Editura Evenimentul si Capital

Gata cu alegerile, gata și cu arestările!

Autor: | | 3 Comentarii | 2322 Vizualizari

Se vor îmbrățișa cei care au turnat cu cei pe care i-au turnat, căci așa e viața.

În mediul meu toți se bucură când citesc stenograme despre o groază de bani. Acestea ne dau o mare superioritate nouă, celor săraci. Adică noi suntem cei mai tari pentru că suntem acasă la noi și nu ne bălăcărește nimeni pe nicăieri.Mai mult, așa cum trăim, cu griji din oră în oră, tot suntem mai bogați decât bogătanii hăituiți!

Fals, eu le tot spun dar ei nu mă cred. Mai avem puțin din bucuria asta. Mâine, poimâine alegerile au și trecut, ca și cum nu ar fi fost. Ca de obicei la turul doi ies numerele la loto și eu mai mult la asta mă gândesc decât la candidați.

Altfel, cam oricine ar ajunge la Cotroceni o să pună batista pe țambal. Gata, cu stenograme și arestări, hai să trăim (furăm) în liniște!

Toată lumea se va uita cu respect la noul Președinte. Și când o să spună el că suspecții pot fi cercetați și în stare de libertate o să fim cu toții de acord, că doar nu au omorât pe nimeni. Când o să spună noul Președinte că judecătorii trebuie să își facă treaba în liniște, departe de ochii hulpavi ai poporului , vom fi de acord și chiar procurorii se vor muia, căci au și ei ceva de păzit și conservat.

Apoi, pentru că trebuie să începem o viață nouă vor veni grațieri sau poate una mare pentru toți și gata.

Vom înțelege repede, noi ăștia mai în etate, căci tinerii deja s-au prins că toate stenogramele astea au fost cu dus-întors. Special s-au strecurat greșeli în ele ca să nu fie protagoniștii lor chiar condamnați cum ar merita.

Odată eliberați ei, se vor întâlni din nou în aceleași locuri și vor rediscuta împărțirea banilor. Care, ca de obicei trebuie să ajungă unde trebuie, unde au și ajuns în ultimele decenii, că a fost bine pentru toată lumea. Toți vor fi liberi. Unii chiar cu o aură de condamnați politic. Se vor îmbrățișa cei care au turnat cu cei pe care i-au turnat, căci așa e viața, s-ar putea să ne crească și nouă salariile un pic. Sau dacă nu prea , măcar să ne lase să facem mai multe acțiuni extrașcolare, ca să mai iasă ceva peste prăpădita noastră de simbrie.

Prin primăvară întreg poporul va fi la picioarele noului Președinte, căci așa am trăit mereu. Acesta, sau aceasta se vor bucura să afle ce calități au. Pentru că pe toate nu le știau nici ei. Scriitorii și propagandiștii morți de foame fiind mai dibaci în a depista virtuți.

Începe o perioadă nou. Am mai trăit și n-am murit!

Loading...
Pagina 1 din 1



Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate