Editura Evenimentul si Capital

Horoscop. Aproape o sută de astrologi lucrează la Horoscopul pe zodii pentru anul 2018. Generațiile și Marile Conjuncții

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 11148 Vizualizari

Horoscop Astrologia științifică creștină este o astrologie a aspectelor în care conjuncțiile au un rol principal. Mai mult, se caută în istorie să se vadă ce s-a întâmplat pe Pământ, ce evenimente au avut loc la producerea respectivelor conjuncții. Se fac șiruri de evenimente-conjuncții și se vede care este direcția, trendul.

 

 

Horoscop Pe 4 decembrie s-au născut Francisco Franco, Vasili Kandinsky, Deanna Durbin, Horst Buchholz, Nicolae Cartojan, Octav Desilla.

 

Sinaxar, în calendarul creștin-ortodox, Sf. Mare Muceniţă Varvara.

 

Tradiţional, în "Kalendar", Bubatul, Zilele Bubatului, Sărbătoarea bubelor, Sărbătoarea Vărsatului, Barboasele, Varvara, Barbura, Savele.

 

Horoscop  Timp de trei zile se ţine festivalul vărsatului de vânt, boală de temut în colectivităţile ţărăneşti, de demult. În special copiii sunt ţinta unor practici strămoşeşti. De exemplu mamele „îmbărburează” copiii, ungându-i pe faţă cu miere, cu apă cu zahăr – ca cei mici să facă o formă uşoară de vărsat, „boala să fie dulce”. Se pare că obiceiul vine de la ciuma cea mare, din secolul XIV. Unii autori consideră însă că mai de dimpuriu, din neoliticul superior, fiind şi un obicei dacic.

 

Horoscop  Femeile împart miere. De unde vine obiceiul? Iată:

 

Imediat după Anul Nou dacic, tarabostes conduceau mici cete de războinici către cele patru zări. Prietenilor, aliaţilor, le duceau oale decorate cu spirala dacică, pline cu înmiresmata miere de Carpaţi. Duşmanilor le aruncau peste palisade, din fuga cailor, câteva mănunchiuri de săgeţi, care gest însemna: "o să aveţi nevoie de ele, dacă ne hotărâm să venim după voi!"

 

ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Horoscop  Dacă, în loc de săgeţi, aruncau mănunchiuri de crenguţe, de brad, mereu verde, însemna că dacii sunt gata să cadă la o învoilă, chiar o alianţă, în anul ce începea. Galii, britonii, roxolanii, sciții dar şi alte popoare vechi europene, aveau cam acelaşi obiceiuri „diplomatice” de Anul Nou, care, la început, cădea fie la echinocţiul de primăvară, fie la, sau aproape de solstiţiul de iarnă!

 

Horoscop  De atunci, din antichitate, s-a păstrat uzanţa uniformă, folosite de multe popoare, populaţii europene, romanii în primul rând, uzanţă diplomatică astăzi mondială, de a oferi o perecere şi/sau o vânătoare ambasadorilor, imediat după Anul Nou, gest care confirmă continuarea unei politici obişnuite, normale.

 

În această zi se pun în apă crengi de măr, vişin, prun etc. şi se lasă până de Florii. Dacă rămurelele înfloresc e semn de an mănos, cu recoltă bună. (Pamfile).

 

Horoscop  Sf. Varvara este protectoarea minerilor. „Sf. Varvara îi plac petrecerile, glumele şi cântecul” (Ghinoiu). Nimeni nu intră în mină, minerii chefuiesc, pentru că se spune că Sf. Varvara inspectează mina şi pune semne unde este pericol. (Speranţia)

 

Horoscop  O versiune creştinată a Marii Zeiţe Demeter şi a ficei ei Persephona din mitologia greco-romană, vechea credinţă europeană. Se pare că adoptată de geto-daci sub numele de Semele, zeiţa frigiană, unii spun cabiră, a pământului. În aceste zile era pomenit şi marele Zamolxe sub ipostaza de stăpân al pământului şi al subsolului, al peşerilor şi, prin extensie, al minelor.

 

Demeter este stâpâna solului, a recoltei, şi prin fiica ei Persephona, care stătea jumătate din timp în împărăţia soţului ei, Hades (explicaţia anotimpurilor) şi subsolul, peşterile, minele, râurile subterane. Nimic nu se întâmpla în mină fără voia ei. Minerii o adorau şi îi aduc jertfe. Astăzi, pentru Sf. Varvara...

 

                                                      ⃰    ⃰    ⃰

 

Horoscop   Dragi lupi, padawani și hobbiți, pentru domniile voastre lucrează 97 de astrologi, la crème de la crème, din toată lumea. Mai sunt câteva zile și Horoscopul 2018, pe zodii, va fi gata. La Dimineața Astrologilor care a avut loc în noaptea schimbării datei din octombrie, s-a hotărât să se facă anul acesta horoscopul pentru anul viitor, 2018, pe baza astrologiei pe care o practic eu și încă câțiva în lume, astrologia științifică creștină. Cea stabilită de cardinalul Pierre d’Ailly, care o dorea canonică, și asumată de papa Urban.

Horoscop  În astrologia mondială domnește aceiași criză care se observă în mai toate domeniile vieții. O prăbușire a calității și un amestec aiurea a astrologiei cu… orice! Cu numerologia, această șmecherie de salon, cu tarotul, mistici orientale, I Ching, de exemplu, și cu fel de fel de invenții și escrocherii care de care mai idioată. Mai mult, astrologia este confiscată de psihologi de doi bani, mai nebuni ca pacienții lor, spunea numărul 1, din Brazilia. În ultimul timp s-a observat că astrologia vedică, practicată de majoritate, nu dă rezultate. Normal, este doar o superstiție! Din nefericire și o să vă spun de ce, am scris așa, un astrolog a venit cu un extras de ziar. Acolo se spunea: Câteva din prognozele unor evenimente anunţate cu mult timp înainte de R. Ştefănescu, astrologul din România :

-    cutremurul din 4 martie 1977, din România, prezis cu un an înainte

 • războiul din Afghanistan din 1980, cu două luni înainte
 • explozia de la Cernobâl din 1986, cu un an înainte.
 • evenimentele globale din 1989, cu doi ani înainte.
 • în 1991 a indicat timpul la care se va petrece un cutremur de gradul 5, cu o precizie de... patru minute, cu o săptămână înainte
 • puciul de la Moscova din 1993, prezicere făcută în 1992
 • vizita Papei în România în anul 1999, prognozată încă din 1992
 • fluctuaţiile şi căderile sezoniere ale bursei, cu două săptămâni înainte
 • cutremurul din Taiwan din 1999, cu o săptămână înainte
 • alegerea preşedintelui Bush, cu un an înainte
 • evenimentele din 9.11. 2001, în decembrie 2000
 • intervenţia americană în Orient, în decembrie 2000
 • invitarea României în NATO (Soarta României se hotărăşte în 2002)
 • alegerea lui Nicolas Sarkozy ca președinte al Franței, cu doi ani înainte
 • intrarea României în UE, la 1 ianuarie 2007, cu trei ani înainte,
 • alegerea unui republican la Casa Albă, prognoză făcută în anul 2015 pentru anul 2016.
 • conflictul dintre Rusia și Ucraina, cu un an înainte
 • mai multe cutremure, de mici intensități, cu câteva zile înainte etc etc etc

 

Horoscop  Așa că astrologii au zis: ia să vedem ce este cu metoda lui ”mister Rado” pare că dă rezultate. Mai nefericită decizie nu se putea! De ce? Simplu, a trebuit să le explic în grupuri și la fiecare în parte ce, de ce și cum se face astrologia științifică creștină. Mai mult, când s-au prins de ce este vorba, că este ceva logic, științific, cauză-efect, au cerut mai multe explicații, ba au mai apărut și astrologi noi ca să-i învăț. Era pe gratis, nu? Este complicat și cere multă muncă. Sunt foarte obosit, nu mi-a căzut bine atâta muncă și nopți pierdute după răceală, sau ce-am avut.

 

Astrologia științifică creștină este o astrologie a aspectelor, în care conjuncțiile au un rol important.

 

Mai mult, se caută în istorie, pe un perioadă cât mai lungă, să se vadă ce s-a întâmplat pe Pământ, ce evenimente au avut loc la producerea respectivelor conjuncții. Se fac șiruri de evenimente-conjuncții și se vede care este calitate, direcția, trendul.

 

Horoscop  Cardinalul Piere d’Ailly, în secolul XIV, este primul care a atras atenția asupra Marilor Conjuncții, conjuncțiile dintre Jupiter și Saturn, care se repeta cam la 20 de ani. Tot el este cel care a postulat și așa a rămas, nu numai în astrologie, peste tot, în toate domeniile vieții, că o generație este totalitatea celor născuți în 20 de ani, între două conjuncții Jupiter-Saturn. În prezent, suntem în a 376-a generație de la Facerea Lumii, generația argintie de cositor, de la 31 mai 2000 la 21 decembrie 2020. Scrieți-mi la dom.profesor@gmail.com ca să vă spun fiecăruia din ce generație făceți parte, dacă aveți această curiozitate.

 

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Tema zilei
15:41 Nepoata NECUNOSCUTĂ a Regelui Mihai. O poveste cu PRINȚESE 20:32 RISC URIAȘ pentru Principesa Margareta. Ar putea PIERDE TOTUL într-o singură zi. Următoarea săptămână este CRUCIALĂ 14:03 Repetiții pentru FUNERALIILE REGALE. Traficul rutier a fost DEVIAT. ANUNȚ de ultimă oră al POLIȚIȘTILOR! Care sunt STRĂZILE BLOCATE 13:37 PRIMUL reprezentant al unei CASE REGALE europene își anunță PARTICIPAREA la funeraliile Regelui Mihai 19:35 PSD a anunțat că IESE în STRADĂ. Unde vor fi prezenți 12:01 Toți l-am CÂNTAT, dar NU-I ȘTIM POVESTEA. Cântecul COMPUS SPECIAL pentru REGELE-COPIL. EXCLUSIV EvZ 10:22 BREAKING NEWS! Programul OFICIAL al funeraliilor Regelui Mihai I al României 09:05 Impresiile infirmierei care l-a îngrijit pe Regele Mihai: „Era adorabil...” 18:28 REGELE MIHAI a fost ULTIMUL MOȘTENITOR AL BIZANȚULUI, EPISCOP și membru pe viață al SINODULUI BOR 18:27 VIITORUL statut al CASEI REGALE a fost explicat PE ÎNŢELESUL TUTUROR de un avocat cunoscut 18:23 Înmormântarea Regelui după apusul soarelui este perfect ortodoxă 17:26 Principesa Margareta, ATACATĂ EXTREM de un politician: „Cucoană, opreşte-te” Sursa criticilor? BANII 15:52 SERBĂRILE ȘCOLARE de Crăciun, în PERICOL. Motivul INCREDIBIL pentru care s-ar putea ANULA - Exclusiv EVZ 13:25 A fost Regele Mihai șantajat de ruși? România lui Cristoiu 12:06 DECIZIA Casei Regale ESTE CLARĂ. Nu există ALTĂ VARIANTĂ 20:04 AVION din TEATRELE de RĂZBOI la Funeraliile Regale. Cum și când va fi adus trupul neînsuflețit al Regelui Mihai în România 19:32 ANUNȚ de la Principele Nicolae. Cum va participa la înmormântarea bunicului său, Regele Mihai. Încă așteaptă... 16:29 CTP i-a desfiinţat pe urmaşii Regelui Mihai: „Casa Regală, lacheul de imagine al Guvernului contra 25 milioane euro” 16:29 Dezvăluiri despre vizita Regelui Mihai din 1992: Scenariul Puterii prevedea ca evenimentul să fie marcat de grave violențe! 10:09 Reportaj: Regele Mihai, în ochii celor care odinioară i-au fost supuși

Articole salvate