Gîndul de la ora 18. De ce să nu dăm în judecată Institutul Meteorologic pentru c-a făcut jocurile Mafiei PSD-iste a deszăpezirii?!

Gîndul de la ora 18. De ce să nu dăm în judecată Institutul Meteorologic pentru c-a făcut jocurile Mafiei PSD-iste a deszăpezirii?!

Cititorii acestei pagini (pagina de FB a lui Ion Cristoiu-nota evz.ro), telespectatorii și cunoscuții cu care am vorbit la telefon confirmă că proclamarea Codului roșu de către Institutul Meteorologic n-are nici o justificare.

Anul trecut, cînd vremurile au fost mai grele, conducerea Institutului a refuzat să anunțe Cod roșu pe motiv că asemenea lucru se face doar dacă e Apocalipsă. Anul acesta însă, pentru a ascunde Marea Corupție a deszăpezirii, PSD-ul l-a amenințat pe directorul Ion Sandu cu destituirea. Și directorul Ion Sandu, care a mai fost cît pe-aici să fie destituit de același iresponsabil vesel, a cedat. Prin aceasta, Institutul Meteorologic a făcut jocurile Mafiei PSD-iste a deszăpezirii, pentru folosirea Armatei pe post de înlocuitor al firmelor de deszăpezire ale PSD, firme care n-aveau cum să deszăpezească, deoarece sunt pușculițe de partid. De ce nu discută televiziunile de știri contribuția Institutului Meteorologic la diversiunea Guvernului Ponta? Pentru că televiziunile de știri sunt șantajate de Institutul Meteorologic cu refuzul de a colabora! Codul roșu, adăugat dramatizării teatrale la care s-au dedat angajații lui Ion Sandu, a justificat măsura ceaușistă de blocare a circulației pe toate arterele vitale economic ale României. Cei păgubiți economic și moral de PSD-izarea Buletinului meteo ar trebui să dea în judecată Institutul Meteorologic.