58 Liviu Dragnea, „SPULBERAT” la Bruxelles: „A aprins fitilul unei REVOLTE cum nu a mai fost vreodată!” 07:23 Marcel Ciolacu a DEMISIONAT din funcția deținută în GUVERN 23:39 ANUNȚ de ultimă oră făcut de PNL! „Formarea unei noi majorități parlamentare, în jurul celui mai important partid de opoziție...” 21:14 Tudose ŞI-A DAT DEMISIA! Declaraţii incredibile după mazilire: ACUM, RELAŢIA CU DRAGNEA ESTE BUNĂ. Fifor, următorul premier? Update

Articole salvate