Editura Evenimentul si Capital

HOROSCOP Adevărul despre masacrul de la Las Vegas, nu o să vă vină să credeți, sau măcar așa spune teoria conspirației

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 11291 Vizualizari

HOROSCOP După cum știți din presă, pe ziua de 1 octombrie la ora 22:05 și până la ora 22:15 s-a deschis focul cu arme semi și automate, de la etajul 32 al Hotelului Mandalay Bay asupra mulțimii care asista la un concert de muzică country, Route 91 Harvest Festival, din Las Vegas. Spitalele din zonă au raportat 58 de morți și 546 de răniți. Adevărul este că nici 5% din victime nu au fost atinse de gloanțe care veneau de la mare distanță, sub un unghi ascuțit. Sub imperiul terorii oamenii s-au călcat în picioare.

 

 

HOROSCOP  Pe 17 octombrie s-au născut Arthur Miller, Rita Hayworth, contele de Saint-Simon, Viktor Tretiakov, Eminem, Tarkan, Dragoş Protopopescu, Ştefania Velisar-Teodorescu, Maria Vicol, Alexandru Dima.

 

În calendarul creștin ortodox sunt Sfinții Prooroc Oseea și Andrei Criteanul.

 

HOROSCOP  Tradiţional, în ”Kalendar” începe o perioadă de trei zile de sărbători dedicate lupilor. 17,18 şi 19 octombrie sunt zilele Lucinilor, lupi aparte, fraţi de cruce cu Lupul Şchiop şi cu Lupii de Foc, numiţi aşa după numele Sf. Apostol şi Evanghelist Luca, Lucinus, pe care-l pomenim pe 18 octombrie.

 

Vedeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, aceste sărbători ale lupilor veneau demult, aşa de demult că oamenii munceau mai tot timpul, nu se „inventase” săptămâna modernă şi calendarul cezarului, dar se odihneau şi se distrau la sărbătorile lupilor, 52 sau 54 în tot anul. Mereu grupate în trei zile, ca să petreacă lupul, adică geto-dacul, cum trebuie.

 

 

HOROSCOP  Dar o să vă spun o poveste, o teorie a conspirației, care tare mă tem că este adevărată. Teoria conspirației despre masacrul de la Las Vegas. Povestea mi-a spus-o prietenul american care a participat la conferința despre energia curată de la Las Vegas, acum câteva zile. Repet, este teoria conspirației, nu o s-o vedeți nicăieri, în presă sau pe net, istoria este sub embargou.

HOROSCOP  După cum știți din presă, pe ziua de 1 octombrie la ora 22:05 și până la ora 22:15 s-a deschis focul cu arme semi și automate, de la etajul 32 al Hotelului Mandalay Bay asupra mulțimii care asista la un concert de muzică country, Route 91 Harvest Festival.  Spitalele din zonă au raportat 58 de morți și 546 de răniți. Adevărul este că nici 5% din victime nu au fost atinse de gloanțe care veneau de la mare distanță, sub un unghi ascuțit. Sub imperiul terorii oamenii s-au călcat în picioare. Multe femei au ajuns la spital strivite de parcă trecuse tancul peste ele. Medicii au constatat că majoritatea cazurile mortale puteau fi totuși salvate dacă se dădea un prim ajutor elementar. Dar, nimeni nu a ajutat pe nimeni, fiecare pentru sine! În presă s-au dat câteva minciuni enorme cu oameni care ajutau răniții, videouri fake făcute după atac. Nu la Las Vegas și nu pe 1 octombrie!

HOROSCOP  Pentru că asta doreau să provoace trăgătorii de la etajul 32: teroare, confuzie, distragerea atenției. Distragerea atenției? De la ce?  De la spargerile care aveau loc în același timp. Cinci cazinouri mari și o bancă au fost devalizate de indie, independenți, în timpul acela, cam între 22:15 și 22:45. Toate unitățile aparțineau Sindicatului, Mafiei ca să fie mai pe înțeles. Ce nebuni fură de la Mafia? Asta ar vrea să știe și mafioții, pentru că hoții independenți erau toți îmbrăcați la fel, în combinezoane de oameni de serviciu și cu măști Donald Trump pe față. Echipele erau formate întotdeauna din cinci oameni înarmați cu automate Kalașnikov-74 cu pat-pistol. Toți își spuneau pe numere, unu, doi... până la cinci. Au operat cu o viteză și cu o determinare care i-a lăsat pe mafioți cu gura căscată. Cine se aștepta ca Mafia să fie furată?

Independenții nu au tras un foc de armă, nici nu aveau în cine, polițiștii, agenții de pază fugiseră spre Mandalay Bay și Tropicana Hotel.

HOROSCOP Stephan Paddock a fost împușcat de complicii lui și lăsat în camera de la etajul 32, ca țap ispășitor. Să ne amintim că un agent de pază a fost împușcat pe coridorul de la etajul 32 în timp ce începuseră împușcăturile, nu înainte. Deci au fost mai mulți trăgători, nu unul singur.

Au fost multe fake news, multe zvonuri, dar cred că acesta este adevărul. De ce? Pentru că se potrivește. Mafia a degenerat, nu mai sunt infractorii, criminalii fără scrupule, de altădată. Sunt afaceriști serioși, cu imobile, sedii și active, fac filantropii și unii sunt chiar consilieri municipali. La fel și angajații lor, s-au moleșit, nu mai stau cu degetul pe trăgaci și fără piedică la revolverul din buzunar. Sunt funcționari cu familie, ipoteci și vacanțe în Mexic, cu program de la 9 la 5, nu mai sunt criminali! Așa stând lucrurile au fost o pradă ușoară pentru independenți, care au marele avantaj că după lovitură, s-au despărțit, s-au pierdut în spațiu. Nu sunt o organizație, nu ai de unde să-i iei, nu au sedii, sau active.

HOROSCOP  Două amănunte susțin teoria conspirației. Unu, Stephan Paddock cu câteva zile înainte de masacru a transferat sume mari de bani de ordinul sutelor de mii de dolari. Doi, toate armele pe care le avea, 23 la număr, erau perfect legale și înregistrate pe numele lui. Mă duce gândul că Paddock a fost un armurier de la care independenții puteau să obțină, oricând, și la orice oră, o armă de calitate. Mai mult a avut o oră la dispoziție să se facă invizibil, poliția a ajuns la ușa lui la ora 23:20 abia. Dar nu putea să fugă, era mort, împușcat de complicii lui care au machiat totul în sinucidere. Trebuie să înțelegeți modul de gândire al polițiștilor și procurorilor americani: aveau trăgătorul, mort, sinucis, aveau armele crimei, ce să pretindă mai mult. Cu atât mai mult cu cât Mafia nu a depus plângere pentru atacurile urmate de jaf. Cum ar putea să justifice suma de 67 de milioane de dolari care a fost furată? Apoi nu se face ca Mafia să ceară ajutor, organizația își rezolvă întotdeauna problemele singură. Dacă poate.

Teoria conspirației, sigur că da, dar poate fi adevărul spus în șoaptă, ca nu se poate spune în gura mare, ar deranja pe multă lume!

HOROSCOP  Acum cred că o să văd un film cu mafioți, cu gangsteri, ceva cu Edward G. Robinson, poate unde s-a născut la București și mai păstra, în film, din gesturile pe care le-am văzut la apașii din Obor.

Dar, mâine este, cu, sau fără, teoria conspirației, o nouă zi!

 

                                                             ⃰    ⃰    ⃰

 

HOROSCOP

 

BERBEC   Marți, trei ceasuri rele, dar nu te lăsa intimidat, sau chiar păcălit, veștile sunt ca superstițiile. Evită astăzi orice negociere, târguială, stabilirea unei înţelegeri în care ai obligaţii. Promovează-ţi interesele cu îndrăzneală – stelele îţî sunt favorabile, atît în afaceri cît şi în dragoste. De fapt, pentru un procent dintre Berbeci, pare, poate a fi o nouă relaţie sentimentală. Surprize plăcute. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă.

 

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate