Editura Evenimentul si Capital

Fiecare român cu durerea lui. Scrisoarea săptămânii. „La «Super-bet» se produc multe nereguli, fără să ai dreptul la replică”

Cuvântul cititorului
Autor: | | 2 Comentarii | 3659 Vizualizari

Domnule Redactor Șef, Mă numesc Bondei Traian din Brăila, str. Mărului nr. 88, și sunt un cetățean oarecare dintr-o țară din ce în ce mai mult în derivă. Permiteți-mi să vă rețin atenția cu un aspect din activitatea Casei de Pariuri Sportive „Super-bet”.

Aici se produc multe nereguli, fără să ai dreptul la replică. Sigur, nu te obligă nimeni să intri în această lume, pestriță, în mare parte de o calitate îndoielnică. Sunt și excepții. Prezența sau absența mea în această lume nu modifică cu nimic. Fenomenul rămâne.

Marți, 05 mai 2015, depun biletul cu codul 2281-96IGIF, la ora 10:43:09 (pag.1). Încerc să vă rețin atenția asupra unui Eveniment marcat pe bilet cu portocaliu (disciplina tenis de masă).

De reținut următoarele:

1-ora depunerii 10:43:09

2-ora începerii meciului 11:10, așa cum am găsit-o în oferta zilnică din agenție.

La depunerea biletului, în dreptul meciurilor apare cuvântul: „ACTIV” lateral: „VALIDAT INTEGRAL” - TIPĂRIT, semn că sistemul informatic al agenției îl acceptă cu toate datele de pe el. Deci Eveniment 1-1203 nu este BLOCAT și nu se pune problema orei de începere a meciului. În cazul în care toate meciurile vor fi câștigătoare urma să încasez Câștig Potențial 757,65 lei (pag.1). Nimic anormal, seara încerc să urmăresc rezultatele.

Ora 20:00. Intru pe teletext și constat că meciul se disputase, câștigător fiind primul jucător, exact cum am pariat eu. Intru pe Internet, accesez codul de verificare online 2281-96IGIF și am o surpriză: meciul în cauză este precedat de semnul (?) ca fiind neomologat, confuz, nu mai știu ce. Și după 20 de zile acest semn rămâne, semn că „băieții deștepți” din Super-bet nu s-au hotărât, meciul s-a disputat sau nu, este câștigător sau nu ș.a.m.d.


„O firmă cinstită trebuie să-și asume toate greșelile in ten ționate sau nu ”


Ora 24:00. S-au disputat toate meciurile, inclusiv meciurile de fotbal C și D. În secunda 2, evenimentele A,B,C,D,E,F,G,H sunt validate (semn că băieții nu dorm) mai puțin meciul 1-1203 care rămâne marcat cu semnul (?). Încep să am bănuieli. La miezul nopții intru din nou pe teletext, îmi zice că n-am văzut bine la ora 20:00 câștigătorul meciului. Ce să vezi? Toate meciurile de tenis de masă au fost șterse din pagina teletext. Nu se mai putea verifica nici un rezultat! Am simțit că se pregătește o fraudă.

A doua zi mă prezint cu biletul la agenție, casiera mă anunță, biletul este câștigător (pag 2) dar cu o sumă micșorată (544 de lei) pentru un motiv stupid: meciul în discuție ar fi început cu 3 minute mai devreme de ora depunerii (repet 10:43:09, așa este tipărită pe bilet, acceptat de sistemul info al agenției, chipurile la ora 10:40 – vezi pag 4). Și uite așa începe „jocul orelor”, un fel de alba-neagra, uite ora de începere 11:10, stai!!! nu e asta, ar fi 10:40. Bine, bine mai contează ora atâta timp cât biletul a fost VALID la ora înscrisă pe bilet? Eu sunt vinovat? Eu mă ocup de oferta zilnică? În aceste condiții o firmă cinstită trebuie să-și asume toate greșelile intenționate sau nu. Ei bine, din această mișcare, eu pierd 213,65 de lei, firma câștigă nemeritat. Dacă ar fi un caz izolat aș accepta, dar dacă metoda se repetă în „n” cazuri?

În raport cu situația existentă, m-am adresat în urmă cu două săptămâni doamnei Augusta Dragic, director Super-bet. Nu am primit nici un răspuns. Sunt ignorat. Am încercat o discuție cu o doamnă Camelia, inspector Super-bet zonal. Mi s-a ținut o lecție de informatică, de zici că eu aș fi venit cu pluta pe Dunăre. Să vedeți site-ul, ba nu, softul!, e o greșeală de sistem, poate de transmiterea și recepționarea datelor ș.a.m.d. Chiar mi-a „fluturat” un Regulament, ce să vezi? „Organizatorul” (Super-bet) își rezervă dreptul ca să... ca să... Numai drepturi, obligații nu au?

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate