Editura Evenimentul si Capital

EXTREM de PERICULOS. La ce sunt supuşi soldaţii pentru a deveni MAŞINI perfecte de UCIS | GALERIE FOTO

Soldați extremi
Autor: | | 0 Comentarii | 2626 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Este surprinzător că aceşti soldaţi nu îşi pierd minţile. Printre cele mai șocante exerciții de instruire militară se numără băutul sângelui de cobră, mersul pe sârmă deasupra buștenilor încinși, ţinutul respiraţiei timp de 8 minute, ruperea unei plăci groase din beton (în flăcări) pe abdomenul soldaților. La ce alte teste sunt supuşi aceşti oameni.

Cei care își riscă viața pentru a îi salva pe alții sunt instruiți și trec prin teste grele, exerciții care se dovedesc uneori a fi inumane.

Aceste exerciții militare șocante sunt practicate în jurul lumii. Ele au ca scop pregătirea soldaţilor pentru ca aceştia să poată îndura cele mai aprigi condiții pe care ar putea să le întâlnească pe câmpul de luptă.

Una dintre cele mai comune practici de formare în Forțele Navale Americane este aceea de a sta culcat în apa rece, cu capul pe nisip, în timp ce valurile te izbesc și de a îți ține respirația timp de 8 minute. În tot acest timp, trebuie să ai pregătită arma, în caz de atac.
 
Soldații din Marina Americană sunt obligați să participe la un antrenament de supraviețuire de 11 zile în junglele din Thailanda, timp în care sunt nevoiți să mănânce cozile cobrelor și să le bea sângele.
 
Un training din Armata Rusă îi învață pe soldați cum să tolereze durerea. Această practică implică ruperea unei plăci groase din beton (în flăcări) pe abdomenul soldaților, iar aceștia trebuie să suporte durerea fără să scoată zgomote.
 
Trupele Speciale din Rusia îi învață pe soldați să fie pregătiți să primească un glonț în piept, tras de la o distanță mică. Soldații poartă vestă antiglonț, însă aceștia tot se rănesc.
 
Soldaţii armatei chineze se antrenează cu un exerciţiu militar pe viaţă şi pe moarte: ei pasează între ei un cartof fierbinte, mai exact o grenadă care poate exploda oricând. Alte exerciţii pe care soldaţii chinezi sunt obligaţi să le facă, presupun lansarea de rachete, aruncarea prin cercuri de foc sau ridicarea unor buşteni.
 
În Armata din Belarus se folosește un mod dur pentru a îi învăța pe soldați să meargă pe sârmă. Aceștia sunt puși să meargă deasupra unor bușteni în flăcări, pe sârmă, acesta fiind un exercițiu de disciplină și coordonare.
 
Un exercițiu dur din Marina din Taiwan este târâtul pe roci, pe o distanță de 50 de metri lungime. Această pregătire mai este cunoscută și ca Drumul spre cer.
 
Forțele Armate Britanice au de înfruntat unul dintre cele mai brutale exerciții de instruire. Aceștia sunt instruiți să între în camere de gazare, purtând măști de gaze, apoi să le scoată și să fie în stare să reziste cât își strigă numele și numărul lor, înainte de a leșina.
 
Coreea de Sud își trimite soldații într-o parte specială a țării, unde temperaturile sunt de minus 30 de grade. Aceștia sunt nevoiți să se antreneze în zăpadă, îmbrăcați în lenjerie de corp și purtând pantofi sport.
 
Organizațiile teroriste au cel mai dur mod de formare al soldaților. Aceștia sunt pregătiți să fie neînfricați și să știe să se ocupe de explozibil, pentru ca într-o zi să devină atentatori sinucigași.
 
Puteţi vedea în GALERIA FOTO ce îndură aceşti soldaţi. Avertizăm că imaginile vă pot afecta emoţional.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate