Familia lui Adrian Iovan a susținut o conferință de presă. ”Adi zicea mereu: Dragilor, ăsta am fost eu. Păstraţi-mi memoria curată”

Familia lui Adrian Iovan a susținut o conferință de presă. ”Adi zicea mereu: Dragilor, ăsta am fost eu. Păstraţi-mi memoria curată”

Familia pilotului Adrian Iovan susţine o conferinţă de presă. Cristi Mărăşoiu, naşul lui Adrian Iovan, a ținut să treacă în revistă și câteva date biografice după care a rostit câteva cuvinte în memoria pilotului.

”A depăşit 16.000 de ore de zbor. În 31 decembrie 2011, când toţi ne pregăteam de Revelion, Adrian Iovan a efectuat un zbor umanitar, salvând vieţi omeneşti. La fel a făcut şi luni. Nu putem să nu ne gândim la Aurelia Ion. Oare câţi dintre noi sunt dispuşi să acorde importanţă profesiei, pentru a salva vieţi omeneşti.”, a spus Cristi Mărăşoiu.

”Adi zicea mereu: Dragule, dragilor, dragelor, ăsta am fost eu. Păstraţi-mi memoria curată, nu a greşit nimeni, sau dacă a greşit, îi iert pe toţi. Fiţi mai buni. Cam atât pot să vă spun.”, a mai declarat nașul lui Adrian Iovan.

Totodată, Cristi Mărășoiu a spus: ”Am fost întrebat ce şanse avea Adi să supravieţuiască? Nu poate nimeni să ştie. Adi nu e supărat pe nimeni, împăcaţi-vă cu gândul acesta.”

Ne puteți urmări și pe Google News

”Nu suntem specialişti, nu ne vom ocupa de anchetă, dar noi, piloţii, spunem clar că noi nu am fi reuşit aterizarea asta. Dar să ne ocupăm direct de caz, în niciun caz. Noi colegii, vă spunem că a fost as. Colegii lui Adi Iovan au strâns bani să îl înmormântăm. Toţi am contribuit la asta., a concluzionat Mărășoiu.

Pilotul Adrian Iovan a murit la începutul săptămânii într-un accident aeronautic, în munţii Apuseni. El pilota un avion aflat în misiune medicală şi se îndrepta spre Oradea, unde echipa de medici de la bord trebuia să preleveze mai multe organe pentru transpant. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Unde era Victor Ponta în timpul tragediei? Cum unde era?! La televizor!
  • Cea de-a doua monarhie a României este alcătuită din urmașii unui domnitor
TOP 3 ARTICOLE:
  • SCANDAL. Vedetă DISTRUSĂ: Mesajele UMILITOARE şi incendiare dintre ea şi IUBIT / GALERIE FOTO
  • Oamenii se TEM să iasă din case. Creatura ORIBILĂ care TERORIZEAZĂ lumea. Există MARTORI / VIDEO
  • Un miliardar chinez oferă 100 MILIOANE de euro celui care îi va SEDUCE fiica. VEZI cum arată tânără | GALERIE FOTO