Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind solicită demisia preşedintelui CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu

Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind solicită demisia preşedintelui CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu

Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind condamnă comportamentul președintelui Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea, față de jurnalista B1 TV.

”Având în vedere comportamentul iresponsabil al lui Gheorghe Bunea Stancu, Comitetul Executiv al FRJ MediaSind solicită demisia acestuia şi cere şefilor săi pe linie ierarhică de partid să se delimiteze de astfel de practici huliganice.”, arată un comunicat de presă al MediaSind.  Totodată, Comitetul Executiv FRJ MediaSind le recomandă jurnaliștilor agresați de Gheorghe Bunea Stancu să acționeze în instanță și să depună plângeri penale. Plângerile vor fi susținute de MediaSind cât și de Federaţia Europeană a Jurnaliştilor şi Federaţia Internațională a Jurnaliștilor, se mai arată în comunicatul citat.  Preşedintele Consiliu Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a insultat și amenințat o jurnalistă postului B1 Tv, după ce aceasta i-a reproșat faptul că a fost în vacanță în zilele în care Brăila s-a aflat sub nămeți. Enervat de întrebările reporterilor, Bunea a replicat „Dacă am plecat câteva zile din țară, am plecat în conformitate cu zilele legale și în baza unui bilet pe care l-am cumpărat în urmă cu 7-8 luni de zile. Când am plecat era negru asfaltul. Am o rugăminte, dacă sunteți de la presă, să fiți și politicoasă. Puneți mâna și citiți cum se ajunge președinte de CJ”. ”Niște obraznici, mă. Niște fâțe. Îi dau două picioare în gură. Băi, să-ți trimit demisia, mă. Niște nesimțiți. Nu aveți pic de bun simț”, i-a mai spus Bunea Stancu reporteriței B1.  În urmă cu trei ani, președintele CJ Brăila a mai avut o ieșire asemănătoare. El a jignit o jurnalistă din cauza unui articol publicat în Viaţa Brăilei, spunând despre autoare că este o“imbecilă” şi o “panaramă”. Dorind să obțină un punct de vedere pe marginea acestui subiect, un alt jurnalist a avut parte de același tratament din partea edilului brăilean: „Poftim afară! Poftim afară! Îmi scrii şi laşi la secretariat ce ai de spus. Este conform legii. Nu vă e ruşine, măi porcilor? Nu vă e ruşine, măi animalelor? Ce-i aia mă, strategia sănătăţii... cică strategia de naţionalizare a sănătăţii, Aura Costea. Băi panaramelor bă, ieşi afară! Ai dracu’ panarame”.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Ai cont, ştii cât ai cotizat şi când vei ieşi la pensie
  • Realizatoarea emisiunii "Tezaur folcloric" MARIOARA MURĂRESCU a murit. Cum a luptat cu BOALA cumplită
  • Traian Băsescu, în Germania: Este o bucurie a mandatului meu că am reuşit să menţin justiţia departe de influenţa politică

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO
  • "MAESTRUL DESCULȚ". Un fost soldat american trăiește de 25 de ani într-o pădure| GALERIE FOTO+ VIDEO
  • Cupluri surprinse în ipostaze CIUDATE. Oare ce a fost în mintea lor?!

Ne puteți urmări și pe Google News