Gral Medical a inregistrat venituri de 53 mil lei in primul semestru din 2015

Gral Medical a inregistrat venituri de 53 mil lei in primul semestru din 2015

Gral Medical a reusit sa inregistreze in primul semestru din 2015 o cifra de afaceri de 53 milioane lei, in crestere cu 12 % fata de perioada similara a anului 2014. Compania a reusit sa isi mentina cresterea cu 2 cifre intr-o perioada in care piata serviciilor medicale a avut un trend de crestere mai mic.

Motorul cresterii companiei il reprezinta Spitalul OncoFort, cu o crestere sustinuta pe sectiile deja recunoscute la nivel national, radioterapia - coordonata de Prof. Dr. Rodica Anghel si chirurgia oncologica - coordonata de Prof. Dr. Irinel Popescu.

Spitalul OncoFort a devansat veniturile din anul anterior cu peste 30%, un motiv fiind specializarea sectiei de chirurgie pe interventii cu grad ridicat de complexitate, marirea echipei de chirurgi pe specialitati complementare (chirurgia toracica, chirurgia sanului si chirurgia reconstructiva) si o dublare a numarului de pacienti din provincie ce au apelat la serviciile de radioterapie.

Coordonatorul sectiei de chirurgie din cadrul spitalului OncoFort, Prof.Dr. Irinel Popescu,  a reusit sa depaseasca performanta de 100 de interventii chirurgicale la Spitalul OncoFort “Indicatia chirurgicala este evaluata la noi intr-o sedinta multidisciplinara, de aceea actul chirurgical corect inserat in tratamentul cancerului, ofera pacientului cele mai bune sanse. Cele deja peste 100 de interventii dovedesc ca in cadrul unui spital privat, bine dotat, se poate face o chirurgie complexa si de inalta performanta.” ne-a declarat ilustrul chirurg Prof.Dr. Irinel Popescu

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceeasi crestere a fost sustinuta si de centrele din provincie, care au incheiat semestrul cu o crestere cu 35% fata de anul anterior. Centrele medicale Gral din provincie au inregistrat o crestere a numarului de pacienti cu 30% si o extindere a parteneriatelor cu alte centre medicale din regiune.

“Pe baza rezultatelor obtinute in semestrul 1 si a trendului pozitiv din urmatoarele luni, suntem optimisti ca vom atinge in acest an valorile bugetate. Este anul in care cresterea cu 2 cifre procentuale se va inregistra cu predilectie in dreptul afacerilor care au o crestere sanatoasa, iar acestea vor dicta regulile pietei” Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical

Pentru anul 2015 compania si-a bugetat o cifra de afaceri de 111 milioane lei si un buget de investitii de 5.5 milioane Euro, prima investitie a fost efectuata la inceputul anului unde Gral a  reusit sa inaugureze 2 clinici de mari dimensiuni in Ploiesti si Bucuresti pe o suprafata totala de peste 2200mp.

In urmatoarea perioada Gral Medical are in desfasurare proiecte noi, la fel de indraznete ca si pana acum, ce se vor regasi in deschiderea unei sectii noi de Radioterapie ultramoderna ce va permite efectuarea de tratamente in premiera in Romania, dar si prin inaugurarea de centre noi in tara, acolo unde vor exista oportunitati strategice.

“Daca din 2011 am reusit sa oferim romanilor servicii performante de Radioterapie ca-n Occident, acum suntem foarte aproape de a reusi sa implementam tratamente inovative din domeniul radioterapiei, unice In Romania, astfel incat pacientii sa nu mai fie nevoiti sa plece in strainatate pentru un tratament complet” Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral unde activeaza peste 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.