EXCLUSIV. OVIDIU ANTON, invitat la Tel Aviv. Ce şanse are România la Eurovision 2016

EXCLUSIV. OVIDIU ANTON, invitat la Tel Aviv. Ce şanse are România la Eurovision 2016

Reprezentantul României nu va fi singur. În 18 ţări participante la ediţia Eurovision de anul acesta şi-au trimis artiştii

„Israel Calling” – iar artiştii au răspuns. Reprezentanţi din nu mai puţin de 18 ţări participante la ediţia Eurovision de anul acesta se vor întâlni, săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment de promovare la Tel Aviv. Ovidiu Anton va avea, astfel, şansa de a interpreta piesa „Moment of Silence” şi în faţa publicului israelian.

Pe lângă show-ul propriu-zis, transmis live şi pe YouTube, în cadrul căruia artiştii vor urca pe scena Theatre Club din Tel Aviv, în faţa fanilor Eurovision, programul vizitei în Israel mai cuprinde un eveniment diplomatic, când invitaţii vor păşi pe covorul roşu alături de diplomaţi, presă şi vedete internaţionale, o conferinţă de presă, interviuri cu media centrale şi internaţionale, dar şi o plimbare cu bicicleta, un tur al oraşului Tel Aviv sau o acţiune ecologică, de plantare de copaci. „Israel Calling este o nouă oportunitate pentru noi de a ne promova piesa în străinătate. Am reuşit să obţinem sponsorizări pentru toate costurile deplasării, astfel încât, în luna aprilie, vom fi prezenţi la patru evenimente internaţionale majore strâns legate de concursul internaţional“, a declarat Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Eurovision. Turneul de promovare pe care Televiziunea Română îl organizează pentru melodia „Moment of Silence”, cu care Ovidiu Anton ne reprezintă la Eurovision 2016, mai cuprinde evenimente muzicale în Londra, Amsterdam şi Bruxelles.

 

Ne puteți urmări și pe Google News