Editura Evenimentul si Capital

Gala Oameni pentru Oameni 2016. Nominalizările sunt deschise până în ultima zi a lunii septembrie

Autor: | | 0 Comentarii | 251 Vizualizari

Asociația pentru Relații Comunitare (ARC), organizator al evenimentului anual Gala Oameni pentru Oameni, anunță că nominalizările celor care s-au ocupat, printre altele, și cu binele celor din jurul lor – oameni, companii, ONG-uri – sunt deschise până în ultima zi a lunii septembrie.

Bucuresti, Septembrie 2016 – Ca în fiecare an din 2003 până în prezent, de când Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și Camera Americană de Comerț (AmCham) organizează evenimentul Gala Oameni pentru Oameni, în care aducem recunoștință celor care susțin, transparent și responsabil, comunitățile și semenii defavorizați, nominalizările sunt deschise oricui dorește să aprecieze prin acest gest o companie, organizație sau persoană care s-a remarcat prin gesturile sale de filantropie de-a lungul anului.

Acestea pot fi realizate direct pe website-ul nostru, www.arcromania.ro , la secțiunea specială dedicată Galei Oameni pentru Oameni, prin deschiderea unui cont de utilizator și completarea formularului de nominalizări: http://gala.arcromania.ro/continut/

Cu un sistem nou de nominalizare menit să ușureze accesul, categoriile de premiere sunt următoarele:

  • pentru companiile care au oferit resurse consistente pentru a putea face o schimbare fundamentală în societate
  • pentru organizațiile care au făcut fundraising și au folosit fondurile astfel câștigate pentru a-și transforma comunitatea
  • pentru indivizii care și-au oferit timpul, resursele, cunoștințele sau conexiunile pentru a face bine aproapelui lor.

Suntem recunoscători că am avut alături de noi, de-a lungul anilor, multe companii și un număr ridicat de antreprenori români care oferă resurse în comunitățile lor, în mod inteligent și transparent, precum și timp, ore de voluntariat și consultanță.

Sunt, din fericire, o mulțime antreprenori români care au ales să rămână în țară, chiar dacă poate au avut posibilitatea de a trăi o viață mai bogată în străinătate, să contribuie și să schimbe comunitățile din România, acordând resurse importante.

Nominalizările la Gala din 2016 sunt deschise până inclusiv pe 30 septembrie și sunt invitați toți oamenii care doresc să nominalizeze persoane care au făcut gesturi minunate pentru semenii lor. Ne dorim să-i cunoaștem și să le mulțumim și să promovăm poveștile lor astfel încât tot mai mulți oameni să le urmeze exemplul. Fie că donează sau strâng fonduri pentru organizații sau oameni, fie că știți detalii sau nu despre activitatea lor, formularul de nominalizare este extrem de simplu și durează 5 minute completarea lui.

 

 

Imaginați-vă bucuria celor care vor ști că îi apreciați și că prin gestul dumneavoastră le spuneți ce lucruri bune fac.

Nominalizarea pentru categoria „Indivizi” se face prin intermediul site-ului Galei: http://gala.arcromania.ro/continut/index.php/component/content/article/42-jlogin/jlogin3/89-login, secțiunea Nominalizează, după înscrierea prealabilă în contul dumneavoastră. Juriul va lua în calcul toate mărturiile de bine primite până la data de 30 septembrie, iar toți cei nominalizați vor primi o invitație de participare și șansa ca povestea lor să fie sursă de inspirație pentru viitorii fundraiseri și filantropi din România.

 

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate