FRUMUSEȚE. Top 3 trenduri în manichiură 2017

FRUMUSEȚE. Top 3 trenduri în manichiură 2017

2017 este anul în care extravaganța revine în topul preferințelor marilor designeri, indiferent că vorbim despre haine, accesorii sau manichiură. Anul acesta, cele două mari trenduri majore se află la doua extreme, astfel că ele se potrivesc atât pentru persoanele mai conservatoare și "cuminți", cât și pentru femeile care nu se tem să-și pună manichiura în evidență.

Manichiura Nude

Manichiura în nuanțe neutre, de nude fie pe bază beige, fie rose, rămâne unul din marile trenduri de manichiură în 2017. Aceasta se potrivește foarte bine în orice situație, fie că mergi la școala, la birou, sau la o ieșire în oraș cu fetele. Marele avantaj este că o poți asorta la orice fel de ținută. Practic, nu ai cum să dai greș cu o manichiură nude, fie că vorbim de manichiura clasică, de manichiura cu ojă semipermanentă sau de cea realizată într-un salon de manichiură.

Manichiura cu forme geometrice

Formele grafice și geometrice au revenit pe val. În 2017 o să vezi peste tot manichiuri simple mono-cromatice, dar înfrumusețate cu elemente grafice, precum dungi, buline și triunghiuri. Este unul dintre trendurile noastre preferate și suntem convinse că o să-l adopți și tu cu prima ocazie.

Manichiura cu pigmenți și aplicații metalice

Accentele metalice reprezintă cel mai în vogă trend al anului 2017. Îți recomandăm fie o manichiură franțuzească în culori neutre cu vârfurile în sclipiri argintii sau aurii, fie să adaugi chiar un strat complet de ojă metalică. Acest tip de manichiură te va scoate din anonimat cât ai zice "trenduri 2017"!

Ne puteți urmări și pe Google News