Fanii Petrolului: "FC Braşov îşi bate joc de noi"

Fanii Petrolului: "FC Braşov îşi bate joc de noi"

Aproape 1.500 de suporteri ai echipei FC Petrolul Ploieşti şi-au manifestat dorinţa de a merge dumincă la Braşov, la primul meci oficial al găzarilor în 2014. FC Braşov şi Petrolul se întâlnesc duminică seară, de la ora 20.30 (în direct la digi sport 1), într-o partidă contând pentru etapa a 20-a a Ligii I la fotbal.

Fanii ploieşteni au solicitat conducerii echipei FC Braşov un număr de 1.000 de bilete, alţi 500 de fani prahoveni urmând să sosească duminică sub Tâmpa pe cont propriu. Suporterii Petrolului au acceptat tariful de 35 de lei pentru un bilet, hotărât de cei de la FC Braşov, şi au strâns banii pentru 1.000 de bielete.

Ei susţin însă că gruparea braşoveană le bagă beţe-n roate. "Am acceptat inclusiv condiţia de a plăti în avans. Am plecat în această dimineaţă spre Braşov, aşa cum ne-am înţeles cu domnul Constantin Zotta (n.r. - preşedintele de la FC Braşov), dar pe drum a sunat telefonul şi ni s-a comunicat că biletele nu au fost încă tipărite! Ne-am întors din drum, deşi am aflat că la Braşov se vând bilete pentru meciul cu Petrolul", susţine Bogdan Dinu, unul dintre liderii galeriei Petrolului. Fanii ploieşteni au mai avut parte de o surpriză: "FC Braşov ne-a trimis o hârtie oficială prin care ne anunţă că ne-au alocat doar 600 de bilete! Îşi bat joc de noi", ne-a mai spus Bogdan Dinu. Fanii Petrolului promit, indiferent de situaţie, să meargă în număr cât mai mare la Braşov, la un meci în care Adrian Mutu va juca din nou în Liga I, în tricoul ploieştenilor de această dată, după 14 ani!

Ne puteți urmări și pe Google News