Halep, despre Roland Garros 2018: „Acesta este singurul meu obiectiv. Ştiu ce sentimente am avut atunci şi vreau să le repet”

Halep, despre Roland Garros 2018: „Acesta este singurul meu obiectiv. Ştiu ce sentimente am avut atunci şi vreau să le repet”

Simona Halep, liderul WTA, va bifa o nouă prezență pe zgura de la French Open, competiție de Mare Șlem în care a bifat finala în două rânduri.

De această dată, constănțeanca va porni cu statutul de principală favorită, așa cum a făcut-o și la începutul acestui an, la Australian Open. Pe suprafața roșie a Open-ului Franței, Simona Halep a jubilat de două ori până în ultimul act, dar de fiecare dată a cedat (în 2014 și 2017). 

Acum, constănțeanca și-a exprimat public gândurile înainte de marele bal de la Paris, unde va debuta împotriva lui Alison Riske (27 de ani, 105 WTA), în runda inaugurală. „Am crescut jucând pe zgură, de când am luat racheta în mână am evoluat pe această suprafaţă. Aici am învăţat ABC-ul tenisului şi cred că toată experienţa acumulată mă ajută să am mereu rezultate pe zgură. Vreau să câştig turneul, acesta este obiectivul meu, mai ales că am câştigat la juniori. Ştiu ce sentimente am avut atunci şi vreau să le repet, în circuitul WTA. Am două finale, sper ca într-o zi să şi câştig", a spus Halep, pentru Eurosport.

 

Ne puteți urmări și pe Google News