Mircea Badea a înjurat brutal o femeie. E normal să se comporte aşa? | DEZBATETREA ZILEI

Mircea Badea a înjurat brutal o femeie. E normal să se comporte aşa? | DEZBATETREA ZILEI

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, nu suportă nici cea mai nevinovată critică şi reacţionează violent chiar şi faţă de persoanele în vârstă. O pensionară care a intrat în dialog pe Facebook cu Badea a primit o replică incalificabilă.

Într-o postare recentă pe Facebook, Mircea Badea ţinea să menţioneze că nu este „zână” şi că va reacţiona împotriva celor care îl înjură.  „Daca mai si intra sa injure un cetatean cu care nu are nicio treaba se poate astepta la atentie din partea injuratului. Am inteles ca unii dintre voi sunteti zane. Asta pentru ca nu incasati tiruri de laturi din partea unora carora nu le-ati facut nimic. Eu nu sunt zana. Si nici nu ma intereseaza deloc plozii ai caror parinti care ma injura aleg sa-i posteze PUBLIC”, a scris Badea. CITIŢI ŞI:

  • Mircea Badea, pițiponcul de la pagina 5. Tu ce părere ai? | DEZBATEREA ZILEI 

Mihaela Petrescu a reacţionat decent la postarea lui Mircea Badea. „Sa inteleg ca toata lumea are plozi? Doar tu vei avea copil?”, a intrebat ea. Reacţia realizatorului Antena 3 a venit în scurt timp. „Petrescu Mihaela sa intelegi ca esti proasta de puti”. După cum se poate vedea de pe pagina de Facebook a celei înjurate de Mircea Badea, Mihaela Petrescu este o femeie în vârstă. Mihaela Petrescu nu este singura victimă a vedetei de la Antena 3. Alţi doi oameni care au îndrăznit să reacţioneze faţă de manifestările lui Badea, au fost înjuraţi cu brutalitate.

Însă Mircea Badea a avut grijă mai înainte să şteargă mesajele celor care l-au deranjat atât de tare. Reacţia Mihaelei Petrescu la replica lui Mircea Badea a fost una decentă. „Multumesc frumos, Mircea Badea, ...muream si inca nu primisem calificativul asta... pacat, te urmaream cu interes desi mai dadeai pe de laturi...dar, vorba tatii: nu-i cere omului mai mult decat are...”

Ne puteți urmări și pe Google News