Editura Evenimentul si Capital

FRAUDA de la podul GIURGENI: Ce au făcut angajații care au furat TAXA DE TRECERE

12-07/VLAD6717_00-465x390
Autor: | | 4 Comentarii | 1532 Vizualizari

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a reușit să recupereze o parte din banii de traversare a podului peste Dunăre la Giurgeni - Vadu Oii, a anunțat astăzi compania.

Zece angajați ai CNADNR sunt cercetați pentru că ar fi acordat bonuri fictive celor care doreau să treacă podul și au păstrat taxa de pod.

„În cazul cercetării disciplinare a unui număr de 10 salariaţi din cadrul Agenţiei de Încasare Giurgeni - DRDP Constanţa, pentru neîncasarea tarifelor datorate CNADNR S.A. pentru utilizarea podului peste Dunăre la Giurgeni - Vadu Oii, precizăm că opt salariaţi au recunoscut prejudiciul creat şi s-au angajat că vor plăti valoarea acestuia în termen de 48 de ore lucrătoare. La data prezentei (luni, 26 mai - n. r.), cinci dintre ei au achitat valoarea prejudiciului, care este în valoare de 13.633 lei, din totalul de 24.832 lei”, a anunțat astăzi CNADNR.

Pe data de 15 mai, directorul general al CNADNR a decis suspendarea contractelor individuale de muncă pentru 10 salariaţi din cadrul Agenţiei de Încasare Giurgeni, care în prezent sunt cercetaţi disciplinar, scrie Agerpres.

„Măsura a fost luată în urma aspectelor sesizate în mass-media privind posibile fraude săvârşite în cadrul AI Giurgeni. Pe durata cercetării prealabile, contractele individuale de muncă ale celor 10 salariaţi au fost suspendate conform prevederilor art. 52, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 53 /2003 - Codul Muncii. De asemenea, s-a dispus constituirea Comisiei de Cercetare Disciplinară, conform Deciziei Directorului General al CNADNR SA”, a comunicat CNADNR.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

miercuri, 24 ianuarie 2018 Autor: Adam Popescu

LOVITURĂ de la DĂNCILĂ pentru IOHANNIS

miercuri, 24 ianuarie 2018 Autor: Adam Popescu

NOU AEROPORT în România

marţi, 23 ianuarie 2018 Autor: Adam Popescu

LOVITURĂ de la UNGURI

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate