Editura Evenimentul si Capital

Cuvântul cititorului. O țărancă din Vrancea nu-l crede pe procuror

Fiecare român cu durerea lui
Autor: | | 2 Comentarii | 3422 Vizualizari

Stimată Redacție, V-am trimis o copie ce-a fost trimisă în urma cercetărilor Parchetului Focșani. Din tot ce a scris numic nu este adevărat. Deși numita nu a muncit nici o zi cu carte de muncă, și asta o știm toți vecinii, ia o pensie în continuare de 3.900 de lei vechi lunar. Adeverința care i-a fost eliberată pentru pensionare a fost eliberată de Cooperativa de Consum, nicidecum de la CAP, fiind angajată doar pe adeverință falsă care i s-a dat și i-a ajutat la cartea de muncă. Se specifică că acea carte de muncă nu a fost modificată.

 Era normal pentru că i-a fost dată dintr-un singur loc. Să vedeți cum se dă șomaj la casa noastră de pensii Vrancea. Așa cum a beneficiat și numita M.I.C. A terminat munca în 1990 și după 3 ani adică în 1993-1994, a luat șomaj, care se dă cu închiderea întreprinderii. S-au făcut și alte sesizări la Parchet, că mulți cetățeni ai comunei iau pensie mai ales de la CAP, fără să fi muncit măcar o zi . Sunt persoane care pe timpul lui Ceaușescu erau particulari și acum beneficiază de pensie de CAP. Dar degeaba, pentru că totul stă pe loc și așa îți râd în nas cei ce iau „pensia deșteptului” așa zice și M.I.C. Nu vor cei de la Parchet să fie descoperiți cei care au dat acele adeverințe false și tocmai în județul nostru. Mai menționez că numita M.I.C. nu are decât 2 clase, deci nu putea ocupa o funcție cu răspundere la Cooperativa de Consum Suraia. Persoana care i-a eliberat adeverința era (cumătru) contabil la Cooperativa de Consum. Dacă binevoiți a publica acest subiect să-i dați numele „Pensia Deșteptului”, că așa se mândresc ei cu ea. Eu am muncit la Secția de coșuri albe cu program în fiecare zi și am 33 de ani de vechime cu o pensie de 5 milioane vechi.

Vă mulțumesc, Alexe Georgeta, com Suraia, jud Vrancea

Toți sunt puși pe furat!

Vă rog să semnalați în ziarul dv. și să luați atitudine cu privire la situația drumulului național 66 .

În acest moment reabilitarea și modernizarea drumului național 66, între Rovinari și Târgu Jiu, în zonele Cirbești și Virt, se realizează cu denivelări și valuri asfaltice.

Chiar dacă reabilitarea nu este finalizată, aceste denivelări și „valuri”, pe lângă faptul că nu sunt normale, depășesc cu mult cei 5 cm din înălțimea covorului asfaltic final.

Lucrarea se realizează atât de prost încât nu este nevoie să fii specialist ca să poți remarca aceste anomalii ce ascund, probabil, șpăgi la firma care monitorizează lucrările și CNADNR.

Este imposibil să nu te revolți când toți sunt puși pe furat, mai ales acum, când campania electorală este în plină desfășurare și nu are timp nimeni să-i tragă la răspundere!

Cu respect, DANIEL GUȚĂ

Dragi cititori,

Această pagină vă este dedicată în fiecare sâmbătă. Am vrea să cuprindă cât mai multe semnale de la dumneavoastră, de aceea vă rog să ne trimiteți texte scurte, despre lucruri de interes public, lucruri care vă frământă și cărora nu le-ați găsit rezolvare. Așteptăm scrisorile dvs. pe adresa: „Evenimentul zilei, bd. Dimitrie Pompeiu nr 6, sect. 2, București”. Cea mai interesantă epistolă -Scrisoarea săptămânii - va fi premiată cu un abonament pe trei luni la EVZ.

Vă rog să treceți și un număr de telefon, pentru a vă putea contacta ușor. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape! Să aveți o săptămână minunată!

Simona Ionescu, redactor șef
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Cuvantul cititorului

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate