Editura Evenimentul si Capital

SURSE: Mihai Gâdea a mers în America datorită senatorului PNL Ben Oni Ardelean. Alina Gorghiu a părăsit camera în care realizatorul TV făcea poze cu Rumsfeld, dar a lăsat urme: ȘI-A UITAT TABLETA PE MASĂ | UPDATE

Donald Rumsfeld și Mihai Gâdea
Autor: | | 71 Comentarii | 14285 Vizualizari

În Statele Unite ale Americii, agenda lui Dan Mihalache, cel mai important consilier al președintelui Klaus Iohannis, a Alinei Gorghiu, co- președinte al PNL, și cea a lui Mihai Gâdea, realizatorul Antenei 3, au fost corelate. Acest lucru reiese din informațiile pe care aceștia le-au pus la dispoziția opiniei publice. Gâdea a pus pe Facebook o fotografie din care reiese că s-a întâlnit cu fostul secretar al Apărării, Donald Rumsfeld, în același timp cu Alina Gorghiu, care a părăsit însă camera pentru ca cei doi să facă o fotografie. Motivul pentru care cei doi s-au întâlnit ”la pachet” cu Rumsfeld: prețul întrevederii e mai mic decât dacă s-ar fi văzut separat. Rumsfeld a fost ministru al Apărării în timpul președinților Gerald Ford (1975 - 1977) şi George W.Bush (2001 - 2006).

UPDATE 3. Potrivit unor surse parlamentare citate de EVZ, realizatorul Antenei 3 Mihai Gâdea a ajuns în Statele Unite ale Americii prin intermediul senatorului PNL Ben-Oni Ardelean, membru al delegației liberale,  bineînțeles cu acordul Alinei Gorghiu. Cei doi sunt buni prieteni, ambii fiind neoprotestanți. Ben-Oni Ardelean este pastor baptist, iar Mihai Gâdea a fost pastor adventist. Așa se face că Miai Gâdea a reușit să ia parte la ”Micul dejun cu rugăciune” de la Washington, unde invitațiile se fac în principal prin intermediul bisericilor. Mai mult decât atât, el a fost inclus în delegația PNL care a avut întâlniri cu mai mulți oficiali americani, inclusiv cu Donald Rumsfeld, fost secretar al Apărării.

Foto: Ben-Oni Ardelean, primul din stânga

UPDATE 2. Imaginile puse pa Facebook de către Alina Gorghiu și Mihai Gâdea oferă suficiente elemente pentru a demonstra că cei doi au participat împreună la întâlnirea cu Donald Rumsfeld, fost secretar al Apărării, dar au făcut fotografii separat, Gorghiu părăsind camera înainte ca Gâdea să imortalizeze momentul. Co-președintele PNL și-a lăsat însă pe masă tableta cu husă de culoare roșie, după cum reiese din imaginile de mai jos: 

UPDATE 1.

FLUX 24 a întrebat în Statele Unite dacă întâlnirea cu Rumsfeld a fost solicitată separat de Gorghiu și Gâdea sau dacă au fost împreună.

Răspunsul a fost că Mihai Gâdea a ajuns la întâlnirea cu Donald Rumsfeld în delegația Alinei Gorghiu din care au mai făcut parte senatorii Iulian Dumitrescu și Ben Oni Ardelean.

Nu a fost nici o întrevedere acordată domnului Mihai Gâdea, ci în cadrul delegației, iar la final acesta a solicitat să facă o scurtă filmare, iar ministrul a acceptat, a subliniat pentru FLUX 24 sursa citată.

Nu a fost nimic senzațional, ministrul Rumsfeld primește oaspeți de peste tot, nu a fost nimic special la această întâlnire, a mai subliniat sursa citată pentru FLUX 24.

După ce, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost împreună la Munchen, la Sărbătoarea șașilor transilvăneni emigrați din România, generând protestele celor prezenți, dar și ale românilor din Diaspora, Dan Mihalache și Mihai Gâdea au traversat Oceanul, pentru a participa joi la Micul dejun cu rugăciune de la Washington.

Potrivit unor surse EVZ, prezența lui Mihai Gâdea la Munchen, la masa lui Dan Mihalache de la Sărbătoarea sașilor, i s-a datorat șefului Administrației Prezidențiale, cei doi convenind să participe împreună la eveniment. Mihai Gâdea a intrat după ce a achitat prețul unui bilet.


CITEȘTE ȘI: Gâdea s-a dus nepoftit pe capul sașilor lui Iohannis. S-a lămurit misterul pozei de la MünchenLoading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate