Editura Evenimentul si Capital

Fiecare român cu durerea lui. „Greva fiscală: Nu mai plătesc taxe, ci fac muncă în folosul comunității”

Cuvântul cititorului
Autor: | | 1 Comentarii | 1756 Vizualizari

Azi mă voi duce la Primăria Codlea să mă repartizeze pentru orele de muncă în folosul comunității pe care le voi efectua cu drag și spor, în urma refuzului meu de a mai cotiza la furtișagurile aleșilor. A venit sorocul.

 „DIN MĂTURATUL STRĂ- ZILOR DE CĂTRE MINE NU VĂ MAI PUTEŢI ÎNFRUPTA, DOMNILOR ALEŞI!”

În februarie 2013 am transmis administrației locale din Codlea că voi refuza să mai plătesc bani către niște edili care pur și simplu își bat joc de banul public și îl sifonează în propriul buzunar. În același timp am cerut ca toate îndatoririle mele financiare ca cetățean față de „stat și țară” să fie convertite în muncă efectivă în folosul comunității mele natale, astfel încât unsuroșii din primărie să nu se mai înfrupte cu „comisioanele” aferente (De exemplu, în Codlea, printre altele, firma rudelor primarului plantează floricele pe bani grei fără licitație și fără număr, de la înscăunarea acestuia în 2012. Mai mult, același primar, Cătălin Muntean, mare patron al voit-muribundei Galli Gallo-Peneș Curcanul, acum în insolvență și mare consumator de fonduri europene și naționale, a lăsat în urmă datorii publice de 60 de milioane de euro fără ca instituțiile statului să-l scuture până acum).
După ce funcționarii primăriei s-au dat de ceasul morții, făcând prioritatea numărul unu a activității lor din executarea mea silită eșuată, în detrimentul altor priorități orășenești cu «pești mai mari», instanțele de judecată au convertit, în cele din urmă, diversele sume în ore de muncă în folosul comunității. Astfel am acumulat câteva sute de ore de muncă folositoare cu adevărat comunității, deși judecătorii au avut un algoritm extrem de ciudat, pestriț și neunitar de transformare a diferitelor debite în ore efective de muncă, și au convertit sume mici în multe ore de muncă și sume mari în puține, după cum le-a fost pofta.

La muncă în folosul comunității cu drag și spor în locul dărilor administrate prost cu bună știință de mai-marii zilei !

Cu hărnicie,

Erwin Albu, Codlea,

26 martie 2015.

„Cer recalcularea pensiei”

Subsemnatul, Diaconu Dumitru- Justin, cu CNP 1360, cu B.I Seria BG, nr., eliberat de Circa 17 Miliție București în data de 26.11.1981, domiciliat în București, Str. Carol Davila, profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale.
De la data de 01.10.2002 am fost pensionat forțat cu cuponul de pensie C.J 45135, cu număr de dosar 159989, sector 5 București. De la data de 01.10.2002 am fost numit profesor consultant. În peroada 01.01.2008 și în prezent (martie 2015) am plătit și plătesc CAS conform adeverințelor atașate la prezenta scrisoare. Am cerut în două rânduri (2013 și 2014) către Casa de Pensii sector 5 București, recalcularea pensiei. Nu am primit nici un răspuns. Atașez documentele poștale în xerox, precum și adeverințele de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Cer recalcularea pensiei de la data de 01.01. 2008 până în prezent, perioadă în care am cotizat la CAS ( este o perioadă de 7 ani).

Cu stimă și respect,

Prof.univ.dr.Diaconu

C.Dumitru-Justin

Dragi cititori,

Această pagină vă este dedicată în fiecare sâmbătă. Am vrea să cuprindă cât mai multe semnale de la dumneavoastră, de aceea vă rog să ne trimiteți texte scurte, despre lucruri de interes public, lucruri care vă frământă și cărora nu le-ați găsit rezolvare. Așteptăm scrisorile dvs. pe adresa: „Evenimentul zilei, bd. Dimitrie Pompeiu nr 6, sect. 2, București”. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape! Să aveți o săptămână minunată!

Simona Ionescu, redactor șef

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate