Halep atacă prima victorie la Singapore 2017

Halep atacă prima victorie la Singapore 2017

Din postura de principală favorită, „Simo” va debuta, astăzi, la Turneul Campioanelor, împotriva celeia care i-a „furat” titlul la Beijing

Constănțeanca este la a patra prezență consecutivă la WTA Finals, prestigioasa competitie din Singapore. De această dată, „Simo” revine pe „hard”-ul de la Turneul Campoanelor din postura de principală favorită.

„Nu este o finală”

După cum știm, Halep a ajuns locul 1 WTA grație calificării în finala turneului de la Beijing, pe care, însă, a pierdut-o în fața adversarei de astăzi (4- 6,6-7). Românca va debuta, așadar, în Grupa Roșie de la Singapore împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia (8 WTA), de la ora 14:30, meci transmis în direct pe Digi Sport 2. Halep a promis că își va lua revanșa în fața lui Garcia: „Am fost un pic consumată emoțional, un pic obosită după ziua aceea nebună, la Beijing. Eu am fost un pic mai moale, însă cred că acum va fi un meci diferit. Este primul meci al turneului, nu este o finală”, a reacționat „Simo”. Scorul general între Halep și Garcia este de 2-1 în favoarea jucătoarei noastre.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Să joc împotriva Simonei Halep... N-aș fi putut visa la un început mai bun decât să joc împotriva numărului 1 mondial. O să fie cu siguranță un meci foarte intens. Mă aștept la un meci dificil, și la fel cred că va fi și turneul. Știu că vor fi multe meciuri dificile”, a amenințat se pare tenismena din Hexagon.

Tot astăzi, de la ora 16:30, va mai fi duelul între ucreaineanca Elina Svitolina (4 WTA) și daneza Caroline Wozniacki (6 WTA).