Editura Evenimentul si Capital

Gratuit. Puteți vedea sculptori în atelierul lor

Zilele Atelierelor Deschise
Autor: | | 0 Comentarii | 113 Vizualizari

17 sculptori își deschid atelierele pentru public. Un eveniment care își dorește să apropie iubitorii de artă și mai mult de pasiunea lor.

17 sculptori vin spre inima publicului în weekendurile 15/16 și 22/23 octombrie, în București. Aceștia își vor deschide atelierele publicului, iar în săptămâna 17-21 octombrie sunt așteptate grupuri organizate. Pentru a facilita accesul în atelierele artiștilor, s-a publicat aplicația pentru smartphone Ateliere, ce conține inclusiv profilele dedicate ale artiștilor participanți, datele de contact, adresa și un sistem de ghidare către locația atelierelor.

Contemporanii în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din București – Filiala de Sculptură, au plăcerea să vă invite la prima ediție a Zilelor Atelierelor Deschise de Sculptură ce activează, în principal, una dintre cele mai populate zone de ateliere de artă din București, Combinatul Fondului Plastic, și alte trei ateliere importante din zonele Piața Romană și Pangratti.

Într-o abordare diversă, de la clasic la contemporary, artiștii (sculptori importanți), implicați în eveniment vor fi pregătiți să-și prezinte atelierele și expozițiile din ateliere, să prezinte lucrări în diferite faze de creație și tehnici de lucru sau să ofere reduceri și oferte speciale de prețuri pe perioada evenimentului.

În cadrul acestei prime ediții, vor participa sculptorii: Adrian Pîrvu, Alin Florin Carpen, Ana Zoe Pop, Anton Rațiu, Vlad Aurel, Cătălin Geană, Cristian Pentelescu, Doru Nicolae Drăgușin, Dumitru Pasima, Giani Iosif Amarandei, Ioan Medruț, Laurențiu Mogoșanu, Marian Zidaru, Mircea Roman, Titi Ceară, Valentin Duicu, Victoria Zidaru.

Intrarea la acest eveniment este gratuită.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate